• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

zuzucum geçmiş olsun ... zehrlenmemşsindir canım yaa , ağır gelmştir börek belki . yada üşüttüysen ondan da olabilir . geçenlerde bende de oldu bir kaç kez . ama geceleri oluyo ne hikmetse , ne var ne yok ... neyse ...
ama taabi sen dr.una da haber ver istersen ve bi hastaneye git , nolur ne olmaz ... tedbirli olmaktan bir şey kaybetmezsin canım .. tekrar tekrar geçmiş olsun canım ...

hediye konusu mantıklı benim aklımdan geçen bebeğimiz doğduktan sonra ilk çekilen resmi ile eşimin resmini ya puzzle yaptırmak yada yastık üstüne baskı yaptırmak olabilir hem uzun yıllar kalabilir
Eşimle benim puzzle resmimiz vardı bide oğluşuyla olsun:):)

Ben de hediye almak isterim. Kum saati, küre pek ona göre değil. Ayrıca hediyenin ona baba olduğunu da anlatmalı.

iyi ya işte mesela sen ne almayı düşünürdün ona baba olduğunu anlatacak , fikir alış verişinde bulunuyoruz dimi yerimseniben

Yaaa ben cok fenayım 10 dk.önce oldum. Midem cok bulanıyo, başım acaip dönüyo ama kusamıyorummmmmmm:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Öglen sosisli börek vardı baska bisi yok diye yedim mecburen ama yediklerim aklıma geliyo hep napcam napcam ben ya

O baş dönmesi bende 2 aydır var. İlk günlerdeki daha beterdi. Yediklerini aklına getirmemeye çalış. Mentollü şekerlerden at ağzına.

resim71ut1.jpg

w640.png

Arkadaşlar az evvel kapı çaldı.Size bir pasta var dedi adam..

Babamız bize göndermiş bu pastayı...:asigim:

Çok duygulandık annemle...senağlama senağlama

Nasıl kıyarız ki yemeğe.....

çok güzelmiş yaa insan yemeğe kıyamaz bunu yaa valla çok güzell :nazar:

hediye konusu mantıklı benim aklımdan geçen bebeğimiz doğduktan sonra ilk çekilen resmi ile eşimin resmini ya puzzle yaptırmak yada yastık üstüne baskı yaptırmak olabilir hem uzun yıllar kalabilir
Eşimle benim puzzle resmimiz vardı bide oğluşuyla olsun:):)

o işi yapan yerler takvim de yapıyor .. şöyle bir şey de olabilir : sadece bebeğimizin doğduğu ayın olduğu ve günün pembe yada mavi daire içine alındığı ve eşimizin bebeğimizle çekilmiş ilk resminin olduğu bir takvim yada ayaklıklı resim yerimseniben

Eşim bir şiir yazmış o yazıyor canım...

Anneler sever bebeklerini

Denizin balıkları sevdiği gibi..

Babalar sever bebeklerini

Dağların bulutları sevdiği gibi...

Denizde balık var,dağların başı duman

Anneler derya deniz

Dağlara yaslanmışlar.....

:asigim:

zuzuum geçmiş olsun canım umarım önemli bişey yoktur.:Saruboceq: arkadaşlar hepinize iyi akşamlar mesai bitimine az kaldı ben çıkıyorum kendinize iyi bakın:1hug:

iyi ya işte mesela sen ne almayı düşünürdün ona baba olduğunu anlatacak , fikir alış verişinde bulunuyoruz dimi yerimseniben

Ay çok güldüm.:roflol: Benim aklımda bişey olsa zaten yazacam. Halter falan mı alsam? Baba olduğunu anlatır mı ki ona :sm_cool:
Şaka bir yana ben de bebekle onun resmini thishirt'e baskılatabilirim. Ya da bir kupaya. İşe de götürür orada çayını kahvesini o kupadan içer. Ama doğduğu gün de verebilecek birşey olmasını isterdim. Tabi hediye verecek halim kalırsa.:sm_cool:

bizim resimlerimizdne takvimizde var nişanlandığımız yıl yaptırmıştım her sayfasında başka resmimiz var:):) oda güsel oluyo ama dikkat dağılır sanki birden fazla resim olacağı için tek sayfalık takvim bilmiyorum aslında benzer bişiy yapıp göndermişlerdi bana üstte resim altta ocak ayı var 1 aylık yani ama puzzle benim daha çok hoşuma gitti sanırım

Badem ben de pastanı çok beğendim. Valla ne yalan diyeyim canım çekti. Hani burada olsa bebekleri üstünden aldığım gibi neli pasta olduğuna bakmaya başlamıştım. Hamile kadına böyle güzel şeyler gösterilir mi yahu.

Anneler sever bebeklerini

Denizin balıkları sevdiği gibi..

Babalar sever bebeklerini

Dağların bulutları sevdiği gibi...

Denizde balık var,dağların başı duman

Anneler derya deniz

Dağlara yaslanmışlar.....

:asigim:

eline , yüreğine sağlık eşinin canım ...

Back
X