2009 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

aaa özlemcim hoşgeldin canım benim özledik valla seni,tabiki zor oluyordur tek başına canım.
derin gelinimede maşallah onuda çok özledik annesi ekle fotolarınıda gözlerimiz bi bayram etsin:) bizlerde eskisi gibi sık giremiyoruz canım,bende mesela daha sık girerim efeyle ilgilenen birileri olunca diyordum ama tam aksine oturamaz oldum pc başına.neyse artık daha sık görmek istiyoruz seni buralarda canım.öptüm ikinizide

Canancım valla süper olmuş, dar ama ne kadar kullanışlı bi mutfak çıkmış ortaya..fayanslar değişmeden bile güzel görünüyor canım ellerinize sağlık,güle güle kullan.

kızlar ya ben iyce fena oldum nasıl burnumn akıyor ve hapşuruyorum anlatamam,gerçi bi taraftanda iyi bu bi iyleşme belirtisi benim için,başım rahatladı burnum akınca ama acaba şimdi tekrar efeye bulaştırırmıyım diye düşünüyorum.aynı evde annesi olarak nasıl uzak durulabilirki çocuktan,oy oyy bi atlatsak tamamen artık.

dilekçim nasıl peki kızarmışmı diş etleri,ah kaşıntısı olmasa varsın geç çıksın tabide tahmin ediyorum deli oluyodur şimdi kuzum

hülyacim cnm gecmis olsun tatim ins. daha kötü olmadan atlatirsin bol bol dinlen cnm sicacik caya ic bide izin alabilirsen izin al evde kal bitanem bir hafta :teselli:

saol bitanemm ben alistim aslinda hani bangonun bitisinde pencerenin yaninda bi kapi var belli olmuyo sanirim ordanda dus odasina giriliyor
tuvalette baska bi yerde biraz sacma yapilmis ama alistim

kizlar iyi geceler size hülyacim cnm bana bi iyilik yap git sicacik yatagina yat uyu cnm yarin bide gidiceksen ise cok zorlanirsin cay yap kendine uzanarak ic uyu... öpüyorum hepinizi kizlar basim catliyo sabahtan berii esimde firindapeynir istedi onu yaptim kokusu daha beter yapti beni bide yagda yapsaydim nasil olcaktim agir geldi yaa yemedim bidee :((

INSANIN DEVAMLI HEP kafasinin ayni yeri agrirmi alnim degil tam kafamin arkasi argiriyor sag taraf biri civi cakiyo sanki uffffff ilac aliyim en iyisi öpüyoruz sizi budefa ciktim.....

Hoşbulduk kızlar Hülyacım bende çok özledim valla .Ama ne yazıkki foto işi yaş makinemizi eşimi sınav için götürdüğümüzde askeriye almamışlardı kapıya teslim ettik ordaki bir haller olmuş sanırım deklanşör düğmesi kırılmış çok üzüldüm servisi bana acaip ters bir yerde ama ptesi günki planlarımda orayı bulup götürmek var inşallah yapılır da en kısa zamanda eklerim fotoları
Gerçekten çok zor Derinle daha da zorlanıyorum yoksa ben alışkınım yanlızlığa biliyorsunuz .
Sen neler yapıyorsun başladı değil mi okul .
Bu arada DıLEK açtığın okul yardımını gördüm çok güzel bir düşünce umarım bizde destek verebiliriz burdaki çocuklar vinksli barbie li çanta diye tuttururken kaleme kitaba muhtaç çocukların olduğunu bilmiyorlar allahım inşallah yetinen çocuklar yetiştiririz

canancım sağol hayatım,yarın tatil zaten ya gitmicem okula ama pazartesi tabi gitmek zorundayım daha yeni başladığı için izinde alamam sanırım, yani daha zor anlar için izin hakkımı saklı tutmak istiyorum.sende aslında bu baş ağrıların için bi ara git canım doktora sürekli olması çok zor böyle. iyi geceler sanada canım tatlı rüyalar.

