• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Ya aşı hiç aklıma glemdi benimde.
Ve ben 17. Haftadayım.sağlık ocağına felan da kayıt olmadım.
Dokotra da soramadım ne yaapcağız bakalım.
Zaten aklım karışık

Selam arkadaşalr 3.lü testi aldık.
Ben gidemedim ama ,
doktor ile yakınım görüştü.
1/349 çıkmış down diğerleri çok iyi demiş.
Sadece amniyosentez yapmanızı öneririm.ancak yapın diye ısrar edecek risk değil.
Kabulk edilen sınır rakamlardasınız demiş.
Doktoru aramaya cesaretim yok.
Ben de böyle olur hep ,korktuğum şeyi erteliyporum.ama içimdn geçeni söyleyeyim.bebeğim içimde kıpırdanırken ,bn amnisentezdi bilmem ne idi felan çıksada ben bebeğimi kimseye vermek istemiyorum.
Onu seviyorum ben.
Korku ile yaşamak sitemiyorum ama ,o kadar stresi de çekip ,tedirginde olmak istemiyorum.
Aslında amnisentrez yaptırmak sitemiyorum.işin açığı.siz ne düşünürdünüz.acaba.
Yine araştıracağım ama kafam şu an aptla gibi.düşünemke sitemiyorum hiç bir şey .bebeğim çok iyi benim

swethome sende bana ayran allll kaydirigubbakcemile3 bende istiyorumm hihoyyyt

Ben gidemedim ama ,
Sadece amniyosentez yapmanızı öneririm.ancak yapın diye ısrar edecek risk değil.
Ben de böyle olur hep ,korktuğum şeyi erteliyporum.ama içimdn geçeni söyleyeyim.bebeğim içimde kıpırdanırken ,bn amnisentezdi bilmem ne idi felan çıksada ben bebeğimi kimseye vermek istemiyorum.
Onu seviyorum ben.
Korku ile yaşamak sitemiyorum ama ,o kadar stresi de çekip ,tedirginde olmak istemiyorum.
Yine araştıracağım ama kafam şu an aptla gibi.düşünemke sitemiyorum hiç bir şey .bebeğim çok iyi benim

canım geçmiş olsun bence doktorunu ara ve en iyisini öğren bence
amniyosentez yaptırmak bebeğinin linden alınması demek değil canım düşünme bunları sakın aklına bile getirme bitanem olmayacak bak bişiy bebeğine inan buna :teselli:

Ya aşı hiç aklıma glemdi benimde.
Ve ben 17. Haftadayım.sağlık ocağına felan da kayıt olmadım.
Dokotra da soramadım ne yaapcağız bakalım.
Zaten aklım karışık

canım çok geç değil aşı için ve kayıt yaptırmak için bence hem kaydını yaptırırsan sağlık ocağına hem hamileyken hemde bebeğin olunca aşılarını takip ediyor ücretsiz vuruyor bebeklere aşılarıda bence hemen yaptır kaydını

canım senin riskin yasından ötürü öyle çıkıyor .ayrıntılı ultrasyona girmeni tavsiye ederim içinin rahat etmesi acısında .bebişin sapasağlam bence hiç dert etme üzülme .

kızlar bu hastane ve doğum ücretleri topiğini başka başlıkta ama temmuz anne adayları kategorisinde açtım. Bilgisi olan arkadaşlardan katılım rica ediyorum...teşekkürler..:=)

canım geçmiş olsun
ama zaten sen taramada güzel bir sonuç almışsın..
eminim dr.unu arasan seni amniyosentez konusundaki paniğinden kurtaracaktır..hadi bir gayret...

Swethome bence telaş etme ve amniyosentez yaptırma derim..zaten büyük bir problem olsa usg de belli olur..bence sadece detaylı yani ayrıntılı bi ultrasona gir iyi bir merkezde...
Sakın üzülme bak çok sağlıklı bence bebişin stres yapma canım

swethome bence de amniyosentez den önce ayrıntılı ultrasona girmelisin canım bence tealş yapılacak bişey yok.. merak etme

