Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anladım canım neyse güselliğe kavuştun önemli olan bu Allah sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin Öykü kızımızı
İnş. bebeişlerimiz doğduktan sonrada görüşmeye devam ederiz bebeklerimizin resimlerinide ekleriz ne güsel olur delikafadulden:ecrin_bebek:
bu arada selsin canım başınız sağolsun,
ben çıkıyorum kızlar...iyi akşamlar..
badem,rozem.......bu gün uğramadılar...
umarım iyilerdir
öpüyorum hepinizi
beyaz melekcım benı merak edıp dusunmene o kadar cok sevındım kı.:1hug:
dun eve cok gec geldık.
geldıgımde de cok yorgundum bırseyler yazamadım.
dun gogsum ıcın genel cerraha muayene olmaya gıttım.
gogsumde hıssettıgım sertlık benı suphelendırmıstı.
ultrasona gırdım ve sag ve sol gogsumde kıst cıktı.senağlama
yalnız bunlar fıbrokıstık yapıdaymıs.gogus yapısından dolayı olurmus cok sukur ALLAH IMA korkulacak bırsey yok dedı doktorum.bebege zararı yok dedı.
ultrasona gırmeden once o kadar korktum kı kıslar.bebegıme zarar veren bırsey olurda onu benden alırlar dıye.aklıma neler neler geldı.senağlamasenağlama
doktorumuz heray ultrasona gırmem gerektıgını soyledı.
ınsallah buyume yapmaz yaparsa dogumdan once alınması gerekıyormus.:çok üzgünüm:
bu arada dun bebegıme cıcıler aldım.hihoyyyt
bebeklere bırseyler almak ne kadar keyıflı ve mutluluk veren bır duyguymus.:asigim:Şenizdunden berı bakıp bakıp ,öpüp kokluyorum.:1hug:
tecrubeli annişler 2. Bebeğini bekleyenler ilk 3 ay bebişin en gerekli ihtiyaçları neler..neler giydirelim bebişlere hangileri daha kullanışlı .......
Tulum mu alt üst takım mı........
Bide bebişler temmuzda doğacak,,,yaz olacak kısa kollu mu uzun kollu mu giydircez
canım tesekkur ederım.rozemcimmm canım büyük geçmiş olsun bundan bende hep korkuyorm ve sürekli göğüslerime bakıp bi anormallik bulmaya calışıyorum allah korusun allah kötü bişey vermesin....
Ayy bende şüpelendim şimdi bi gitsem mi bende doktora.........
Ayy yerim ben senin bebişinin cicilerini..
Bende aldım canım...
Bebişlere aldığımız ciciler topiğine bakabilirsin ekledim fotoğraflarını...
Sende ekle hadi de görelim cicişleri...
Ben o cicilere bakınca çok mutlu oluyorum yaaaaaaa
selsın canım basınız sagolsun.