özlemcim kötü olmuş makina işi cidden ya,aman sanki ne olcaksa izin vermiyorlar ilginç bu askeriye valla.tabi bizde bu ilginç insanların içindeyiz malesef:)) neyse artık biraz daha idare ederiz derinsiz annesi ama çok geciktirme canım.
bizde napalım işte okul başladı kayınvaldemler geldi efeye bakmak için.koloni halinde yaşıyoruz,şimdilik bi sıkıntı yok,tabi insanın evinde yalnız olmak istediği zamanlar oluyor ama iki tarafta fedakarlık yapıyor efe için sonuçta herşey.

kızlar bende yatayım artık çok bitkin hissediyorum.dinleneyim biraz.öpüyorum sizi iyi geceler hepinize

kızlar bebişlerin fotoraflarını nerden görüyorduk adres annemlerin bilgisayarında kalmış sık kullanıllanlarda yazarsanız sevinirim

İyi geceler Hülyacım aman dikkat et kendine de Efeye de olmazsa aynı odada yatmayın gündüz en azından ev havalanıyor ama aynı havayı solumayın bütün gece zaten ateşliymiş birde üstüne grip gelmesin .Kıyamam kuzuma en son 1 ay önce falan çekildiğimiz bir resim vardı onu ekleyedim şimdilik idare etsin Efe cim :)
Dilra burayı tıklarsan görebilirsin canım http://www.kadinlarkulubu.com/subat...imizin-cicileriyle-resimlerini-ekleyelim.html

selam kızlar

bende kaçaklardanım farkındasınızdır umarım yokluğumun

işbaşı yaptığımdan beri inanılmaz yorgun oluyorum
iş ev elif derken kendime hiç zaman ayıramıyorum :hulya:
ne zormuş hem çalışıp hem anne olması, ama binlerce kere şükürler olsun Rabbime
biz kadınlara nasıl bir dayanma gücü verdiyse hepside yürüyo işlerin tıkır tıkır :lepi:
bizim yerimizde erkekler olsa kafayı sıyırırlar vallaaaa laelaelaelaelae

daha taşınamadım bizim ev alma işi uzadıda uzadı sakız gibi hayırlısı olur inşallah
şimdilik hafta içi kayınvalidem bizde kalıyor alıştık böyle bakalım bi sıkıntı yok
ama taşınırsam çok daha rahat edicem inşallah

hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan
geçmişi okuyamadım
hastalara acil şifalar ve geçmiş olsun diliyorum

kaçaklarr gelmiş :)) hoşgeldiniz kızlar derin hanım emeklemeye başlamış maşallah
melek canım biz bi isal vakkası atlattık ben pirinç haşlayıp sütle karıştırıp yedirmirmiştim iyi geldi
canan mutfağın çok güzel canım güle güle kullan

kızlar bebeleri üşütmemek için neler yapıyorsunuz ya
kardelenin yine burnu tıkalı hapşırıyor nasıl giydiriceğimi şaşırıyorum
mesela nasıl yatırıyorsunuz geceleri ben bir iki gece kalın battaniye örttüm çok terledi inceyide
açıyor tutmuyor üsttünde bende artık pijamasının üzerine geçen resimde üstünde olan pembe tulumu
giyidiriyorum kadife bi tulum ne ince ne kalın üstünede ince battaniye örtüyorum açsada üşümez en azından diye gündüzleri normal yatıyor zaten
uykudan kalkınca yelek giyidiriyorum yürütecindeyse eğer ayaklarına çok kalın olmayan patik giyidiriyorum çünki artık heryeye gitmeye başladı
sürekli halının üzerinde değil havalarda bi karar veremedi soğuk sıcak arası ne yapıcağımı şaşırdım valla

kızlar bi soru daha park yatak kullananlara özellikle
dedimya biz alt kata geçtik içine yorgan koyup yatağını üzerine koydum
ama rahat olmadı bu park yatakların alt kısımları için ayrı yatak varmı biliyormusunuz

kızlar günaydın hayırlı pazarlar
ben çok kötüyüm ya 1 ay boyunca eşim hafta sonlarıda çalışacak iş yerine eğitim görüyorlar neyse bunada şükür.
canan canım mutfağın çok güzelmiş güle güle kullan dolaplarını.
hülyacım biz 6.hastalık gçirdik eğer o şekilde birşey olursa üzülme hiç çok çabuk geçiyor

