Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cinsiyet konusunu en çok ben merak ederdim ama artık bu konuya canım çok sıkkın.................hiçbir doktordan cinsiyetle ilgili yorum duymak istemiyorum..acayip gerginim bu konuda...........bi bebek ya kızdır ya erkek..............emin değilsen henüz belli değil dersin olur biter..................
kendi doktorum ki çok güvenirim kıza benziyor dedi........................
gerçi doktorum da % 100 demedi çok emin değilim dedi.........
şimdide dün bi profesör erkeğe benziyor dedi................bu ne şimdi ne demek benziyor demek..............
ben çok üzgünüm dünden beriii hatta size bile söylemeyecektim ama dayanamadım...
ben kızımı çok seviyorum ve başka bi doktorum kızımı erkeğe benzetmesine çok şaşırdım..........aklımı karıştırdı..belki de boşuna....keşke gitmeseydim............
şimdi cumartesi kontrolüm var kendi doktorumla,,,
cinsiyetini sormaya korkuyorum
Hayatım bak benim doktorum nuh dedi peygamber demedi 16. haftadan önce söyletemedim kadına 16+0 da bana şak diye erkek dedi ben doktoruma diyorumki yüzde kaç erkek yüzdesi yok bayağı erkek diyor :) o kadar emindi tabi öncelikle Allah bilir sonra doktorlara inanıcaz. sende bence azcık daha bekle canım kendini üzüyorsun ister istemez bu kadar garanti gözüyle bakma bi opsiyonun kalsın ki çok üzülme ikiside snin evladın Allah inş. gönlüne göre verir ama ufakda olsa olasılıkları göz ardı etme derim canım:1hug:
melek isyan etme hiç cinsiyet konusunda doktorlara 2000 yılında hamileyken ben daha sormadan bana erkek dediler e tabi yatağını uyku setini hep mavi aldım iyiki daha öğrenmeden önce acele davranıp kız içinde bir kaç cicili örgüler örmüşüm benim doğumda biraz sıkıntılı oldu 24 saat sancıdan sonra masadan resmen kaçtım ve doktor eşimin yanından beni zorla sezeryana alırken reçete verdi eline bunları al gel oğlun geliyor dedi ve eşim gidip geldiki kapıda annem kızımız oldu diyince tabi nasıl şaşırmıştır bilmem keşke kameraya çekselerdi aynen bende beni ayıltmaya çalışırken narkozcu başımda doktor yanımdan geçerken dediki seni kandırmışlar kızın geldi dünyaya kaydirigubbakcemile3 hem çok sevindim hemde narkozcuya soruyorum tabi şakınlıkla sen benim kızımı gördünmü diye ben o yüzden hiç ultrasona güvenmiyorumkaydirigubbakcemile5
Kzilar bana da dua edin 1 saat sonra randevumn var. bebegimi 6+1 minnacik nokta kadarken gormustum. bebek bile dgeildi. titreyen birsydi. kalbi piti pitiydi. simdi artik buyumus bebek olmustur insallah ve 7 haftadir gormeigim icin cok tedirginim. insallah sagliklidir oradadir benimledir.
gece hic uyuyamamdim. uyusam da hep ultrasona gtiim ruyamda. sol kasigim cok agriyor. 5 sn de bir giren bir agri var. ilk defa oluyor. korktum gece. ruyamda camasirimda biraz kan vardi. diyorum ki artik yapabilecegim bir sey yok. dusecekse ne yaparsam yapayim dusecektir falan diyorum ruyamda.
Allah im sen koru. Lutfen bizim icin dua edin. hayirli haberlerle donerim insallah.
canım , benim de hiç olmamıştı ama son 1 haftada bsr kaç gece ağız kurulğum yeniden başladı ve su içiyorum biraz , 5 dk. kadar sonra ne var ne yok çıkarıyorum kafamçokkarıştı
merhaba anneler.
masallah yıne sayfalar bırıkmıs ne gusel muhabbet etmısınız.
kıbelecım tedırgınlıgını cok ıyı anlıyorum uzun sure doktora gıtmeyınce maalesef oyle oluyor ınsan.
bu arada bende haftasonu yada cuma gunu baska bır doktora gıdecem bebegımı gormek ıcın.:lepi:
bakalım ne dıcek doktorumuz.hihoyyyt
artık sabrım kalmadı.kaydirigubbakcemile3
Aranızda dişçiye giden var mı acaba. dolgu diş çekimi falan yaptıran . benım gıtmem gerekıyor ama korkuyorum bebege bırsey olur dıye. doktorum bıse olmaz dedı ama ben gene de korkuyorum. dayanmaya calısıyorum arasıra agrı yapıyor. Bu gıdısle doğuma kadar dayanamayacagım sanırım
inşallah miniğin sağlıklıdır ve bu kez cinsiyetni öğrenirsiniz canım Şeniz