Ben gidemedim ama ,
Onu seviyorum ben.
Yine araştıracağım ama kafam şu an aptla gibi.düşünemke sitemiyorum hiç bir şey .bebeğim çok iyi benim[/quo

ben de amniyosentez fikrinden pek hoslanmiyorum. kabul edilir rakamlar icindesin demis doktor. bence sorun yok. canini hic sikma. tabi ki senin kararin ama doktorlar oneririm falan deyince insan dayanamiyor, icine kurt dusuyor herseye baktirsin istiyor. ama ozellikle amniyosentez isi riskli de oldugundan ben yaptirmayi dusunmuyorum eger oyle birsey onerirse doktorum.

maşallah çok yakın bi tarihmiş :) insan randevu tarihi gelene kadar doğurur herhalde :)

slm kızlar nasılsınız...ancak girebildim geçmişide okuyamadım umarım bi problem yoktur herkes iyidir.benim kulak ve boğazımda problem var dr b grubu bir antibiyotik ve burun damlası yazdı ama antibiyotiği içmek istemiyorum içim rahat değil; ama kulağım boğazım da çok kötü yemek bile yiyemiyorum ne yapacam ben yaaaa:sm_confused:

atıl yüksel nerede canım ,muayene ücreti nekadar birde

nisantasindaymis muayenehanesi. kadin dogumcuymus asil ama sadece detayli ultrason isini yapiyormus. internetten de arastirin goreceksiniz cok iyi seyler soyluyorlar. teshisleri cok dogruymus. muayene ucretini sormadim acikcasi nisan deyince moralim bozuldu...

bir forumda mesela soyle birsey yaziyordu:
Eğer detaylı ultrason vaktiniz geldiyse, ne yapın edin Prof. Dr. Atıl Yüksel'den randevu alın. Çünkü gerçekten bu konuda en iyisi o. Nitekim Kuzenimin bebeğinin iyi beslenmediğini 20. hafta ultrasonunda gördüğünden erken doğum yapacağını ilk söyleyen Atıl Bey olmuştur. (7 aylık doğum yaptı)
Bu arada telefon numaraları :0212 236 60 90 - 259 50 20 - 261 22 50

Aradım doktorumu.
Bana , fırsatın olsa karşılıklı konuşlaım gel diyeceğim ama anlatayım dedi.
1/349 çıkmış ama 1/300 çıkan hastalara kesin oalrak amniyosentez tavsiye ediyoruz dedi.
Sen sınırdan uzak ama sınıra yakınsın.yani yorumlamak ve amnisentez de 1/200 düşük riskini de ele alıp karşılıklı bir karara varmak lazım dedi.
Ayrıntılı ultrasonda felan baksak dedim.her zaman çıkmıyor, ama zaten sana yapacağım ben orada bir sonuç çıkarsa istenemyen bir durum amniyosentez için geç kalınmış olacak.
24. Haftada ancak sonuçlar gelmiş ve karar verilmiş olmalı en son dedi.
Ha sen diyorsan düşük riskini göze alamam, üzerine birde amnisentez ne çıkarsa çıksın benim kararım kesin müdahalede bulunmam diyorsan bu riske girme ,bu stresi yaşama elbette ki.
Dedi.
Ben zaten 10 gün tatile gidiyorum, deyince ,kafanı topla araştır yine eksisi artısı benim söylediğim gibi kötü bir sonuç değil ama gelkdiğince ilk iş yanıma gel
beraber isrişare edelim dedi.
Ama sen tedirgin olma ,öenmli olan karar vermen ve senin artı ve eksilerin.
Illa ki yaptır diyecek sınırdan yukarıdasın.ama sınır rakama yakınsın..biliyorun bu testler olasılık testleri, hiç bir anlam da ifade edemeyebilir.boşuna düşük riskine girebilirisn.yada umursamaz isen istenmyen bir sonuçla karşılaşaşbilrisn.ama hiç biri keisn değil.bu güne kadar ben amnisentez sornası düşük görmedim ama risk 1/200 öreneğin o yzğden sna hepsini anlatıyorum dedi.
Aslınd abebğim iyi ben biliyorum ama içimde kuşku var.rabbim yarıdmcımız olsun
beraber konuyu konu

sibel25 geçmiş olsun canım. ama dr un verdiyse ve hamilelikte kullanılmasında sakınca yoksa bence kullan derim. hem daha çabuk atlatırsın hemde vücudunda kulağında ve boğazında ki iltihap büyümeden soruna yol açmadan kurtulmuş olursun çok geçmiş olsun canım.. boğazına ballı ılık süt de iyi gelir canım. dene istersen :)

Back
X