• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selam kızlarr

benim dr umda kan sayımı yapmadı bana. bende sadece vitamin ve aspirin alıyorum belki üçlü test için gittiğimde + kan hapı verir.

ılık duş almamız gerektiğini dymuştum ama nedenin farklı blilyordum .
sen bugün bizi bayaa aydınlattın ulu bilge delikafadulden

İlk aylarda sürekli yatak istirati yapmak zorunda kaldım. Hamilelikle ilgili ne var ne yok o kadar araştırmışım ki şimdi ne yapsam bir okuduğum aklıma geliyor. Sürekli düşük tehlikesinde olduğum için eşim internetten araştırma yapmamı istemiyordu. Öğrenirsem psikoya bağlayacağımı düşünüyordu.
Bilgeliğim bundandır çekirgem.kaydirigubbakcemile3

Ebrucum benim bebeğim de seninki gibi 1 hafta 1 gün ilerdieydi en son. sanirim benim depomu tükete tükete kocaman oldu tosun :)))

ipeğimu eşin çok haklı hakikaten ben de 4 düşük yaşadığım için hep içimde korkum vardı ben de araştırdım ilk haftalarımda akıntım gelse kan sanıyordum peniktim onun için girmedim bi ara nete herşeyi kendinle bağdaştırıyorsun elinde olmadan çok kötüü bişi yaa:(((

allah ım kimseye yaşatmasın..

ozlem bende cok kotu donemler gecirdim mide bulantilarindan, ayrica kusmalardan dolayi, ama simdi yavas yavas duzeldi, sabah kusmalar haric,
sende kotuydun sanirim seninkiler gectimi???

walla eskisi kadar deil ama arada yine oluo.. ben çok gaddarımdır normalde kusmam öle kolay kolay dün arkadaşımın 2 yaşındaki kızı kusmaya başladı önümde beraber kustukkaydirigubbakcemile3 bi yandan o bi yandan ben normaldede çok kustu yanımda ama bu kadar etkilenmemiştim hiç ... sanırım hassaslaşıorumm .... mirmirmirmir

walla eskisi kadar deil ama arada yine oluo.. ben çok gaddarımdır normalde kusmam öle kolay kolay dün arkadaşımın 2 yaşındaki kızı kusmaya başladı önümde beraber kustukkaydirigubbakcemile3 bi yandan o bi yandan ben normaldede çok kustu yanımda ama bu kadar etkilenmemiştim hiç ... sanırım hassaslaşıorumm .... mirmirmirmir

ben eskiden kustugumu hic hatirlamiyorum, hic birseyden tiksinmezdim, yemegimde sac gorsem o saci bir kenara alip yemegimi yine yerdim, ve hamileligimdede hic kusucagimi tahmin etmezdim, hep anneme cekerim diyordum, cunki annem 4 cocugundada midesi bulanmamis, ama maalesef...........

kızlar benim hiç bulantım kusmam olmadı sadece reflümden dolayı yanma, gaz şikayetlerim var öncedende vardı.ama şimdide bir an nefesim kesiliyor çarpıntım başlıyor ondan sonra bütün günümü huzursuz geçiriyorum hamileliktenmidir acaba kalbime yeterince oksijen gitmiyor gibi hissediyorum....:1no2:

Back
X