• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

STARDUST, benim dogumgünümde 22 siydi :=(sennki 23 müş..sende dogum gunu hediyesi olsun diye düşündün sanırım.:=)neyse inşallah gecikmelide olsa ikimizinde dogum gunu hediyesi olucak:=)

Merhaba bu gün gene ultrasona girdimkaydirigubbakcemile3

biri 70 mm diğeri 76 mm..

Bu doktor kiloları farklı gördü..biri 98 gr diğeri 100 gr..

Beslenmeleri,gelişimleri ve omurga yapıları çok iyi dedi...

Biri kıza benziyor gibi dedi...:1rolleyes: :asigim:

Biri parmağını emiyordu...:nazar: :nazar:

e bu çok güzel bir haber :1hug:
çifte :nazar: :nazar: ikisine de
bu gittiğin dr. hani geçmiş sayfalarda bahsettiğin cinsiyet tahminini erken haftalarda yapabilen ve tutturabilen dr. mu caım ?

STARDUST, benim dogumgünümde 22 siydi :=(sennki 23 müş..sende dogum gunu hediyesi olsun diye düşündün sanırım.:=)neyse inşallah gecikmelide olsa ikimizinde dogum gunu hediyesi olucak:=)

evet canım , olsun sen onu d.günü hediyesi say kaydirigubbakcemile5

e bu çok güzel bir haber :1hug:
çifte :nazar: :nazar: ikisine de
bu gittiğin dr. hani geçmiş sayfalarda bahsettiğin cinsiyet tahminini erken haftalarda yapabilen ve tutturabilen dr. mu caım ?

Hayır canım başka bir doktor..Buraya yakın çesav diye bir poliklinik var..Şeytan dürttü sabah sabah telefon ettim..iptal edilen bir randevu varsa yerine gelmek istiyorum dedim..Var dediler..Ben de giyindim gittim hemen...kaydirigubbakcemile3

Erken cinsiyet tahmin eden doktora cuma akşamüstü 6 da gideceğim..Alsancaktaymış yeri..Ben ultrason manyağı oldum...delikafadulden

Herkese tünaydınnn.Badem dün bayağı sıkıntı atlatmışsın canım gözünaydın bebişlerinin iyi olmasına çok sevindim.Kibele seninde gözünaydın. Derin sanıyorum doktorda şimdi onunda iyi haberlerle geleceğine eminim.Benimde kontrolüme 15 gün var bekle bekle zaman geçmiyo.Cinsiyetini öğrenseydik anca isim bulurum ben ya,çok zor seçerim sanırım.süprizzzzz

Merhaba bu gün gene ultrasona girdimkaydirigubbakcemile3

biri 70 mm diğeri 76 mm..

Bu doktor kiloları farklı gördü..biri 98 gr diğeri 100 gr..

Beslenmeleri,gelişimleri ve omurga yapıları çok iyi dedi...

Biri kıza benziyor gibi dedi...:1rolleyes: :asigim:

Biri parmağını emiyordu...:nazar: :nazar:

canım benim çook sevindim ne güzel hep sağlıcakla inşallah
demek biri kız hee
nasıl heyecanlanmışsındır kıyamam
öptüm bitanem:asigim:
herşey gönlünce olsun:Saruboceq:

merhaba temmuz annelerı.
nasılsınız bakalım?
bugun cok fazla katılım yok gıbı.beyaz melek sen olmayınca buranın tadı olmuyor canım nerelerdesın..:1hug:
bu arada bende cuma gunu bebegımı gormeye gıdıyorum randevumu aldım.:teytey:
cok heyecanlıyım bakalım yenı doktorumuz ne dıcek.:dance::dance:

bırde arkadaslar gecmısı okudumda bebek hareketlerı konusunda neden bu kadar hıssedemeyız dıye ısrarcı davranılıyor halen anlamıs degılım.
bılgı amaclı yazıyor olabılırsınız ama burda sadece hıssettıklerımızı paylasıyoruz.
kimimiz erken hıssederız kimimiz gec.ıllakı 18.haftanın ılk gunu hıssedecez dıyede bırsey yoktur..kaydirigubbakcemile

