Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benım..Şenizayy çok güzell gerçekten ben şimdiden heyecan yaptım walla ilk hissettiğimde tarihi ve saati not alıcam :)
canım demek sende hıssedıyorsun ne gusel.Şenizben artık biraz daha net hissediyorum özellikle yemek yedikten sonra karnımda yuvarlandığını anlıyorum şimdi bi meyve yedim hemen çırpınmaya başladı:)
narcım bazen oyle oluyor.dilaracım hayırlı olsun kızın bende kız annesiyim sanırım buda kız esasında erkek hissediyordum ama bir kaç gündür fikrim değişti oynamasını hissetmek çok güzel bir şey bende hissediyordum ama bir kaç gündür malesef hissetmedim
işte bebişim dün çekildi usg si 16+4 çıktı ultrasonda:)
![]()
![]()
:sm_cool::sm_cool::teytey::teytey::teytey:
dilaracım hayırlı olsun kızın bende kız annesiyim sanırım buda kız esasında erkek hissediyordum ama bir kaç gündür fikrim değişti oynamasını hissetmek çok güzel bir şey bende hissediyordum ama bir kaç gündür malesef hissetmedim
canım benım..Şeniz
canım demek sende hıssedıyorsun ne gusel.Şeniz
hıssetmeye baslayan annelerımız cogalıyor.hihoyyyt
MAŞALLAH kocaman olmuş senin bebiş.Erkek
mi?
özlem bisey sorucam yanlıs hatırlamıyosam senin cok bulantıların vardı hatta ben senin adına kızı olucak heralde diye düsünmüştüm gectimi ve cinsiyeti belli oldumu
evet canım bende de kan uyuşmazlığı var..
benim ilk gebeliğim.o yüzden çok fazla risk taşımıyorum.
16 ve 18 haftalatda kontrol edilmesi gerekiyormuş.önümüzde hafta cmrtsi kantrol edecek...inş bişey çıkmaz canım..a.s.
selam arkadaslar. bugun nihayet gidebildim doktora. bebismi gordum o kadar tatliydi ki. uzanmis keyif yapiyo gibiydi bacaklar ust uste eli agzindaabacaklariyla kapadigi icin goremedik cinsiyetini. ama cok da onemsemiyorum zaten. saglikli ve hayirli evlat diliyorum ben. erkek kiz ne fark eder..her seyi normalmis cok sukur ense kalinligi burun koku olcumu falan.. sora beni check upa aldilar. sonuclarimiz persembe cikacak ins temiz cikar hepsi..
canım bız 14+1 olduk
sankı kelebek kanat cırpar gıbı hareketlerı
doktoruma sordum bu kadar erken hıssetmem normalmı dedın
gayet normal dedı cunku benım 2.hamılelıgım
ilkıde erkektı sanırım buda erkek dokturum buyuk bır ıhtımal erkek dedı
canım huzun yılının doktoru bebegıne %90 erkek demıs.canım garip bi soru olacak benimkide sana ultrasona bakarak mı dedi erkek diye yoksa hareketlerini erken hissettiğin için mi?bir kaç kişi daha yazmıs da erken hissdeyorum erkek olacak galiba diye.ben oluma hamileyken cok gec hissetmiştim kendisini ama bunu şimdi farkedebiliyorumdaaa
inşallah herseyin temiz çıkar canım.kız erkek farketmiyor doğru diyorsun canım biz ne istesekte kararı veren yaratıcı bize hayılısı olsun sağlılısı o0lsun demekten başka bişey kalmıyor.
canım garip bi soru olacak benimkide sana ultrasona bakarak mı dedi erkek diye yoksa hareketlerini erken hissettiğin için mi?bir kaç kişi daha yazmıs da erken hissdeyorum erkek olacak galiba diye.ben oluma hamileyken cok gec hissetmiştim kendisini ama bunu şimdi farkedebiliyorumdaaa