Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar bulaşık makinesi almıstık daha yeni ama deterjanını calıştıktan 5 dakka sonra atıyor yere küt diye ses geliyo bakıyorum atmıs ama atmaması gerekiyor
haliyle güzel yıkanmıyor bulaşıklar
bi aldıgımız yere gidicem ne dicekler bakalım
Sevgicim ben geçen hafta dr.daydım aynı sorunum var benimde .Dr. 2 kat giydir dedi ve eğer 20 dercenin altına düşmüyorsa sıcaklık çok sorun olmadığını söyledi .Bende içine külotlu çorap uzun kollu body ve üzerine pijamasını giydiriyorum .İnce kadife battaniyeyle sarıyorum koltuk altlarından biraz daha zor oluyor öyle açılması .Burun tıkanıklığı ne yazıkki bizde de var buhar makinası aldım uyuyorken sürekli çalışıyor.Ve günde 2 kez 10 dakika direk yüzüne tutyorum iyi geldi gibi .Serum fizyolojikle birlikte tabii .kızlar bebeleri üşütmemek için neler yapıyorsunuz ya
kardelenin yine burnu tıkalı hapşırıyor nasıl giydiriceğimi şaşırıyorum
mesela nasıl yatırıyorsunuz geceleri ben bir iki gece kalın battaniye örttüm çok terledi inceyide
sürekli halının üzerinde değil havalarda bi karar veremedi soğuk sıcak arası ne yapıcağımı şaşırdım valla
Hayatım internett sitelerinde var ablam kullanıyor çok memnun oyun parkı yatağı diye geçiyor .Gerçi annen çözüm bulmuş ama yine de aklında bulunsunkızlar bi soru daha park yatak kullananlara özellikle
dedimya biz alt kata geçtik içine yorgan koyup yatağını üzerine koydum
ama rahat olmadı bu park yatakların alt kısımları için ayrı yatak varmı biliyormusunuz
Hoşbulduk Asiyecim valla bu yorgunluk sanırım çoğumuzda var .eşim diyor bir de çalışsan ne olacak diye o zaman tamamen biterim herhaldeözleeeeeemmmmmm hoşgeldin aramıza
sormaya ya bende çok yoruluyorum bütün gün ömercikle uğraşırken hiç zaman kalmıyor kendime bakmayamafoldumben
Sağol canım artık umarım daha sık buradayım .Ev sahibiyle olan olay içinde geçmiş olsun ama çok sıkıcı gerçekten .Bizin 2.kattaki kız çalışıyor diye ben hafta sonları balkon bile yıkamıyorum yanii ama ne yazıkki anlayışsız bir toplum oluyoruz yavaş yavaş ...kızlar giremedim kaç gündür misafirim var zeynep durmaz işte öyle
özlemcim sana da hoşgeldin diyorum seni tekrar aramızda görmek güzel derini de öp benim için canım
hepinizi öpüyorum yemek işlerine bakacağım şimdi
Geçmiş olsun Nisan cım oy kıyamam boncuk gözlü İreme inşallah yoktur önemli birşeyi .selam arkadaşlar
bizde dünden beri ateşler içindeyiz geçengün yıkarken biraz üşütmüştüm ondanmı diş çıkarıyor ondanmı bilemedim ağzına deydirmiyor biberonla bişi içmiyor kaşıkla mama veriyorum allahtan onu yiyor
saat 1:45 te randevumuz var doktorla bakalım ne dicek işallah enfeksiyon falan yoktur
Merhabalar çalışma konusunda ne desem boş gerçekten çok zor ama istediklerimizi elde etmek için bazı fedarlıklarda bulunmak zorundayız .Ama gerçekten sağlığını psikolojini etkileyecek düzeydeyse boşver herşeyi 2 parça eksik al yinede sen büyüt bebeğini .kızlar hafta sonu akını doktora götürdük. kilo vermiş . 1 ay boyunca kilo almadığı gibi birde vermiş
.
dayanamıyorum hergece ağlıyorum. bide akının zayıf çıkması delirtti beni. içimi dökeyim dedim sizes. sadece bıuarada beni yargısız oalrak dinleyen birileri var. ben çocuğuma bakma istiyorum
çalışmak istemiyorummmmmmmmmmmm
ya kızlar bulaşık makinesi almıstık daha yeni ama deterjanını calıştıktan 5 dakka sonra atıyor yere küt diye ses geliyo bakıyorum atmıs ama atmaması gerekiyor
Selma benim makinada atıyor deterjanı normal değilmi bu durum ben normal biliyorum kapalı yerden nasıl çıkacak deterjan .Belki başka bir sorunu vardır .ara bir sor bakalım servisineevet atmaması gerekiyor cnm ya
daha yeni kirli yıkamaması gerekiyor
canım geçmiş olsun,valla ne oluyor bizim bebişlere böyle ya,kontrolden sonra haber ver canım inşallah bişiy çıkmaz.selam arkadaşlar
bizde dünden beri ateşler içindeyiz geçengün yıkarken biraz üşütmüştüm ondanmı diş çıkarıyor ondanmı bilemedim ağzına deydirmiyor biberonla bişi içmiyor kaşıkla mama veriyorum allahtan onu yiyor
saat 1:45 te randevumuz var doktorla bakalım ne dicek işallah enfeksiyon falan yoktur
canancım mutfağını iyi günlerde kullan çok şık olmuş
kızlar hafta sonu akını doktora götürdük. kilo vermiş . 1 ay boyunca kilo almadığı gibi birde vermiş
ben işe başlayalı 1 ay oldu ve oğlum hiç kilo almamış. doktor zayıf bir bebek dedi.canım zaten sıkındı buda üstüne kapak oldu. hayattan hiç tat alamıyorum. bunalımdayım. çalışacağım diye kaynanyı manisadan yanımıza çağırdık şimdi ona tahammül edemiyorum. evimden soğudum.oğlumdan ayrıyım ve çok özlüyorum. eşime derdimi anlatmaya çalııyorum ama anlamıyor. tartışıyoruz. eşimin konuları yüzeysel geçmesi beni delirtiyor. onun tek istediği benim çalışıp eve destek olmam.
dayanamıyorum hergece ağlıyorum. bide akının zayıf çıkması delirtti beni. içimi dökeyim dedim sizes. sadece bıuarada beni yargısız oalrak dinleyen birileri var. ben çocuğuma bakma istiyorum
çalışmak istemiyorummmmmmmmmmmm
canım bütün makinalar aynı yıkamaya başladıktan bi süre sonra makinanın içine fırlatır deterjanı ama temiz yıkamamasına bişey diyemem,sy sertliğindende kaynaklanıyor olabilir,tuz ayarını su sertliğine göre ayarlar servis daha parlak çıkar o zamanya kızlar bulaşık makinesi almıstık daha yeni ama deterjanını calıştıktan 5 dakka sonra atıyor yere küt diye ses geliyo bakıyorum atmıs ama atmaması gerekiyor