sımdı hazıran annelerıne baktım orda da cogu kısı 18.haftadan once hareketlerı hıssetmıs.
erken yada gec,gaz hareketı yada bagırsak hareketı.
ama bana gore ve bırkac arkadasa gore bebek hareketı.hihoyyyt

hepımız hamıleyız ama cogumuz cınsıyetı ogrendı kımımız halen beklemede.
tıpbende cınsıyet ogrenme 16.haftadan once olmuyor ama cogu kısı coktan ogrendı bıle.

ıster bu konuda ben ve benım gıbı dusunen arkadaslara katılın ıster katılmayın.
ben sadece hıssettıklerımı yazıyorum yanılma payım elbette olabılır ama her zaman hep aynı tarafta ve hep aynı sekılde gaz hareketı yada bagırsak hareketı olacagınıda sanmıyorum.yerimseniben
sevgıler.:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3

canım benim çook sevindim ne güzel hep sağlıcakla inşallah
demek biri kız hee
nasıl heyecanlanmışsındır kıyamam
öptüm bitanem:asigim:
herşey gönlünce olsun:Saruboceq:

Ayyy bitanem çok sağol ama kesin değil daha birinin kız olduğu..Bakalım cuma gün kü doktor ne diyecek..Darısı en kısa zamanda senin de başına inşallah...a.s.:1hug:

badem sen canını sıkma bebişlerin senin moralin iyi olduğu sürece iyi olacaklar

kızlar bana doktor bana 10-15 gün içinde hareketlerini hissedersin dedi istanbulda özel hastanede 4 boyutlu ultrasona giren varsa bana yardımcı olabilirler mi

merhaba temmuz annelerı.
nasılsınız bakalım?
bugun cok fazla katılım yok gıbı.beyaz melek sen olmayınca buranın tadı olmuyor canım nerelerdesın..:1hug:
bu arada bende cuma gunu bebegımı gormeye gıdıyorum randevumu aldım.:teytey:
cok heyecanlıyım bakalım yenı doktorumuz ne dıcek.:dance::dance:

bırde arkadaslar gecmısı okudumda bebek hareketlerı konusunda neden bu kadar hıssedemeyız dıye ısrarcı davranılıyor halen anlamıs degılım.
bılgı amaclı yazıyor olabılırsınız ama burda sadece hıssettıklerımızı paylasıyoruz.
kimimiz erken hıssederız kimimiz gec.ıllakı 18.haftanın ılk gunu hıssedecez dıyede bırsey yoktur..kaydirigubbakcemile

sımdı hazıran annelerıne baktım orda da cogu kısı 18.haftadan once hareketlerı hıssetmıs.
erken yada gec,gaz hareketı yada bagırsak hareketı.
ama bana gore ve bırkac arkadasa gore bebek hareketı.hihoyyyt

hepımız hamıleyız ama cogumuz cınsıyetı ogrendı kımımız halen beklemede.
tıpbende cınsıyet ogrenme 16.haftadan once olmuyor ama cogu kısı coktan ogrendı bıle.

ıster bu konuda ben ve benım gıbı dusunen arkadaslara katılın ıster katılmayın.
ben sadece hıssettıklerımı yazıyorum yanılma payım elbette olabılır ama her zaman hep aynı tarafta ve hep aynı sekılde gaz hareketı yada bagırsak hareketı olacagınıda sanmıyorum.yerimseniben
sevgıler.:enbuyukkk:kaydirigubbakcemile3

Katılıp katılmamak değil sözkonusu olan..Bir değil bir çok doktora sorduğumuz bir durum bu..Haziran ayı,temmuz ayı ya da ocak ayı..hangi ayın hamilesi olduklarının önemi yok..Erken dönemlerde kendini çok dinleyen anne adayları her duyduklarını, hissettiklerini bebek hareketi diye yorumluyorlar...Öyle hissetttiklerine kendilerini inandırmak istiyorlar...a.sHer halde 7-8 doktor birden yanılmış olamaz...Bu benim sorduklarım ve diğer arkadaşlar da sormuşlar...Onların sordukları doktorlar da aynı düşüncede zaten..

Kişisel fikirlermizi değil bir çok doktora sorduğumuz şeylerdir..Hadi bunlar sadece bilimsel açıklama diyelim..Ama doğum yapmış anneler de en erken 4. -5. aylarlarda hissetmeye başladıklarını söylüyorlar..Bilimsel veriler de zaten araştırmalar ve gözlemler sonucu elde edilen şeyler...kaydirigubbakcemile

Bunu inata bindirmek gereksiz...

Son düzenleyen: Moderatör:
selam güzel hamisciklerrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaa ben 3 gun sonra gıdıcem dr. ya cinsiyetını öğrenirim sanıyodum ben ağustos annesıyım ve 11 haftalık bebısım dr. gıttıgım gun 3 ayına 4 gunu kalmıs olucak ıkılı test verdı dr. ya bana erkenmı vermıs testı acaba kızlar ya ne heyecanlıydım cınsıyetını öğrenicem dıye ama nafıle sanırım sızın konusmalarınızı okuyunca dedimki sen daha cok beklersın :(

arkadaşalr siz olsanız amniyosentez yaptırı mıydınız
kafam çok karışık?

Bu konuda benim de kafam karışık ama en iyisi detaylı ultrasona girmek...
Bişey varsa detaylı ultrasonda da rastlanır diye düşünüyorum..Yanılıyor olabilirim tabi...

Katılıp katılmamak değil sözkonusu olan..Bir değil bir çok doktora sorduğumuz bir durum bu..İkincisi haziran ayı,temmuz ayı ya da ocak ayı..hangi ayın hamilesi olduklarının önemi yok..Erken dönemlerde kendini çok dinleyen anne adayları her duyduklarını, hissettiklerini bebek hareketi diye yorumluyorlar...Öyle hissetttiklerine kendilerini inandırmak istiyorlar...a.sHer halde 7-8 doktor birden yanılmış olamaz...Bu benim sorduklarım ve diğer arkadaşlar da sormuşlar...Onların sordukları doktorlar da aynı düşüncede zaten..

Kişisel fikirlermizi değil bir çok doktora sorduğumuz şeylerdir..Hadi bunlar sadece bilimsel açıklama diyelim..Ama doğum yapmış anneler de en erken 4. -5. aylarlarda hissetmeye başladıklarını söylüyorlar..Bilimsel veriler de zaten araştırmalar ve gözlemler sonucu elde edilen şeyler...kaydirigubbakcemile

Bunu inata bindirmek gereksiz...

bencede ınada bındırmek gereksız
cunku bız bebışlerımızın hareketlerını hıssedıyoruz ve bundan cok mutluyuz:asigim::nazar:
ayrıca bu benım 2.hamılelıgım yanı sızlerden daha tecrubelıyımŞeniz

selam güzel hamisciklerrrrrrrrrr yaaaaaaaaaaaa ben 3 gun sonra gıdıcem dr. ya cinsiyetını öğrenirim sanıyodum ben ağustos annesıyım ve 11 haftalık bebısım dr. gıttıgım gun 3 ayına 4 gunu kalmıs olucak ıkılı test verdı dr. ya bana erkenmı vermıs testı acaba kızlar ya ne heyecanlıydım cınsıyetını öğrenicem dıye ama nafıle sanırım sızın konusmalarınızı okuyunca dedimki sen daha cok beklersın :(

Merhaba, Hayırlı olsun bebişin. İkili test 11-14. haftalarda yapılıyor. Dr'unun verdiği tarihte yaptırabilirsin. Cinsiyeti bazen ikili test sırasında söylüyorlar ama seninki için biraz erken olacak. En erken 12. haftada söylemeye başlıyorlar ama en doğrusu galiba 16. haftada söylenen cinsiyeti oluyor. İnşallah sağlıkla kucağına da alırsın.

Back
X