• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Anladım canım neyse güselliğe kavuştun önemli olan bu Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin Öykü kızımızı
İnş. bebeişlerimiz doğduktan sonrada görüşmeye devam ederiz bebeklerimizin resimlerinide ekleriz ne güsel olur delikafadulden:ecrin_bebek:

TABİKİ DEVAM EDECEĞİZ GÖRÜŞMEYE TOPİĞİMİZ DE
2009 TEMMUZ ANNELERİ VE BEBİŞLERİ OLUR::))))))))
DOĞUM FOTOLARINI VE BEBEKLERİMİZİN GELİŞİMLERİNİ KİLOLARINI TAKİP EDERİZ BİRLİKTEhihoyyyt

ben çıkıyorum kızlar...iyi akşamlar..
badem,rozem.......bu gün uğramadılar...
umarım iyilerdir
öpüyorum hepinizi

beyaz melekcım benı merak edıp dusunmene o kadar cok sevındım kı.:1hug:
dun eve cok gec geldık.
geldıgımde de cok yorgundum bırseyler yazamadım.
dun gogsum ıcın genel cerraha muayene olmaya gıttım.
gogsumde hıssettıgım sertlık benı suphelendırmıstı.
ultrasona gırdım ve sag ve sol gogsumde kıst cıktı.senağlama
yalnız bunlar fıbrokıstık yapıdaymıs.gogus yapısından dolayı olurmus cok sukur ALLAH IMA korkulacak bırsey yok dedı doktorum.bebege zararı yok dedı.

ultrasona gırmeden once o kadar korktum kı kıslar.bebegıme zarar veren bırsey olurda onu benden alırlar dıye.aklıma neler neler geldı.senağlamasenağlama
doktorumuz heray ultrasona gırmem gerektıgını soyledı.
ınsallah buyume yapmaz yaparsa dogumdan once alınması gerekıyormus.:çok üzgünüm:

bu arada dun bebegıme cıcıler aldım.hihoyyyt
bebeklere bırseyler almak ne kadar keyıflı ve mutluluk veren bır duyguymus.:asigim:Şenizdunden berı bakıp bakıp ,öpüp kokluyorum.:1hug:

rozemcimmm canım büyük geçmiş olsun bundan bende hep korkuyorm ve sürekli göğüslerime bakıp bi anormallik bulmaya calışıyorum allah korusun allah kötü bişey vermesin....
Ayy bende şüpelendim şimdi bi gitsem mi bende doktora.........

Ayy yerim ben senin bebişinin cicilerini..
Bende aldım canım...
Bebişlere aldığımız ciciler topiğine bakabilirsin ekledim fotoğraflarını...
Sende ekle hadi de görelim cicişleri...
Ben o cicilere bakınca çok mutlu oluyorum yaaaaaaa

beyaz melekcım benı merak edıp dusunmene o kadar cok sevındım kı.:1hug:
dun eve cok gec geldık.
geldıgımde de cok yorgundum bırseyler yazamadım.
dun gogsum ıcın genel cerraha muayene olmaya gıttım.
gogsumde hıssettıgım sertlık benı suphelendırmıstı.
ultrasona gırdım ve sag ve sol gogsumde kıst cıktı.senağlama
yalnız bunlar fıbrokıstık yapıdaymıs.gogus yapısından dolayı olurmus cok sukur ALLAH IMA korkulacak bırsey yok dedı doktorum.bebege zararı yok dedı.

ultrasona gırmeden once o kadar korktum kı kıslar.bebegıme zarar veren bırsey olurda onu benden alırlar dıye.aklıma neler neler geldı.senağlamasenağlama
doktorumuz heray ultrasona gırmem gerektıgını soyledı.
ınsallah buyume yapmaz yaparsa dogumdan once alınması gerekıyormus.:çok üzgünüm:

bu arada dun bebegıme cıcıler aldım.hihoyyyt
bebeklere bırseyler almak ne kadar keyıflı ve mutluluk veren bır duyguymus.:asigim:Şenizdunden berı bakıp bakıp ,öpüp kokluyorum.:1hug:

rosem geçmiş olsun canım duşta göğüslerini çok ılık suyla mutlaka ovala tamam mı sürekli ovalarsan dağılırmış kist

günaydın kızlar
selsıncım basın sagolsun canım:teselli:
rosem nerelerdesın seni özledım cok cok gecmıs olsun bıtanem cok uzuldum ınan
senağlama

