• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

[sıze="3"]hayırlı sabahlar annecikler:teytey::teytey:
Inş hepiniz meleklerinizle güne güzel başlamışsınızdır kaydirigubbakcemile5
bedemcim geçmiş olsun inş dr.güzel haberlerle gelirsin canım :saruboceq:
Nurcum dr seçimi çok önemli..5 dk ne anlatabilirkifisfisfis günlerce bekliyorsun 5 dk nasıl hasret giderecen bebişinle ???????
Inş bundan sonraki dr.iyi olur canım a.s.a.s.
[/sıze]

aynen katılıyorum 1 ay bekledi bugun için dr 5 dak. Ayırıyor haksızlık resmen. Biras uğrassaydı bebeği hareketlendirebilirlerdi bence .

1 hafta sonra aşıı var ben çok korkuyorum başka kimler vurduracak aşısını?

CANIM BENİM YAAA...
NE AŞISI BU... BEN HİÇ SORMUYORUM DR.A...AŞI VARMI DİYE..DUR BENDE SORAYIM...:teselli:

canım bana da dr um söylemedi sağlık ocağından söylediler dr uma söyledim vurdur iyidir dedi kaydirigubbakcemile2

Ben onu sormak için sağlık ocağına gittim .4 ayında gel ilk dozunu vuralım dedi sağlıkcı .dr lar genelde unutur sen unutma dedi

Ben onu sormak için sağlık ocağına gittim .4 ayında gel ilk dozunu vuralım dedi sağlıkcı .dr lar genelde unutur sen unutma dedi

bence de ihmal etmeyelim.. bana da 16. haftanda gel dedi bakalım iğneden değil ama aşıdan korkuyorum nedense :)

Sorarım gidince gülce kaç doz bilmiyorum
kayıtıda sordum aşı için geldiğinde kayıdını yaparız dedi.

Koldan vuruyorlar sanırım canım aşıyı fazla acımaz ya , doğum sancısının yanında hiç bişeydir eminim :)))

canım bende 10. haftamda falan kayıt yaptırdım. dr a gidince durumundan haberdar et falan dediler ilgililerdi.

evet ilsu haklısın doğum sancısından kötü olamaz tabii ama daha çook var doğuma :)

Selam arkadaşalr 3.lü testi aldık.
Ben gidemedim ama ,
doktor ile yakınım görüştü.
1/349 çıkmış down diğerleri çok iyi demiş.
Sadece amniyosentez yapmanızı öneririm.ancak yapın diye ısrar edecek risk değil.
Kabulk edilen sınır rakamlardasınız demiş.
Doktoru aramaya cesaretim yok.
Ben de böyle olur hep ,korktuğum şeyi erteliyporum.ama içimdn geçeni söyleyeyim.bebeğim içimde kıpırdanırken ,bn amnisentezdi bilmem ne idi felan çıksada ben bebeğimi kimseye vermek istemiyorum.
Onu seviyorum ben.
Korku ile yaşamak sitemiyorum ama ,o kadar stresi de çekip ,tedirginde olmak istemiyorum.
Aslında amnisentrez yaptırmak sitemiyorum.işin açığı.siz ne düşünürdünüz.acaba.
Yine araştıracağım ama kafam şu an aptla gibi.düşünemke sitemiyorum hiç bir şey .bebeğim çok iyi benim

yaa kizlar bisey soracam - benim bastan beri hic mide bulantim olmadi. az once kahvalti yaptim, bir mide bulantisi, zor kostum tuvalete ve cikarttim. bu zamanlarda mide bulantisi olur mu ki? yoksa usuttum falan mi acaba?

canım benimde olmuyordu şimdiye kadar ama 2-3 gündür berbat midem bulanıyor ve öğürüyorum bendede bailadı :teselli:

Back
X