• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sadece senindegil canım bende de uyku denen bisey yok.buarada valla hic bisey icin üzülmeye degmez evet hassas oluyoruz bizi biraz daha fazla anlamalarını ve ilgilenmelerini bekliyoruz ama onlarda heralde ellerinden geldigi kadar davranıyolar benim de istedigim sey sigara nefret ediyorum o kokudan..parfüm onusunu hallettik bide şu sigarayı halletsek cok daha iyi olucak :)

Ne güzel bu saatte konuşacak biri olması:teytey:Sende uyuyamıyorsun demek...
Sorma o sigara kokusundan bende tiksiniyorum,hamileliğimden önce içmeme rağmen.Tabi öğrenince hemen bıraktım...
Ben aslında yaklaşık on gündür nezleyim,hafif ama bi türlü geçmiyor...O yüzden pek koku alamıyorum.Yoksa çok rahatsız olurdum.
Eşime defalarca söyledim,sigaranın kokusundan rahatsız olduğumu ve ayrıca bebeğe zararlı olduğunu ama hala yanımda içiyor.Burun hassasiyetim başlayınca çekişmemizde başlayacak sanırım...

Canımcım...Ben uyumaya çalışıcam.Yatağıma gidiyorum...Sana da iyi uykular dilemek istiyorum eğer uyuyabilirsen...:1hug:

ay canım aynı dertden yakınyoruz desene napıcaz böyle bilmem ben tiryakisi degilim arkadas ortamlarında falan kullanyodum ama öyle tiksindimki heralde bundan sonrada agzıma bile almam gibime geliyo.

Dilara tebrikler canım :hooray: :nazar:

Arkadaşlar benim başım çok ağrıyor...Çikolata yersem ağrı geçer gibi geliyor..Her gün bir paket çikolata yiyorum..:utangac: Ama geçici bir ağrı kesici oluyor tabi...fisfisfis :sm_confused:

sağol canım benim inşallah sende tez zamnda öğrenirsin kuzucuklarını görürsün canım ya aman sakın fazla çikolata yeme biliyosun bebeğe hiç bi faydası yok helede ilk 4 ay alınan kilolar verilmiyo:(( canın çeker günde bi tane gofretli yesen yeter sadece çikolata dan uzak dur ben kızımda öyle yapmıştım canım ne istediğiyse yedim daha doğrusu etrafımdakiler ye bebiş için ye kendin bebiş için ve 24 kilo aldım ilk bebişimde düşün yani bende zayıftım kilo alsamda çabuk veren bi yapım var diye hiç umursamadım yedim valla sonuç diğer doğumumdan 8 kilo kaldı-tatlicadiarzu-ne yapsamda veremedim hatta yazın 4 kiloyu spora gittim 1 ay çok zor verdim şimdi çok dikkat ediyorum özellikle akşam 9 dan sonra bişey yemiyorum sadece yatarken ballı ılık süt içiyorum çok rahatlatıyo bebeğe faydasıda çok bakalım şimdi kilo almıcam fazla diye sınır koydum kendime inşallah almam fazla an fazla 14 kilo ile bitirmek hamileliğimi:Saruboceq:

akdaşcım ve dilaracım canlarım gözünüzaydın tebrik ederim sizleri:nazar::nazar::nazar:
:sm_cool:a.s.

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ...........
BEN KÖTÜYÜM SABAHIN KÖRÜNDE KALKTIM UYKUM KAÇTI KÖTÜ RÜYALAR GÖRDÜM BU GECE.....................
SAAT 6 DA UYANDIM BİDAHA DA UYUYAMADIM............
Bİ BARDAK SÜTLÜ NESKAFE İÇTİM BİRAZ KENDİME GELDİM.......
AKŞAM RÜYAMDA KALABALIĞIN ORTASINDA ÇIRILÇIPLAK BEBEĞİMİ EMZİRİRKEN GÖRDÜM....ÇOK KORKTUM YA............
BİRDE ÇOK SEVDİĞİM YEĞENİMİN ÖLDÜĞÜNÜ GÖRDÜM VE ÇOK AĞLADIM...
SÖZDE O YEĞENİM BENİM KIZIM MIŞ..........
ALLAHIM HAYRA YORSUN AMA ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOK KÖTÜYÜM İÇİME SIKINTI DÜŞTÜ ACABA BEBEĞİME BİŞEY Mİ OLDU................senağlamasenağlama

