2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

selam arkadaşlar bayadır gelemiyordum
hülyacım çok geçmiş olsun işallah çabucak atlatırsınız
bizim kuzu artık sıralamaya başladı bi dk artık yanından ayrılamıyorum heman kolatuğa dikiliveriyo sonra düşüyo vs vs hep peşindeyimmafoldumben

hülyacim cnm mutfagin fotograflarini koyarim demistim aradan baya zaman gecti koyamamistim simdi daha bitmedik ama cekebildim sonunda koyuyorum cnm
fayanslar siyaha degiscek birde en sona kücük bi üst dolabi gelicek
bitmedi eksikerim var daha aslinda.....

cadilar bayrami geliyor oyüzden balkabaklarimi aldim süs olarak duruyorlar bozulana kadar

domuzcugum cicegim ölmeye basladi malesef..

selam kızlar bayadır pek gıremeıyorum nasılsınız?
cımcıme ne kadar sade mutfagın.. benım mutfak kucuk olmasına ragmen tezgahın ustunde yok yok..

kızlar herkes dıs cıkardı mı yaa. bızım kı hala cıkarmakta zorlanıyor..

bırde daha once bebegı ıshal olan var mı? ne verıyorsunuz muz dısında :)

düzeltme yapiyim melekcim sen nekadar diyince ben fiyati sordun sanmistim saol tatlim

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar iyi akşamlar ama kimse yok galiba .
Ben ne yazıkki sözümü tutamadım Sibel cim sana da mahçup oldum eşim gittikten sonra sürekli buradayım demiştim ama ne yazıkki olmuyor.Birde 1 gece girdim ama nedense yabancı hissettim kendimi hiçbirşey yazmadan çıktım .
Benden haberler ; Bütün gün nasıl geçiyor anlamıyorum haftanın 2 günü çamaşır ve ütü var .Ve 1 gün mutlaka ödeme ve alışveriş oluyor onlar için çıkıyorum bütün evin Derin'in sorumluluğu üzerimde malum .Eşim hafta sonları 1 günlüğüne geliyor öncesindeki 1 günde onun için yemek yapmakla geçiyor 1 günü zaten eşimle geçiriyoruz .
Günlerin büyük kısmı Derin'e yemek kahvaltı meyve akşam yemeği yoğurt mama hazırlayıp biberon sterilize etmeyle uğraşırken kendimi pc başına atıp biraz sörf yapıp pestilimi sürükleyerek yatağa atıyorum .
Ben çok yoruluyorum sizlerde öylemisiniz yoksa bende bir anormallik mi var .Ve kendime vakit ayıramıyorum herşeyim ayak üstü Eşim yanımda olmadığından Derin resmen bana bağımlı oldu sadece beni gördüğünden tuvalete banyoya heryere birlikte giriyoruz .
Bu arada Derin emeklemeye başladı .Ceee ee oyunu oynuyor, ben alkışlayınca o da beni taklit edip alkışlamaya çalışıyor .
Ek gıdalarla çok sorunumuz yok gibi sadece meyve sevmiyor .Ben inatla vermeye çalışsamda yemiyor .Entresan bir şekilde hala az da olsa sütüm var sabahları akşamları 1 kez emziriyorum ama çok azaldı artık 1 aya kadar o da biter sanırım .
Kan damlasına ve minadex vitamine başladık .Minadex te portakal tadı olduğu için onu da sevmiyor kahvaltısına katıyorum mecburen ama demir damlasıyla henüz bir vukuatımız yok umarım olmaz .
Uzun zaman girmeyince çenem düştü hepinizi çok özledim
Efe cim ateşlenmiş ama bugün daha iyiymiş umarım yarın sabaha tamamen düzelir .Dide ye çok geçmiş olsun geriye dünüp bakamadım çok fazla ama Çiğdem cim inşalalh önemli bir rahatsızlığı yoktur ..Oda en kısa zamanda düzelir .
Öpüyorum hepinizi umarım daha sık girme şansım olur .Özlüyorum sizi

iyi geceler herkese yine ben deldim kimşler kalmamış ağlıyacam valla.
,Canan canım mutfağın çok güzel güle güle kullan. Küçük ama düzenli.
Ya kızlar benim oğlanın da dişi çıkmadı bir çıksa valla sadaka verecem çocuk artık çıldırıyor kaşırken.

Hahahaha hemen dalayım konuya Dilek çim üzülme bizde de yok daha diş daha bu belirtiler 3- 4 ay sürebilirmiş kaşınmalar su salya akması vs. Ama ben 1 tüp diş jelini bitirdim nerdeyse baktım çok huysuzlanıyor sürüyorum dişliğine biraz hafifletiyor sanırım .
Canan mutfağını güle güle kullan Dileğin de dediği gibi küçük ama düzenli gerçekten dolap rengi seçimini de beğendim :))

canim benim bizde cok özlüyoruz seni yoklugun belli oluyor Aallah kavustursun esinle sizi
41 bucuk kerede massallah derin hanima :)))

DILEKCIM saol cnm cidden kücük ama yetiyo evim 64 metre kare önemli olan huzurlu olmak degilmi hayatim :))

cikar tatlim sizin incilerinizde bir cok bebisinkiler cikmak üzere sanirim :)

Hahahaha hemen dalayım konuya Dilek çim üzülme bizde de yok daha diş daha bu belirtiler 3- 4 ay sürebilirmiş kaşınmalar su salya akması vs. Ama ben 1 tüp diş jelini bitirdim nerdeyse baktım çok huysuzlanıyor sürüyorum dişliğine biraz hafifletiyor sanırım .
Canan mutfağını güle güle kullan Dileğin de dediği gibi küçük ama düzenli gerçekten dolap rengi seçimini de beğendim :))

SAOL BITANEM :1hug:
begenmenize sevindim kizlar :1hug:

Back
X