• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

evet canım banada dr um söylemedi sağlık ocağından söylediler. dr uma sordum tetanozdur yaptır dedi. benimki haftaya 16. hafta dan sonra yapılıyor dedi 16. haftamda gitmeyi düşünüyorum ne kadar korksamda yaptırcamm :)))

ben de cuma günü demir ilacımı yazdırmak için sağlık ocağına gitmiştim.doktor söyledi 20.haftada aşınız var diye.form doldurdular bekliyoruz dediler.

nesli arasıra giymenin bir zararı olmaz....
Ama hergün giyilmemeli topuklu ayakkabı ayda yılda 1 sefer giymenin bi zararı yok tatlım...
Tabi yürürken dikkat et kendine

kızlar topuklu ayakkabı giymeye devam ediyormusunuz
ben aslında giymiyorum rahat ayakkabılar giyiyorum
hangi aydan sonra giyilmiyor
bugün giymem gerekiyor sakıncası var mı
bilen varsa yardım

topuklu ayakkbı herhalde kayma düşme riskine kariı yasak.onun dışında bir sebebi avr mı acaba?
bende hep rahat giyiyorumhatta bottttt giyiyorum .
ama arada mecbur mesela düğüne gideceğim orada giymek zorunda kalacağım.
çünkü bir türlü güzel içime sinen alçak topuk bulamadım:))))))

bnm sol taraf sert sağ taraf yumuşak heralde bebeğim o tarafta diorum ama bide ağrılar o taraftan girince.....

benimde karnım çok kaşınıo ama çatlamsın die fazla kaşımıorum eğer çok kaşırsak çatlarmışşş......

benim göbüşümde buz gibi ve sert oluyo bende elimi koyup ısıtıyorum akşamları oğluşum üşümesin diyee :))))

kızlar ben hala iş yerimdekilere hamile olduğumu söylemedim ama artık göbüşü saklayamıyorum en kısa sürede söylemem gerek........
Siz söylediniz mi

O taş gibi olan kısım bebişin kısmı kızlar kasıkların biraz üstü yatınca dahada sert geliyor ele beni muayene ederken doktor söylemişti :)

benim de 1-2 gündür çok başım ağrıyor...

Dün hazır izinliyken bi profesöre gittim bursa da..............

Ama koskoca profesör güzelim kızımı büyük ihtimal erkeğe benziyor ama tam dönmedi dedi.

kızlar ben hala iş yerimdekilere hamile olduğumu söylemedim ama artık göbüşü saklayamıyorum en kısa sürede söylemem gerek........
Siz söylediniz mi

NASIL SAKLADIN BU ZAMANA KADAR MELEKCİM YA BENİMKİLER BENİMLE AYNI ANDA ÖĞRENDİ EŞİM ELİNDE TAHLİL SONUÇLARIYLA GELDİ HERKESE SÖYLEDİ BENDE ONLARLA BİRLİKTE ÖĞRENDİM kaydirigubbakcemile3

Siz söylediniz mi

evet canım ben söyledim.söyleyelide çok oldu.galiba 8 haftalıkken filan söylemiştim.arkadaşının bebeğide hayırlı uğurlu olsun.insan öyle minicik bir bebek görünce daha çok hevesleniyor.süper ya.inşallah bizlerde o günleri görürüz.bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız.

Benimde herkes bilmiyor ama beraber calıştıklarım biliyor .bendeki karnı saklamak imkansız :))
calışma arkadaslarına söyleyebilirsin canım

benimde karnım çok kaşınıo ama çatlamsın die fazla kaşımıorum eğer çok kaşırsak çatlarmışşş......

benım gobısımde cok kasınıyo doktorum catlamasın dıye krem verdı gercekten cok mukemmel butun kasıntısını alıyo
%99 naturel mis gıbı meyve ve çiçek :1rolleyes:kokuyo tavsıye ederım

beyaz melek nasıl sakladın bunca zaman ben kesin ağzımdan kaçırırdımm.... zaten kaçırmasamda anlarlardı bnm çok ağır gecti....

Back
X