- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar hafta sonu akını doktora götürdük. kilo vermiş . 1 ay boyunca kilo almadığı gibi birde vermiş
ben işe başlayalı 1 ay oldu ve oğlum hiç kilo almamış. doktor zayıf bir bebek dedi.canım zaten sıkındı buda üstüne kapak oldu. hayattan hiç tat alamıyorum. bunalımdayım. çalışacağım diye kaynanyı manisadan yanımıza çağırdık şimdi ona tahammül edemiyorum. evimden soğudum.oğlumdan ayrıyım ve çok özlüyorum. eşime derdimi anlatmaya çalııyorum ama anlamıyor. tartışıyoruz. eşimin konuları yüzeysel geçmesi beni delirtiyor. onun tek istediği benim çalışıp eve destek olmam.
dayanamıyorum hergece ağlıyorum. bide akının zayıf çıkması delirtti beni. içimi dökeyim dedim sizes. sadece bıuarada beni yargısız oalrak dinleyen birileri var. ben çocuğuma bakma istiyorum
çalışmak istemiyorummmmmmmmmmmm
aylincim benim oğlanda devamlı gözlerini kaşıyor ve çok hapşırıyor ama alerji testleri 4 yaşından önce doğru sonuç vermiyor yapalım diyenlerden paraı için boşu boşuna yaptırmış olursun .bu arda kanal türkte öğlen 1 30 da anneyşim ben programı var çok eğitici kızlar izleyin derim