Rosem geçmiş olsun canım inş. büyümezler sende operasyon geçirmek zorunda kalmazsın tekrar geçmiş olsun canımcım

Günaydın arkadaşlar,selsin başın sağolsun canım,Allah sabırlar versin.
Herkes keyiflidir umarım,bende iyiyimde şu başağrıları ne zaman geçerki ya

rosem canım çok geçmiş olsun. inş büyümezler ve yok olurlar kendiliğinden.
cicilerinizi güzel günlerde kullanın inş.

sibel canım sen akını için mi kullanıyorsun fitil.
doktor bana da vermişti ama ben kullanmadım bilmiyorum belki çok şikayetçi olursam ben de kullanmaya başlarım.

tecrubeli annişler 2. Bebeğini bekleyenler ilk 3 ay bebişin en gerekli ihtiyaçları neler..neler giydirelim bebişlere hangileri daha kullanışlı .......
Tulum mu alt üst takım mı........
Bide bebişler temmuzda doğacak,,,yaz olacak kısa kollu mu uzun kollu mu giydircez

Rosem geçmiş olsun canım,inşallah büyümezler aklını ona takma sakın rahatlamaya çalış sen bebişini düşün

tecrubeli annişler 2. Bebeğini bekleyenler ilk 3 ay bebişin en gerekli ihtiyaçları neler..neler giydirelim bebişlere hangileri daha kullanışlı .......
Tulum mu alt üst takım mı........
Bide bebişler temmuzda doğacak,,,yaz olacak kısa kollu mu uzun kollu mu giydircez

canım onu bende merak ediyorum geçen temmuzda dayımın kızı doğum yaptı onu arayıp soracam pek bişey almadım daha bu ay alışveriş yapacam artık elbiselere bayılıyorum çok giydiremezsin dediler ilk 3 ay

rozemcimmm canım büyük geçmiş olsun bundan bende hep korkuyorm ve sürekli göğüslerime bakıp bi anormallik bulmaya calışıyorum allah korusun allah kötü bişey vermesin....
Ayy bende şüpelendim şimdi bi gitsem mi bende doktora.........

Ayy yerim ben senin bebişinin cicilerini..
Bende aldım canım...
Bebişlere aldığımız ciciler topiğine bakabilirsin ekledim fotoğraflarını...
Sende ekle hadi de görelim cicişleri...
Ben o cicilere bakınca çok mutlu oluyorum yaaaaaaa
canım tesekkur ederım.
canım sakın benım yuzumden tedırgın olmayın.
bu gogus yapısına baglıymıs.kımısının rahmı kıstık yapıda oluyor kımısınde de boyle gogus yapısı dedı doktorumuz.
ınsalllah hıcbırınızda yoktur canım.ıcını ferah tut lutfen ama arada bır yoklamayıda ıhmal etmeyın.

senın bebegının cıcılerıne baktım cok sekerler.:nazar:gule gule kulllansın melegın.:1hug:
bebegımın cıcılerının resımlerını eklemeye calısıcam canım.
ama sımdı bıraz ev temızlıgı yapıcam.kaydirigubbakcemile3
ısım bıtınce eklemeye calısırım..

rosem geçmiş olsun canım, kötü düşünme sakın, bakarsın erir gider kendiliğinden

kızlar ben 6.aya kadar kıyafet almıycam demiştim ama dayanamıyorum, birşeyler alıcam kızıma, ilk alacağım şey de sıfır kollu omuzları çıtçıtlı altı çıtçıtlı badiler var ya onlardan, bayılıyorum onlara...

Back
X