özleeeeeemmmmmm hoşgeldin aramıza
sormaya ya bende çok yoruluyorum bütün gün ömercikle uğraşırken hiç zaman kalmıyor kendime bakmayamafoldumben

kizlar günaydin sabah erken uyandim geri uyudum yani ne deseniz haklisiniz 11 e kadar uyuduk ailecek :1shok: cok uyudugumdan mi bilmiyorum bas agrim devam ediyor

kızlar bi soru daha park yatak kullananlara özellikle
dedimya biz alt kata geçtik içine yorgan koyup yatağını üzerine koydum
ama rahat olmadı bu park yatakların alt kısımları için ayrı yatak varmı biliyormusunuz

cnm ben kullanmadim ama evimde vardi duruyordu tatile giderken götürmek icin.. uff asiri sert onlarin alt kisimlari onun ölcülerini al bi bebek magazasina sor cnm mutlaka vardir onun ölcüsünde icine yatak ...

slm kızlar hiç yazamıyorum yaa.ege gündüz hiç uyumadığı için pc başına geçemiyorum.akşamda geç uyuyo hiç bir şeye vaktim olmuyo üffff!!!

kızlar giremedim kaç gündür misafirim var zeynep durmaz işte öyle

hülyacım efeye çok geçmiş olsun canım Allah tüm bebekleri korusun onlar hiç hasta olmasın ya

aramıza yeni katılanlara da hoşgeldin diyorum

canancım mutfağın çok güzel hayatım güle güle kullan inşallah

özlemcim sana da hoşgeldin diyorum seni tekrar aramızda görmek güzel derini de öp benim için canım

fazla okuyamadım geçmişi hasta olan başka bebişlerimiz varsa onlara da çok geçmiş olsun

sevgicim ben bu park yatak olayına çok sinir oluyorum yukarıda iyiydi ama aşağı indirince hem zeynebi görememek sürekli merak etmek beni çok sinir etti bir de yere o kadar yakın olduki betondan üşür diye düşündüm ve daha önce resimlerini de koyduğum büyüyen beşik aldım taksitle belis marka

yani altına yorgan falan koymak beni çocuğumun üşümeyeceğine ikna etmedi istersen sen de al bir tane be gülüm

bir iki saat önce ev sahibimle kavga ettim tartışmadım kavga ettim kızlar çünkü artık burama kadar geldi sürekli çamaşırlarımın üstünden yer sildiği suları şap şap döküyor sabhat aynısını yaptı hem de 3 kere üstümden çöp atar kocası aşağı iner varile atar işte böyle tipler ben de artık dayanamadım bu çamaşırlar tekrar yıkanıyor senin yüzünden ayıp birşey ya dedim bu çamaşırlarda benim çocuğumun hakkı var ben onu ağlatarak serdim onları elektiği suyu emeği ne kadar hiçe sayıyorsunuz kiracılarınızı komşu olarak görmeyi öğrenin artık dedim ama bağıarark söyledim bana çocuk dökmüş diyor Allah görüyor seni de beni de dedim hakkım olsun dedim yaşlı kadın ama cadının teki sırf yaşına hürmeten sesimi çıkartmadım bu zaman kadar ama yetti yani elim ayağım sinirden tir tir titredi sabah sabah sinirlerim oynadı yerinden uzun zamandır istiyordu zaten böyle bir şeyi birikmişti bayağı suçları

zeynep yarın antibiyotik tedavisi bitiyor yarın idrar tahlili vereceğiz bakalım enfeksiyonu geçti mi idrarındaki o pembelikler kayboldu ama bakalım lökosit ne durumda çok üzülüyorum ya geçirilen her idrar yolu enfeksiyonu böbrek fonksiyonu bozuyor kızlar ve benim kızım böbrek taşı yüzünden kum dökmeye başladığı zaman genelde enfeksiyon oluyor

hepinizi öpüyorum yemek işlerine bakacağım şimdi

zuhal iyi yapmışsın valla az bile demişsin ben olsam kesin yolardım çünkü senin kadrasabırlı değilim ben hele şu günlerde zaten kavga etmeye adam arıyom sen bana yolla .işallah zeynebin enfeksiyonu geçmiştir

inşallah geçer canım sağolasın teyzesi

sevgicim kardelen yürüteçde geri geri gitti mi il önceleri zeynep geri ve yan gidiyor o da çok acemice

Back
X