Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy canım benim sağolll...
inşallah allah ım hepimize öyle kolay doğumlar nasip etsin inşallah. hala etkisindeyim uzun zaman kucağımdaydı bebeğim sanki eve gidicem uıyuyacağım ve birdaha gelcek hasret gidereceğiz :)))
teşekkürler canım ben sanki seni tanıyor gibiyim resiminden öle geldi aydın merkez demisin
ama ben bugün çok hastayım.grip oldum.boğazım çok ağrıyor.ve kemiklerim.çok zor çalışıyorum anlıyacağınız.keşke şimdi evde olsamda şöyle biraz yatabilsem
bugün benim doğum günüm 34 yaşıma girdim hadi bakalım hayırlısı....
ama ben bugün çok hastayım.grip oldum.boğazım çok ağrıyor.ve kemiklerim.çok zor çalışıyorum anlıyacağınız.keşke şimdi evde olsamda şöyle biraz yatabilsem
ben isviçredeyim ama didimde yazlığımız var ben orda gördüm gibi geldi neyse şimdi tanışmış olduk hayırlı doğumlar dilerim canım
iyi yıllar canım nice senelere inşallah seneye bebişinle kutlayacaksın bak doğum gününü a.s.
Ayy canım yaa geçmiş olsun.. Dikkat et kenine, izin alamıyormusun :sm_confused:
maşallah canım nicee güzel yıllara inşallah bebişin sana mutluluk getirir inşallah yeni yaşında...:1hug: