• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Herkese günaydın... Dün izinliydim bütün gün mesajları okuyamadım. O kadar cok msaj vardı ki yeni bitirebildim:) Kibele ve Badem ikiniz adınada cok sevindim. Umarım Derin'de en az sizin kadar mutlu döner... Fast food olayına takıldım ben bi fast food sever olarak. Doktorumla bende konusmustum bu konuyu. Patates yemedigim sürece ve kola yerine daha makul seyler içtigim sürece sadece burger yiyebilirsin dedi. Yağları cok zararlı oldugu icin bebek acısından da hic iyi degilmis. Yağı en cok ceken seyde patates oldugu icin ozellikle yeme dedi. Bende arada canım cekince sadece burger i yiyorum o kadar.

veeeeeeeee kızlar son 3 saatim bebişimi görmeye az bir zamanım kaldı 1 aydır görmüyorum yavrumu o kadar heyecanlıyımki heryerim titriyor inşallah iyi haberlerle dönerim allahım bütün bebekjlerimizi korusun inşallahhihoyyythihoyyyt:nazar:

güle güle git ve güzel haberlerle dön inşallah canım Şeniz

VALLA ÖNCE KIZ DEDİLER.AMA ONDA ZATEN 14 HAFTALIKTI.
VE %90 DEMİŞTİ.
16 HAFTADA GİTTİM ERKEĞE BENZİYOR AMA EN GÜZELİ TABİ Kİ 20.HAFTADA SÖYLEMEM GEREK DEDİ.
YANİ BENİM YARAMAZ BANA OYUN OYNUYOR.
KIZ DİYE SEVDİM HEP ŞİMDİ OĞLUŞUM DİYORUM ARADA KIZIM DİYORUM MİNİĞİME:)))))))))
HALA BİR İHTİMAL VAR YANİ.:)
SAĞLIKLI OLSUNDA NE İSTERİM DAHA OĞLAN KIZ FARKETMEZ.RABBİM BİLİYOR İÇİMİ.
DÜN HEP AMNİYOSENTEZ İÇİN NE KARAR VESEM DİYE DÜŞÜNÜM AMA YAPTIRMAYACĞAIM GALİBA.:)DUA EDİYORUM HEP :Saruboceq:

haklısın canım
erkek -kız farketmez , Allah sağlıklısını , hayırlısını versin :Saruboceq:
ben inanıyorum ki senin meleğin her yönden çok sağlıklı bir bebek olarak dünyaya gelecek Allahın izniyle
buna inanmaya devam et :1hug:

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden
bugun çoook sevinçliyim hihoyyyt içimde tatlı mutluluk var nedenini bilmesemde kaydirigubbakcemile3
anneleririmiz yine güzel haberlerle dönmüşler maşallah..kibele ve badem Rabbim bebişlerinizi nazarlardan korusun inş.çok şeker görünüyorlar :emir_bebek::emir_bebek:
derincim bugun bebişinle hasret bitiyor demek:dance:senin adına çook sevindim canım..inş güzel haberlerle gelirsin :1hug:
tüm anneciklere güzelllllllll ve hayırlı günler diliyorummmmmmmma.s.a.s.

sana da günaydınnnnnnnn canm delikafadulden
Allah mutluluğunu bozmasın :nazar:

canım öncelikle bebişinin sağlıklı olmasını diliyorum ve eminimki öyledir.ben pek geçmişi takip edemedim ama neden amniyosentez önerildi sana?

CANIM 2.li testim zaten sınırda çkmıştı.3.lü tesitn sonucnu aldık dün ,1/349 dowvn sendromu dior.doktorum.1/300 olsa ısrar ederdim.şimdi tavsiye ediyorum,öneriyorum dedi.
sen kararını ver, içini rahatlat ama 5 şubatı geçirme dedi.
yani zaten ben 34 yaşındayım doğumda 35 olacüğaım inşallah.yüseksek çıkıyor bu yaşlarsa risk.düşündüm.1/200 düşülk riski olan amniyosentezi yaptırmak istemiyorum.
o benim meleğim konuşuyorum onunla hareketilerini görüdm ,kalbini görüdm allah korusun yani ben müdahalede bulunmak istemiyorum.
allahım yardım edecek eminim.

ben geçen hamileliğimde amniyosentez oldum bu konuları çok araştırmıştım bu nedenler sordum belki bi fikrim olur diye.

canım sen neden olmuştun?
haklısın canım
erkek -kız farketmez , Allah sağlıklısını , hayırlısını versin :Saruboceq:
ben inanıyorum ki senin meleğin her yönden çok sağlıklı bir bebek olarak dünyaya gelecek Allahın izniyle
buna inanmaya devam et :1hug:

amin canım öyle inanıyorum ve düşünüyorum.
inşallah herşey güzle olur

OFF yaaa..dr la randevum 23 üne kaldı, b gün daha beklemek o kadar zor gelio ki...görmek için sabırsızlanırken dr un başka ameliyatı çıkmış...:=(

OFF yaaa..dr la randevum 23 üne kaldı, b gün daha beklemek o kadar zor gelio ki...görmek için sabırsızlanırken dr un başka ameliyatı çıkmış...:=(

vardır bi hayır canım , cgulistana katılıyorum ben de , dr.unun da kafası rahat olacağından bol bol vakit ayıracaktır .. ben de o gün 2li test soncumu öğrenicem bakalım , inşallah alacağım sonuç güzel bir doğum günü hediyesi olur bana :1rolleyes:

vardır bi hayır canım , cgulistana katılıyorum ben de , dr.unun da kafası rahat olacağından bol bol vakit ayıracaktır .. ben de o gün 2li test soncumu öğrenicem bakalım , inşallah alacağım sonuç güzel bir doğum günü hediyesi olur bana :1rolleyes:

evet canım, vardır b hayır diyorum artık ,İnş ikimizde güzel sonuçlarla döneriz.hihoyyyt

Merhaba bu gün gene ultrasona girdimkaydirigubbakcemile3

biri 70 mm diğeri 76 mm..

Bu doktor kiloları farklı gördü..biri 98 gr diğeri 100 gr..

Beslenmeleri,gelişimleri ve omurga yapıları çok iyi dedi...

Biri kıza benziyor gibi dedi...:1rolleyes: :asigim:

Biri parmağını emiyordu...:nazar: :nazar:

Merhaba bu gün gene ultrasona girdimkaydirigubbakcemile3

biri 70 mm diğeri 76 mm..

Bu doktor kiloları farklı gördü..biri 98 gr diğeri 100 gr..

Beslenmeleri,gelişimleri ve omurga yapıları çok iyi dedi...

Biri kıza benziyor gibi dedi...:1rolleyes: :asigim:

Biri parmağını emiyordu...:nazar: :nazar:

ne güzel canım.gayet iyi yani bebişlerin süper valla.

Back
X