Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
doktorun hergün bebişine bakıyodur nasıl diye ne güzel yadelikafaduldenBen 3 Ocak'ta gittim kendi dr'uma. 1 ay sonra gel dedi. O da hamile. Bu aralar 2 bebeğini doğuracak. Ocak sonu doğuracağım demişti. Benim kontrol zamanı onun doğumuna denk geliyor. Hastaneye ziyaretine mi gitsem:)) Gitmişken bana da bir bakı ver desem.
verdiğin bilgi için teşekkürler canım...
düşünülmek ne kadar güzel dimii...umarım hayatın boyunca hep bugün ki gibi mutlu olursun canımm..
doktorun hergün bebişine bakıyodur nasıl diye ne güzel yadelikafadulden
Arkadaşlar dün dr a gittim
tsh değeri normalin altında çıkdığı için endokrin servisine yönlendirdi.
Normali 0,35-5,5 olması gerekirken benim 0,29 bilen varmı nedir bu
anlamadım tam olarak. T3 - t4 değerlerin yok mu?
sadece tsh değeri böyle verilen sonuçta da öyle yazıyor
galiba guatr'dan şüphelenmiş. Bazen hamilelik tetikleyebiliyor. çok geçmiş olsun. Kendine dikkat et. Kilo olarak nasılsın? Yani zayıf mısın?
CANIM BENİM ben her hafta gidiyorum kontrole bazen çok ağrım olursa haftada iki kere de gittim...Melek'cim senin kontrol için bir periyodun var mı yoksa her hafta gidiyor musun? Bazen haftada 2 kez de gidiyorsun sanki.
Evet bize gıcıkları var dr'ların. Ben de merak ediyorum acaba kendisi de cinsiyetini öğrenmek için sürekli baktı mı. Veya ayaktayken bebek nasıl duruyor diye merak ediyorlar mı acaba? Allah bilir artık.
kilo artışım ilk iki, ay çok ama şimdi durdu kilom 75 normal kilom da 65-68 arasıydı
kızlar tsh degeri nedir
sadece tsh değeri böyle verilen sonuçta da öyle yazıyor