Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eyetkiner sen nerde oturuosunnn.....
Kibele ve badem ikiniz içinde çok sevindim çok güzel haberlerle döndünüz .
Badem o kanama plesantanın biras aşağıda olmasındanmış yani dimi ?
Buarada Kibele bebişinin burnu çok güzel hehe bayıldım:)
Evet arkadaşlar,plesanta biraz aşağıda olduğu için kanama oluyormuş arada..Ama gayet iyiler çok şükür.kibele ve badem ikiniz içinde çok sevindim kızlar bebişlerin iyi olması çok güzel haber maşallah bebişlerinize![]()
Hanimlaaar geldiiimmm.. Hepinize tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. bebisim sapasaglam. Massallahhh. Cok sevindim. cok gergindim. ilk koydu kocaman bir kafa ve kalbi piti piti. o kadar rahatladim mi anlatamam. artik gobegim varmis yokmus, yok goguslerim yumusamis, yok midem bulanmiyormus hiiic takmayacagimm. Oh beee.
O kadar uslu ki dedi normalde beni cok ugrastiriyorlar dedi. 5-10 dakikada bitti isimiz.
6.94 cm olmus. 13+0.
cinsiyetini burada malesef 19. haftadan once soylemiyorlar. hiiic onemli degil gordum ya sapasaglam. cok mutluyum. kalp atisi 163 tu. doktora sordum. 150 den fala olursa kiz az olursa erkek derlr dedim.
Dogru olsa bile dedi bu haftalar icin gecerli degil cunku bu haftalarda genellikle 150 niun uzerinde atar dedi.
Karnima surmem icin krem sordum. hic catlak olmayacagini iddia eden pahali kremler var. her ne yaparsan yap bu senin yapina bagli. bosu bosuna para verme o urunlere. cunku ise yaramiyor dedi. bebe yagi, kakao yagi badem yagi, pahali kremler hepsi bunlarin bir ise yaramaz dedi.
Mide sikistigindan dolayi ve progesteron hormonu gevsemeye sebep oldugundan dolayi midenin yanmasi ve sikismasi cok normalmis. yani hep doluluk hissi. sen ne kadar dolu hissedersen hiset kendini gene de az az ye ve ic. o tok oldugunu gostermez dedi.
Akinti da normalmis. benimki su gibi, ama hafif sari renkli dedim. cok normalmis.
bu resmi minisimin.
![]()
Hanimlaaar geldiiimmm.. Hepinize tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. bebisim sapasaglam. Massallahhh. Cok sevindim. cok gergindim. ilk koydu kocaman bir kafa ve kalbi piti piti. o kadar rahatladim mi anlatamam. artik gobegim varmis yokmus, yok goguslerim yumusamis, yok midem bulanmiyormus hiiic takmayacagimm. Oh beee.
O kadar uslu ki dedi normalde beni cok ugrastiriyorlar dedi. 5-10 dakikada bitti isimiz.
6.94 cm olmus. 13+0.
cinsiyetini burada malesef 19. haftadan once soylemiyorlar. hiiic onemli degil gordum ya sapasaglam. cok mutluyum. kalp atisi 163 tu. doktora sordum. 150 den fala olursa kiz az olursa erkek derlr dedim.
Dogru olsa bile dedi bu haftalar icin gecerli degil cunku bu haftalarda genellikle 150 niun uzerinde atar dedi.
Karnima surmem icin krem sordum. hic catlak olmayacagini iddia eden pahali kremler var. her ne yaparsan yap bu senin yapina bagli. bosu bosuna para verme o urunlere. cunku ise yaramiyor dedi. bebe yagi, kakao yagi badem yagi, pahali kremler hepsi bunlarin bir ise yaramaz dedi.
Mide sikistigindan dolayi ve progesteron hormonu gevsemeye sebep oldugundan dolayi midenin yanmasi ve sikismasi cok normalmis. yani hep doluluk hissi. sen ne kadar dolu hissedersen hiset kendini gene de az az ye ve ic. o tok oldugunu gostermez dedi.
Akinti da normalmis. benimki su gibi, ama hafif sari renkli dedim. cok normalmis.
bu resmi minisimin.
![]()
http://www.kadinlarkulubu.com/temmuz-anneleri/247464-bunlar-da-benim-yavrukuslarim.html#post4979624
Merhaba arkadaşlar.Bebeklerimin durumu iyi çok şükür..![]()
Cinsiyetleri hakkında bişey demedi dr..Boylarını ölçmedi ancak biri 89 gr,diğeri 79 gr. mış.
Gelişimleri ,kalp atışları iyi dedi..Biri 14 haftalık diğeri 13 haftalık dedi..
Bende de plesanta previa varmış ama en hafif olanındanmış..Yani bebeklerin plesantaları rahim ağzına yakın yerdeymiş..Hamilelik ilerledikçe plesantalar da yukarı çıkacakmış...Günde bir kez progesteron jele devam et dedi..Çok yorma kendini dedi..
Bu arada bebekleri ne zaman hissedebilirim 14. haftalarda hisseden arkadaşlar var dedim..Mümkün değil dedi..Bebekleri 18-20 haftalar arası hissedebilirsin dedi..En erken 16-18 haftalarda ,o da daha önce doğum yapmış olan hamilelerde dedi..Erkek bebekler kendilerini daha çabuk hissettiriyorlarmış dedim..Hatta 12.haftada hissedenler oluyormuş dedim..Kadın güldü,mümkün değil dedi...:1rolleyes:
kibele bebişin çok tatlı gözüküyo canım allah kucağınada almayı nasip etsin sağlıklı olsunda önemli olan sağlıklı olması tez zamanda öğrenirsin inşalah dert etme geç olsun güç olmasın derler a.s.
badem canım bebişlerini iyi olduğuna sevindim kucağınada almayı nasip etsin :Saruboceq::1hug:allahım tez zamanada bebişlerimizi artık bir an önce doğurmak istiyorumkaydirigubbakcemile3
kibele ve badem![]()
,
çok çok sevindim güzel haberlerle dönmenize ..
kibele o nasıl şirin bir burun öyle , çoooooooook tatlı maşallah ya
bademcim artık için rahat etmiştir dimi canım :1hug: