• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar ben geldimhihoyyytbebeğim çok iyiydi ama ben resmen titradim korkudan muayene olurken bile dişlerim birbirine değmiyordu şükürler olsun allahım:Saruboceq:maaşallah yerinde duramıyordu bebişim eeeee anne çok hareketli babada aşırı hareketli ne olacak.ayyy nasılda kocaman olmuş öyle bebeğinizin gelişim,i çok iyi dedi. iğneyi bıraktık çok şükür artık gerek yok dedi ayyyy hergün korkuyla vuruyordum kendime çok şükür.:teytey::teytey:

canım güzel haberler almana çok sevindim süper bebişinin iyi olması onu görmek eminim ki tarif edilmesi en zor mutluluk a.s.

derin güsel haberler vermene çok sevindim Allah sağlıkla başa kadar sürdürsün inş. canım hadi artık rahatla biraz hamişliğinin keyfini çıkar yavrunla birlikte

hadi kıslar bende kaçtım strestli ve gergin bir günden ofiste kötü şeyler oldu kafamdan atmam lazım bir an önce hepinize bebişlerinizle güsel bir akşam diliyorum bye bye

canımcım onlar hediyeleri alacak , şımartıyorlar ve şımartacaklar da zaten , elleri mahkum sırnaşık şey da bizimki de küçük bir jest olacak . sonuçta babalık da annelik kadar özel bir duygdur ve onlar da bu duyguyu yaşamak için az emek çekmediler ( bizim gibi infertiller yani ) , o yüzden biraz şımartılmak , belki de ilk defa bu kadar az ve öz şımartılmayı bu yüzden çok hak ediyorlar bence yerimseniben
önce onun hedayesini göreyim de bir..Sonra düşünürüm...kaydirigubbakcemile3
kızlar ben geldimhihoyyytbebeğim çok iyiydi ama ben resmen titradim korkudan muayene olurken bile dişlerim birbirine değmiyordu şükürler olsun allahım:Saruboceq:maaşallah yerinde duramıyordu bebişim eeeee anne çok hareketli babada aşırı hareketli ne olacak.ayyy nasılda kocaman olmuş öyle bebeğinizin gelişim,i çok iyi dedi. iğneyi bıraktık çok şükür artık gerek yok dedi ayyyy hergün korkuyla vuruyordum kendime çok şükür.:teytey::teytey:
Çok şükür Derinciğim..:nazar:
Bence de onların da emekleri çok fazla. Eşim 2 kez ameliyat oldu bu bebek için. Bekledik yine hamile kalamayınca "Gerekirse yine olurum yeterki olsun" diyordu. Hamile kaldım ev işlerini bile yaptı. Canım ne çekse bulup getiriyor. Sürekli bişey istermisin diye soruyor. Onlar fazlasıyla hak ediyorlar. Eğer Onlar olmasa biz şu anda meleklerimize asla kavuşamazdık.

Eşim doktor olduğu halde sperm tahlili için aylarca onu zor razı ettim..:mymeka: Bana 9 doğurttu...Adam inat etti gitmedi...Ben de bişey yok dedi..Ameliyatını erteledi..Ameliyatları,cefayı,iğneleri,sabahlara dek ağrıları ben çektim,ben oldum hep...

Bu yüzden hedaye önce benim hakkım...Şımarık badem...kaydirigubbakcemile3

beyaz melek canım yok göstermedi çok uğraştı drum ama 15 gün sonra çağırdı belki gösterir o zaman bu arada 4 gün sonra 4 aylık oluyorum maşallah maşallah yaaa

Badem işin zormuş valla. Pasta az bile o zaman :))
Sen neden tüp bebek yapmak zorunda kaldın?

Eşimin spermleri doğal yoldan hamile kalmama yetecek durumda değilmiş bitanem...

Tedavi sırasında bende de bir kaç miyom görüldü..Ama bunlar hamile kalmama engel değildi..Yumurtalıklar falan gayet iyiydi...Ama ben yine de ne olur ne olmaz aldırdım ameliyatla...Allah nasib etti ,ilk denememizde hamile kaldım çok şükür...:nazar:

canım çok sevindim çok şükür hadi geçmiş olsun a.s.

yani bu karşımda kocaman yatan bebek benim bebeğimmi hayalmi gerçekmi biri beni tokatlasın ayy ben senelerce o kadar acı çekmiştim başlarda maddi durumum yoktu tüp bebek yapamıyordum arkadaşım yaparken ağlıyordum ben hiç yapamıyacağım diyesonra aşılamalrda o kadar acı burdan 3 saatlik yollara düş karda kıyamette 3 saatlik yolu 6 saatte gelerek geçmeyen 12 günler ve negatif sonra tüp bebekler başlıyor o yumurta toplamalar yine geçmeyen kahrolası 12 gün hergün ağlama ve negatif e heralde yani o kadar üzülürsem bu sefer tutacvakmı diye tabi tutmaz veeeeeeeeeeee çevre tabiii bu kiloyla çocuğun olurmu hayatta olmaz şimdi bişi diyemiyolar her gittiğim yerde çocuk muhabbeti herkese tek tek anlat.bebek mevlütlerinden ağlayarak geliyordum bebekleride hep bana sallatıyorlardu herkes karşımda hüngür hüngür ağlarken ben nasıl durayım 11 sene dile kolay o kadar acı ve inşalklah mutlu son ve yavrumun inşallah hiçbir kusuru nyokturinşallah annesine babasına hayırluı bir evlat olur yavrum benim artık banada ANNE diyecek bir yavrum olacak inşallah ayyy kafanızı şişirdim ama valla o kadar mutluyumki ultrason kağıdı elimde geziyorum birden geçmişe dödüm yazmak istedim allah bütün isteyen herkese versin bu dünyanın en muhteşem olayınıkaydirigubbakcemile3:içelim::dance:

Eşimin spermleri doğal yoldan hamile kalmama yetecek durumda değilmiş bitanem...

