Herkese tünaydın bugun evde olmanın verdigi tarif edilmez huzurla girip size güzel haberler vermeye geldim. Bugun doktoruma gittim. Bebegimi gordum, kalbini dinledim. Baya detaylı bi sekilde gördüm hatta... Bebegim cok güzel gelismis hatta benim hesaplarımdan 1 hafta onde gidiyo ama malesef ben cok kilo almısım senağlama Doktorum cogu seyi yasakladı sık sık yürüyüş yapmalıymısım. Cok hızlı kilo alırsan ve ailede genetik olarak varsa ki var gizli şeker cıkabilirmis o da bebegimi olumsuz etkilermiş. Yane artık çenemi tutmak gerek...
En heyecanlı kısmı sona sakladım...%70 ihtimalle erkekim olcakmıs:sm_cool: Yirim ben onu yirimmmmmmmm. Cok tatlı, cok hareketli. Kafası gozu oynuyo babası sakin bi insan olduguna gore zıp zıp annesine benzicek sanırım:teytey:
Hemen gittim erkek kıyafeti baktım o kadar tatlılar ki ufacık takım elbise gordum. Toplam bir kolum kadardı...Ama simdilik doktorum cok kesin deil,ilerleyen zamanda netleşene dek birşey almamanı tavsiye ederim diyince cok heycan yapmamaya ve bisi almamaya karar verdim. Bende gittim kendime bisiler aldım:1rolleyes:
Baya uzun oldu ama bugunun özeti budur. Ben bir daha pazartesi sabahına dek girermiyim bilmiyorum ama sizlere iyi tatiller, iyi haftasonları diliyorum. Yerimmmmmmm ben oglumuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:dance: