Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dilaracım tebrikler...arkadaşlar herkese iyi akşamlar yarın görüşürüz kendinize ve bebişlerinize iyi bakın.
bende artık ailemin yanına gitmek istiyorum
dr izin vermiyor
bu gittiğimde izin koparırsam gidecem
mesafe de yakın 4 saat
annemi özledim gurbet çok zorsenağlama
canım annem hamile kaldığımdan beri bana canım çeker diye kargolar gönderiyor
gurbette olanlara allah sabır versin
merhabalar , dr.dan geldim habeler iyi , ensemiz ölçüldü 1,8 !!!!!
boyumuz 53,8 mm olmuş .. parmaklarımız sayıldı çok komikti pıtırcığım :)))) dr. tam zoomlıycam derken hoooop elini çekiyo o esnada , kıpır kıpırdı böceğim , dr. usg aletini döndürüp başka açılardan bakmaya çalışıyo , o da dönüyo , sanki oyun oynadı bizimle , son resminde de elini sanki0 havaya kaldırmış asker selamı verir gibi poz verid bize bi süre kıpırdamadan :)))))
ikili test için de kan verdik , haftaya cuma çıkıcakmış sonuç , ama dr.um baştan uyardı , hem ikili testin hem üçlü testin bende pek gerçeği yanıtmayacağını , sonuç normal çıkarsa sevinmemiz anlamına , kötü çıkarsa dövünmemiz anlamına gelmeyecekmiş .. çükü gebeliğim ikiz başladığı için ve 2. kese halen orada ve küçülmekte olduğu için hormonlarım halen ikiz bebek bekleyen birinin düzeyinde olablirmiş ve yanılma payı çok yüksekmiş , 4lü testi yapmayacağını ve amniyosentezi yapıp yapmayacağını sorduğumda hayır cevabını aldım , sonra nedenini sorarım dedim içeri geçince ama unuttum sormayı kafam karıştığı için :bbo:
bu akşam 8de ist.a gidiyoruz , ptesi akşam dönücez inşallah ..dr.umun taviyesini sizle de paylaşayım , sunexpresste felan basınç olayı pek güvenli değilmiş bunun gibi bir iki firma daha var dedi , biz thy ile gdiyoruz , aklınızda bulunsun yerimseniben
kullandığım ilaçlardan progestan fitil , estrofem tablet ve lekelenmem 8 gün kadar sürdüğü için bir süreliğne corasprini de kesmemi kesmemi , 3 günde bir proluton depot popişten + elevt pronatal + magnezyum + cal d vita , margarita mıydı neydi alengirli bir balık yağı kapsülü almamı istedi balığı düzenli tüketmediğim ve pek iştahım olmadığı için verdi , iştahım artarsa bırakacakmışım kaydirigubbakcemile3 en çok da fitilden kurtulduğuma seviniyorum hihoyyyt bir sonraki kontrolümüz 31 ocakta amaaaaaa yarın tedavimi olduğum umut tüp bebekteki sevgli dr.um levet beyle de kontrolümüz varrrrrrrr hihoyyyt
Bitanemizin bugünlere Allahın izniyle gelmesinde büyük katkıları olan dr.umuz bebeğmizi ilk defa görecek ..
en fazla 1 saat daha takılack vaktim var , 6 gibi çıkıcaz ist.dan giremem en fazla eşimin tel.dan int. olan bi yerde olursak girer okurum kaynattıklarınızı yerimseniben..
canım ben de gitmek istiyorum ama malesef..
üstelik şubat tatilinde de gidemeyeceğim sanırım yaza kadar da sürecek bu durum.
sen galiba ankaradasın benim memleketim de ankara.selam iletirmisin benden oralara:a015:
bi de annemler de buraya gelemezlerse neredeyse beni hamileyken hiç görmemiş olacaklar.
gurbet gerçekten çok zor
kızlar doktora gittim aslında 4 günüm vardı dayanamadım minik yavrumu görmeye gittim ve cinsiyetimizde belli oldu önde gidiyo bebişim bugün 16+0 ama ultrasonda 16+4 çıktı gayet iyi dedi 150 gram olmuş ve sonuç bir kızım daha olacak:lepi: listeye ekleyebilirsiniz benide:icecream:
evet hepimiz özeliz:))))))
ay maşallah canım.
asker selamı verid ha
ay şeker şey maşalah.
2.li teste felan takılma zaten gerçekliği %100 değil, doktorun dediği gibi uğraşma canım.sağlıkla gerli inşalah beebğn.
bende ayın 24 de pegaus ile uçacağım o konuda bir şey dedi mi doktorun.biliyorum slıdna thy çok daha güzel ama ,pegasustan aşlmıştım ben daha önceden acaba bir şey olur mu ki
canım gözün aydın sağlıklı olması herşeyden önce geliyor........
başta içinin burkulması normal ee bi kızı olan birde erkek ister genelde...
başta iyi bişey belki ama zamanla kötü bişeye dönüşüyor bence...büyüdükçe iki kız kardeş birbirine destek olur...yardımcı olur...biz her zaman yanlarında olamayacağız..ama onlar hep sımsıkı olurlar....
erkek olsaydı ikisi de evlenip gitçekti kız kardeş kadar yakın olamazdı kıızına
hayırlısı herşeyin...a.s.
canım pegasusun adı geçmedi sunexpress gibi bazı firmalar var felan dedi , başka isim geçmedi .. pegasus lalettayin bir firma değil neticede bence yerimseniben
canım pegasusun adı geçmedi sunexpress gibi bazı firmalar var felan dedi , başka isim geçmedi .. pegasus lalettayin bir firma değil neticede bence yerimseniben
kizlar bakin bugun bebisime ne aldim. pembesi falan da vardi ama acik mavi aldim. 9 aylik. insallah gelecek sene kisin girer heralde icine. hem erkek hem kiz giyer diye. sari olsaydi kesin sari alirdim cunku bayilirim sari rengine. ama yoktu5'li tulum setini da yazin indirimden almistim. ya hediye ederim ya da bebisimin olur diye.
insallah bebisime kismet olur bunlari giymek. icine girecek tombis bacaklarini dusununce cildiriyorum. tulum 0-3 ay.
![]()
![]()
bende artık ailemin yanına gitmek istiyorum
dr izin vermiyor
bu gittiğimde izin koparırsam gidecem
mesafe de yakın 4 saat
annemi özledim gurbet çok zorsenağlama
canım annem hamile kaldığımdan beri bana canım çeker diye kargolar gönderiyor
gurbette olanlara allah sabır versin