Tedavi sırasında bende de bir kaç miyom görüldü..Ama bunlar hamile kalmama engel değildi..Yumurtalıklar falan gayet iyiydi...Ama ben yine de ne olur ne olmaz aldırdım ameliyatla...Allah nasib etti ,ilk denememizde hamile kaldım çok şükür...:nazar:

Çok şanslıymışsın gerçekten ilk denemede olduğu için. Kadında sorun varsa galiba daha zor oluyor. Benim eşimde de varikosele bağlı normal sperm düşüklüğü ve hareket azlığı vardı v.s. Ameliyatla düzeldi galiba ki hamileyim.

yani bu karşımda kocaman yatan bebek benim bebeğimmi hayalmi gerçekmi biri beni tokatlasın ayy ben senelerce o kadar acı çekmiştim başlarda maddi durumum yoktu tüp bebek yapamıyordum arkadaşım yaparken ağlıyordum ben hiç yapamıyacağım diyesonra aşılamalrda o kadar acı burdan 3 saatlik yollara düş karda kıyamette 3 saatlik yolu 6 saatte gelerek geçmeyen 12 günler ve negatif sonra tüp bebekler başlıyor o yumurta toplamalar yine geçmeyen kahrolası 12 gün hergün ağlama ve negatif e heralde yani o kadar üzülürsem bu sefer tutacvakmı diye tabi tutmaz veeeeeeeeeeee çevre tabiii bu kiloyla çocuğun olurmu hayatta olmaz şimdi bişi diyemiyolar her gittiğim yerde çocuk muhabbeti herkese tek tek anlat.bebek mevlütlerinden ağlayarak geliyordum bebekleride hep bana sallatıyorlardu herkes karşımda hüngür hüngür ağlarken ben nasıl durayım 11 sene dile kolay o kadar acı ve inşalklah mutlu son ve yavrumun inşallah hiçbir kusuru nyokturinşallah annesine babasına hayırluı bir evlat olur yavrum benim artık banada ANNE diyecek bir yavrum olacak inşallah ayyy kafanızı şişirdim ama valla o kadar mutluyumki ultrason kağıdı elimde geziyorum birden geçmişe dödüm yazmak istedim allah bütün isteyen herkese versin bu dünyanın en muhteşem olayınıkaydirigubbakcemile3:içelim::dance:

ahh canım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ben bende 10 sene sonra hamile kaldım emin ol bu çektiklerini çektim ama benden daha kötüleride varmış üzülme canım çok şükür bak hiçbişiyin yok rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin bebeklerini :Saruboceq:

derıncım canım benım.:1hug:
hamıle kalan herkese cok sevınıyorum ama boyle zorluklarla basa cıkıp sonunda hamıle kalanlara daha da cok sevınıyorum.hihoyyyt
masallah melegıne canım.saglıklı bır sekılde dogmayı nasıp etsın ınsallah ALLAH ım.:Saruboceq:

Son düzenleme:

Çok şanslıymışsın gerçekten ilk denemede olduğu için. Kadında sorun varsa galiba daha zor oluyor. Benim eşimde de varikosele bağlı normal sperm düşüklüğü ve hareket azlığı vardı v.s. Ameliyatla düzeldi galiba ki hamileyim.

Hepsi geçmişte kaldı arkadaşlar..Allaha binlerce sonsuz kere şükür..İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur..Her aklıma geldiğinde şükrediyorum bu mucizeler için..Allah hiç bir kucağı boş bırakmasın inşallah...:Saruboceq:

[/B]
ahh canım seni o kadar çok iyi anlıyorum ki ben bende 10 sene sonra hamile kaldım emin ol bu çektiklerini çektim ama benden daha kötüleride varmış üzülme canım çok şükür bak hiçbişiyin yok rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin bebeklerini :Saruboceq:
amın canım .demek sende 10 sene sonra hamıle kaldın.hihoyyyt
ALLAH ım sıze ne gusel sabır vermıs ve en buyuk ımtıhanı gecmısınız.
saglıkla kucagımıza alırız ınsallah meleklerımızı.:Saruboceq:

ay kızlar çok duygulandım ya..gercekten zorluklardan sonra hamile kalanlara daha çok sevindim., sizin adınıza çok mutlu oldum.

derin, sevtap ve diğerleri , inş hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşucaz.

Benim ilk hamileliğim 2008 mayısta oluşmuştu ama dr larım boş gebelik oldugunu anlamamışlardı, son gittiğim dr anladı ve temmuzda kürtaj oldum-sarsıldım , şimdi ise temmuz annesi adayıyım.çok mutluyum.Allah isteyen herkese versin arkadaşlar.

Evet herşey geçmişte kaldı çok şükür. Hamilelik hiç bitmesin istiyorum. Hala tadına varamadım sanki. Doğumdan sonra çok arayacağız bu günleri çoook. Arkadaşım sadece hamileliği tekrar yaşamak için ikinci çocuğu düşünüyor. Çok özel oluyorsun diyor.

Back
X