• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Sana da gunaydin Beyaz Melek.

Aklima takilan bir se var kac gundur unutuiyirum yazmayi. bebeklerin kafasi hep solda mi olur? yoksa kimisi solda kimisi sagda mi olur?
bence bebekler artık dönüyor hem sağa geçiyor kafaları hem de sola...
çünkü oltrasonda ayakta bile durdu yavrum benim..henüz küçük oldukları için bol bol geziyorlar ama biraz daha büyüyüp yerleri daraldıkça bi tarafa yerleşirler diye tahmin ediyorum...

günaydın çok hastaydım dün hiç bir terim tuıtmuyordu başım bütün gün ağrıdı hatta dün giremedim pek fazla yattın bütün gün ve belliydi dünden grip oldum ama drumu aramıyorum sabredicem ıhlamur iğçiyorum limon suyu belki atlatırım burnunma akmaya başladı.

geçmiş olsun bitanem aman dikkat et kendine uzan dinlen ıhlamur iç...a.s.

hamileliğimiz kışa denk geldiği için grip vazgeçilmemiz oldu.
Derincim acil sifalar diliyorum.

günaydın beyaz melek ilsu çok sağolun evet istirahat ediyorum başım felaket bütün vücudum ağrıyor ama belliydi ben hamile kaldığımdan beri tirtir titriyordum zaten çok üşüyen bir insanım hamilelikte dahada üşüyorum.

günaydın beyaz melek ilsu çok sağolun evet istirahat ediyorum başım felaket bütün vücudum ağrıyor ama belliydi ben hamile kaldığımdan beri tirtir titriyordum zaten çok üşüyen bir insanım hamilelikte dahada üşüyorum.

günaydın derin.ay sorma ya bendede dün başladı grip.dün boğazım çok ağrıyordu.şimdide kafam kazan gibi.bugün daha kötüyüm dünden.bol meyve yeyip ıhlamur gilan içicez artık.

günaydın selsin evet benimde boğazımda birsürü karınca var sanki gıcıklanıyor çokda rahatsız ediyor başımda berbat napalım ben evdeyim nasılsa yatıcam bol bol ama birazdan yengemde mevlüt var ona gidicem

sanada günaydın canım.ne güzel yarın bebeğini görmeye gidiyorsun.
evet canım çok özledim yavrumu
ayyy evet canım 14. haftamız bitiyor hatta .4 aylığa az kaldık :))
sen birde yarın dr a gideceksin iyice büyümüştür .

maşallah hepimize ya gelsin temmuzda alalım meleklerimizi kucağımıza...rahat bi döneme girdik hayırlısıyla inşallah iyi geçer
evet ilsucum elimde olsa her gün görmek istiyorum allahtan çok sık gidiyorum doktora ama yine de çok özlüyorum...
sabahtan beri deli gibi bebeğimle konuşuyorum mırıl mırıl...
ayyy çok seviyorum ben onu ya yarın resimlerini eklerim inşallah yavrumun:lepi:

bende çok aşırı üşüyorum derin evde tüm petekler sonuna kadar yanıyo.........
ayrıca 30' ye klima çalışıyor.hala donuyorum ben ya..............
ne zaman ısınacağım acaba çok merak ediyorum

Arkadaşlar daha çok dikkatli olmamız gerek havalar çok kötü ve değişken mesela dün güneş vardı foçada bugün fırtına...hamileliklerimde kışa geldi...aman dikkat ...derin ve selsin çok geçmiş olsun ...

günaydın arkadaşlar,
3.ayımız bitti, rahatlamalar başladı, benim de sabah bulantılarım epey azaldı, yok gibi neredeyse,
hamileliğimizin balayı dönemi başlıyooorrrr :sm_cool::sm_cool::sm_cool:

günaydın arkadaşlar....

bugün iznliyim... ama canım hiç iş yapmak istemiyoo :)))

Back
X