resim005yr4.jpg

w640.png

resim006zi4.jpg

w480.png

Son düzenleme:
akdaşcım ve dilaracım canlarım gözünüzaydın tebrik ederim sizleri:nazar::nazar::nazar:
:sm_cool:a.s.

sağolasın canım darısı en yakında başına inşallah güzel haber bekliyoruz sendena.s.

GÜNAYDIN KIZLAR NASILSINIZ...........
BEN KÖTÜYÜM SABAHIN KÖRÜNDE KALKTIM UYKUM KAÇTI KÖTÜ RÜYALAR GÖRDÜM BU GECE.....................
SAAT 6 DA UYANDIM BİDAHA DA UYUYAMADIM............
Bİ BARDAK SÜTLÜ NESKAFE İÇTİM BİRAZ KENDİME GELDİM.......
AKŞAM RÜYAMDA KALABALIĞIN ORTASINDA ÇIRILÇIPLAK BEBEĞİMİ EMZİRİRKEN GÖRDÜM....ÇOK KORKTUM YA............
BİRDE ÇOK SEVDİĞİM YEĞENİMİN ÖLDÜĞÜNÜ GÖRDÜM VE ÇOK AĞLADIM...
SÖZDE O YEĞENİM BENİM KIZIM MIŞ..........
ALLAHIM HAYRA YORSUN AMA ÇOK ÜZÜLDÜM ÇOK KÖTÜYÜM İÇİME SIKINTI DÜŞTÜ ACABA BEBEĞİME BİŞEY Mİ OLDU................senağlamasenağlama

melekcim korma canım hiç bişeycik olmamıştır hepimiz bu çeşitli ürkütücü bu tip rüyalar görüyoruz bilinç altımızda bebeklerimiz olduğu için bunun gibi bir sürü rüyalar görmemiz mümkün annesi bebişini üzme o gayet iyi ve sağlıklı seni bekiyo doğar doğmaz kucaklaşcaksınız:1hug:

yine çok şıksın melek çok tatlısınız allah nazarlardan korusun sizi:nazar:

kızlar merhaba...beyaz melek benim göbeğimde seninki kadar.çok şirin gözüküosun..
Ama her gün düzemli büyümesini bekliorum galiba ama sanki 2 gundur göbeğim inmiş gb duruo.Size de oluyo mu? yani gaz gidince olabilir diolar ama:=)

teşekkür ederim kızlar...
Bende şaşırıyorum..............hiç kilom değişmedii.......
Hatta 1 kilo vermiş görünüyorum tartıda............ama göbüşüm maşallah bebişim de biyüyor....
Bakalım kilolar ne zaman tavan yapacak
tabi şu aylarda biraz gaz şişkinliği de olabilir ama 11.haftadan sonra rahimde kasıklardan karın boşluğuna çıkıyor bundan dolayı da belli bir büğüme var...
Gaz şişkinliği bu kadar sert olmaz çünkü...karnım taş gibi

günaydın kızlarrr nasılsınızz
ben hala gribim hem de çok kötüyümmm napcamm bilmiyorumm

gunaydın guzel hamışler beyaz melek masallah canım gobusun cok tatlı
kızlar aranızda bebışlerın hareketlerını hısseden varmı?
bızımkı erkek oldugu ıcın hemen hıssetırdı kereta
eee bıde 2. hamılelıgım oldugu ıcın bıraz daha tecrubelıyım

Back
X