• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ben 29 aralıktan beri görmüyorum randevum şubatın 2 sinde kimbilir ne kadar büyümüştür... çok merak ediyorum acaba nasıl ii mi hergün aklımda... bi an önce gcsin artık ta göreyimm...

cinsiyet konusunu en çok ben merak ederdim ama artık bu konuya canım çok sıkkın.................hiçbir doktordan cinsiyetle ilgili yorum duymak istemiyorum..acayip gerginim bu konuda...........bi bebek ya kızdır ya erkek..............emin değilsen henüz belli değil dersin olur biter..................
kendi doktorum ki çok güvenirim kıza benziyor dedi........................
gerçi doktorum da % 100 demedi çok emin değilim dedi.........

şimdide dün bi profesör erkeğe benziyor dedi................bu ne şimdi ne demek benziyor demek..............

ben çok üzgünüm dünden beriii hatta size bile söylemeyecektim ama dayanamadım...
ben kızımı çok seviyorum ve başka bi doktorum kızımı erkeğe benzetmesine çok şaşırdım..........aklımı karıştırdı..belki de boşuna....keşke gitmeseydim............

şimdi cumartesi kontrolüm var kendi doktorumla,,,
cinsiyetini sormaya korkuyorum

Hayatım bak benim doktorum nuh dedi peygamber demedi 16. haftadan önce söyletemedim kadına 16+0 da bana şak diye erkek dedi ben doktoruma diyorumki yüzde kaç erkek yüzdesi yok bayağı erkek diyor :) o kadar emindi tabi öncelikle Allah bilir sonra doktorlara inanıcaz. sende bence azcık daha bekle canım kendini üzüyorsun ister istemez bu kadar garanti gözüyle bakma bi opsiyonun kalsın ki çok üzülme ikiside snin evladın Allah inş. gönlüne göre verir ama ufakda olsa olasılıkları göz ardı etme derim canım:1hug:

bayanlar size birşey sormak istiyorum; erkek bebekler anne karnında iken ilk hissedilir tekmeleri karın bölgesinde,kız bebeklerinki ise daha alt kasık bölgesinde oluyormuş bu konuda bilginiz veya tecrübe edeniniz varmı?

melek isyan etme hiç cinsiyet konusunda doktorlara 2000 yılında hamileyken ben daha sormadan bana erkek dediler e tabi yatağını uyku setini hep mavi aldım iyiki daha öğrenmeden önce acele davranıp kız içinde bir kaç cicili örgüler örmüşüm benim doğumda biraz sıkıntılı oldu 24 saat sancıdan sonra masadan resmen kaçtım ve doktor eşimin yanından beni zorla sezeryana alırken reçete verdi eline bunları al gel oğlun geliyor dedi ve eşim gidip geldiki kapıda annem kızımız oldu diyince tabi nasıl şaşırmıştır bilmem keşke kameraya çekselerdi aynen bende beni ayıltmaya çalışırken narkozcu başımda doktor yanımdan geçerken dediki seni kandırmışlar kızın geldi dünyaya kaydirigubbakcemile3 hem çok sevindim hemde narkozcuya soruyorum tabi şakınlıkla sen benim kızımı gördünmü diye ben o yüzden hiç ultrasona güvenmiyorumkaydirigubbakcemile5

Kibelee canımcım güsel haberlere dön inş. bide hareketli anına denk gelirsen şoka girersin azın açık kalır sanırım:):) haberlerinizi bekliyoruz canımcım

Hayatım bak benim doktorum nuh dedi peygamber demedi 16. haftadan önce söyletemedim kadına 16+0 da bana şak diye erkek dedi ben doktoruma diyorumki yüzde kaç erkek yüzdesi yok bayağı erkek diyor :) o kadar emindi tabi öncelikle Allah bilir sonra doktorlara inanıcaz. sende bence azcık daha bekle canım kendini üzüyorsun ister istemez bu kadar garanti gözüyle bakma bi opsiyonun kalsın ki çok üzülme ikiside snin evladın Allah inş. gönlüne göre verir ama ufakda olsa olasılıkları göz ardı etme derim canım:1hug:

haklısın tatlım...ama aslında doktorların da çok suçu yok...çünkü çoğumuz erken dönemde 11-12 haftalıkken cinsiyetini sormaya başlıyoruz sormasak söylemezlerdi bence...
hayırlısı bakalım er yada geç belliolacak....belli olmazsada doğumda göreceğiz hayırlısıyla o en garantisi olacak:asigim:

Aranızda dişçiye giden var mı acaba. dolgu diş çekimi falan yaptıran . benım gıtmem gerekıyor ama korkuyorum bebege bırsey olur dıye. doktorum bıse olmaz dedı ama ben gene de korkuyorum. dayanmaya calısıyorum arasıra agrı yapıyor. Bu gıdısle doğuma kadar dayanamayacagım sanırım

benim doktorumda söylemiyor.her sorduğumda benimle dalga geçiyor.gördüm filan diye.ne dediğmde %50 kız diyor.başka sefer sorduğumda %50 erkek diyor.17 haftalık iken gidicem kontrole o zaman herhalde söyler.aslında 16.haftadan sonra belli oluyormuş.bizim çok acele ediyoruz.

melek isyan etme hiç cinsiyet konusunda doktorlara 2000 yılında hamileyken ben daha sormadan bana erkek dediler e tabi yatağını uyku setini hep mavi aldım iyiki daha öğrenmeden önce acele davranıp kız içinde bir kaç cicili örgüler örmüşüm benim doğumda biraz sıkıntılı oldu 24 saat sancıdan sonra masadan resmen kaçtım ve doktor eşimin yanından beni zorla sezeryana alırken reçete verdi eline bunları al gel oğlun geliyor dedi ve eşim gidip geldiki kapıda annem kızımız oldu diyince tabi nasıl şaşırmıştır bilmem keşke kameraya çekselerdi aynen bende beni ayıltmaya çalışırken narkozcu başımda doktor yanımdan geçerken dediki seni kandırmışlar kızın geldi dünyaya kaydirigubbakcemile3 hem çok sevindim hemde narkozcuya soruyorum tabi şakınlıkla sen benim kızımı gördünmü diye ben o yüzden hiç ultrasona güvenmiyorumkaydirigubbakcemile5

:1shok::1shok::1shok: ayy resmen şok oldum valla insan kriz geçirir...
mavilerin içinde büğüdü demek güzel kızın...
nasıl oluyor bu ya anlamış değilim...
hayırlısı tatlım

ben ekimin 25 inde 20 lik dişimi çektirdim allahtan çektirmişim yoksa çektiremicektim1 hafta sonra hamile olduğumu öğrendim dişçi bnm yakın arkadaşım kontrole gittiğimde ötekinide çekelim dedi hamileym dedim o zmn doğumdan sonra çekicez müdahale edemem hamileyken dedi.....

Kzilar bana da dua edin 1 saat sonra randevumn var. bebegimi 6+1 minnacik nokta kadarken gormustum. bebek bile dgeildi. titreyen birsydi. kalbi piti pitiydi. simdi artik buyumus bebek olmustur insallah ve 7 haftadir gormeigim icin cok tedirginim. insallah sagliklidir oradadir benimledir.

gece hic uyuyamamdim. uyusam da hep ultrasona gtiim ruyamda. sol kasigim cok agriyor. 5 sn de bir giren bir agri var. ilk defa oluyor. korktum gece. ruyamda camasirimda biraz kan vardi. diyorum ki artik yapabilecegim bir sey yok. dusecekse ne yaparsam yapayim dusecektir falan diyorum ruyamda.

Allah im sen koru. Lutfen bizim icin dua edin. hayirli haberlerle donerim insallah.

inşallah herşey yolundadır ve mutlu mesut dönersin dr.dan .. sağlıklı haberlerini bekliyoruz canım :1hug:

doğduğunda resmen eşime ve büyük babasına benziyordu yoksa karıştı bizim oğlan diyecektim bizim ailede sadece birtane erkek torun var oda askere gidecekti o zaman pabucunu dama attım senin diyordum rezil oldum şimdide kız hissetmeye başladım ama olsun a birde tabi yakız deyip erkek olsaydı hadi kız mavide giyerde erkekte düşünemiyorum pembiş kız cicileri kaydirigubbakcemile3

merhaba anneler.
masallah yıne sayfalar bırıkmıs ne gusel muhabbet etmısınız.
kıbelecım tedırgınlıgını cok ıyı anlıyorum uzun sure doktora gıtmeyınce maalesef oyle oluyor ınsan.
bu arada bende haftasonu yada cuma gunu baska bır doktora gıdecem bebegımı gormek ıcın.:lepi:
bakalım ne dıcek doktorumuz.hihoyyyt
artık sabrım kalmadı.kaydirigubbakcemile3

inşallah miniğin sağlıklıdır ve bu kez cinsiyetni öğrenirsiniz canım Şeniz

Aranızda dişçiye giden var mı acaba. dolgu diş çekimi falan yaptıran . benım gıtmem gerekıyor ama korkuyorum bebege bırsey olur dıye. doktorum bıse olmaz dedı ama ben gene de korkuyorum. dayanmaya calısıyorum arasıra agrı yapıyor. Bu gıdısle doğuma kadar dayanamayacagım sanırım

annecık zaman zaman benımde dısım agrıyor.
bana da doktorum dolgu yaptırablırsın dedı dıs doktoruna gıttım senınkı kanal tedavısı dedı.
o yuzden yapamayız suan dedı ancak cok agrırsa hafıfletırız dedı.
sanırım bende 9 ay boyunca cekıcem.fılm cektırırsen eger kapatılması gerekıyormus.bence fılm cektırme.
ben arada cok agrıyınca yarım parol ıcıyorum.

Beni yine heycan bastı bir saat sonra randevumuz var doktorla alıştım gidip gelmeye ama hala çok heycanlanıyorum ilk kez görecekmişim gibi :)

Back
X