Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaslar cinsiyetini ogrenen arkadaslari tebrik ederim. allah saglicakla kucaklarina almayi nasip etsin.
Dilaracim iki kizin olmus olacak. Iki kizi olan anneler cok sansli oluyor. evde agda partileri falan yapiyorlar. anne kendini hic yalniz hissetmiyor.
akdascim senin de kizmis. masallah topikte kizlar artista. temmuz anneleri kiz anneleri mi olacak yoksa.
cnm aynı durumdayız benimde sınavım var napıcam bilmiyorum hazırlansanmı , girebilecekmiyim hergün düşünüyorum doğum 5 temmuz deddi ama o halle sınava katlanabilirmiyim bilemiyorum
Nur selam ya bende Kpss ye girmek istiyorum en azından başvurucam dediğin gibi doğum erken olmazsa gircem ama kısmet olursada napalım seneye inş. dicez henüz başvurular olmadı dimi nerden takip ediyosun başvurular ne zaman canım bana genel bilgi verirmisin
Saol a.s.
ıyı aksamlar kıslar.
cınsıyetlerını ogrenen ve guzel haberlerle donen annelerı tebrık edıyorum.
saglıkla gelır ınsallah bebıslerımız.
Arkadaslar cinsiyetini ogrenen arkadaslari tebrik ederim. allah saglicakla kucaklarina almayi nasip etsin.
Dilaracim iki kizin olmus olacak. Iki kizi olan anneler cok sansli oluyor. evde agda partileri falan yapiyorlar. anne kendini hic yalniz hissetmiyor.
akdascim senin de kizmis. masallah topikte kizlar artista. temmuz anneleri kiz anneleri mi olacak yoksa.
akdas cım dılaracım tebrık ederımm..
masallah kızlar cogalıyor yoksa bu sene kız senesımı?
kibele selam - yahu sen yatarken ben ofisteydim, uyandin ben hala ofisteyim((
inşallah bu sene kız senesi olur.allahım bi tanede hayırlısı sağlıklısından banada nasipo eder ,inşallah hep merak ediyorum ye ekşiyi yap ayseyi ye acıyı doğur hakkıyı diye bir söz vardır ya doğrumudur diye.kız anne adayları erkek anne adayları en cok ne tür seyler canınız cekiyor ekş,i mi tatlı mı ben ekşide cok yiyorum tatlıda..
hanimlar sizde parfum kokusuna karsi bir hassasiyet tiksinme var mi? ben esimin parfumunden asiri sekilde rahatsiz oluyorum. O da parfum sikmayi cok seviyor. Fis fis Ismail gibi. Kac defa sikma rahatsiz oluyorum dediysem de anlamiyor. Kokusu parfum siktigi anda ta nerden geliyor. biraz once kazagina sikti, sonra montunu giydi montuna da sikti. cildirdim. daha once guzellikle soyledim anlamadi. ben de firlattim parfumleri kirilsin diye. ay iyi ki kirilmadilar. yoksa var ya yatak odasinda 1 ay gece kokudan uyunmazdi. ben de aldim parfumleri cope attim. tekrar alsin tekrar atarim. ama asil istedigim bu degildi. kendiliginden anlamasiydi, ama anlamiyor.
benim abarttigimi dusunuyor. iyi ki bir hamilesin diyor, simardigimi dusunuyor. hic bulantim olmadi, hic ona yuk yuklemedim. bir sey tasirken bile yardim istemedim. cunku tez canliyim. o gelecek de yapacak da. Cok uzuldum, anlatamam. cok kirginim su anda O'na. ceza olarak sali gunku ilk ultrasonuma O'nu goturmeyecegim. hakki yok bebek uzerinde.
Belki cok abarttim ama o kadar kirginim ki su anda...
hanimlar sizde parfum kokusuna karsi bir hassasiyet tiksinme var mi? ben esimin parfumunden asiri sekilde rahatsiz oluyorum. O da parfum sikmayi cok seviyor. Fis fis Ismail gibi. Kac defa sikma rahatsiz oluyorum dediysem de anlamiyor. Kokusu parfum siktigi anda ta nerden geliyor. biraz once kazagina sikti, sonra montunu giydi montuna da sikti. cildirdim. daha once guzellikle soyledim anlamadi. ben de firlattim parfumleri kirilsin diye. ay iyi ki kirilmadilar. yoksa var ya yatak odasinda 1 ay gece kokudan uyunmazdi. ben de aldim parfumleri cope attim. tekrar alsin tekrar atarim. ama asil istedigim bu degildi. kendiliginden anlamasiydi, ama anlamiyor.
benim abarttigimi dusunuyor. iyi ki bir hamilesin diyor, simardigimi dusunuyor. hic bulantim olmadi, hic ona yuk yuklemedim. bir sey tasirken bile yardim istemedim. cunku tez canliyim. o gelecek de yapacak da. Cok uzuldum, anlatamam. cok kirginim su anda O'na. ceza olarak sali gunku ilk ultrasonuma O'nu goturmeyecegim. hakki yok bebek uzerinde.
Çoookkk tatlısın yaaa...(Tavşan mı doğuracam nee...delikafadulden) Gecenin bu saatinde güldürdün beni.Allah'da seni güldürsün...:1hug:Ayy canım inşallah benim de geçer, şu an 13+2 yim. Tuzlu kraker bile yiyemiyorum yaa bol bol havuç ve elma yiyorum genelde tavşan mı doğuracam nee-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3
Merhaba herkese,
Dün ssk'daki dr'uma gittim. Rapor aldığım için periyodik muayenemi oluyorum ona. Herneyse cinsiyetine bakalım dedi. Ben de kendi dr'umun %60 erkek dediğini söyledim ama yine de bakalım dedim. Bunu söylediğinde 14 haftalıktı dedim. Hem bebişimi de görürüm iyi olur diye düşündüm. Kuzum benim uzanmış yatıyordu. Uyuyordu galiba pek kıpırdamadı. Bacaklarını açmış. Doktor baktı baktı baktı. Ben çıkıntı göremiyorum dedi. Kız mı yani diyince, daha ufak sayılır 15 gün sonra kesin belli olur dedi. Kızlar galiba cinsiyeti yurtdışında 18-19. haftalarda söylemelerinin kerameti bu. Kız istiyordum dr erkek diyince ( Hatta zoom yapıp pipisini bile gösterdi) kendimi oğlumun olacağı fikrine alıştırdım. Şimdi kız dediler. Yadırgadım valla. Hooppp tekrar başa döndüm.