Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım istersen sende benim gibi yap artık ben eleviti gunduz gyno ferro sanol u ise gece yatmadan 1 saat önce içiyorum ki etkisini hissetmiyeyim diye.faydası da oldu.[/Q
cnm doktorum bna akşamüstü iç dedi o yüzden akşamüstü içiorumm....dha doğrusu içemiorum...mirmirmirmir
İlk aylarda sürekli yatak istirati yapmak zorunda kaldım. Hamilelikle ilgili ne var ne yok o kadar araştırmışım ki şimdi ne yapsam bir okuduğum aklıma geliyor. Sürekli düşük tehlikesinde olduğum için eşim internetten araştırma yapmamı istemiyordu. Öğrenirsem psikoya bağlayacağımı düşünüyordu.
Bilgeliğim bundandır çekirgem.kaydirigubbakcemile3
kızlar benim hiç bulantım kusmam olmadı sadece reflümden dolayı yanma, gaz şikayetlerim var öncedende vardı.ama şimdide bir an nefesim kesiliyor çarpıntım başlıyor ondan sonra bütün günümü huzursuz geçiriyorum hamileliktenmidir acaba kalbime yeterince oksijen gitmiyor gibi hissediyorum....:1no2:
ben eskiden kustugumu hic hatirlamiyorum, hic birseyden tiksinmezdim, yemegimde sac gorsem o saci bir kenara alip yemegimi yine yerdim, ve hamileligimdede hic kusucagimi tahmin etmezdim, hep anneme cekerim diyordum, cunki annem 4 cocugundada midesi bulanmamis, ama maalesef...........
kızlar benim hiç bulantım kusmam olmadı sadece reflümden dolayı yanma, gaz şikayetlerim var öncedende vardı.ama şimdide bir an nefesim kesiliyor çarpıntım başlıyor ondan sonra bütün günümü huzursuz geçiriyorum hamileliktenmidir acaba kalbime yeterince oksijen gitmiyor gibi hissediyorum....:1no2:
cnm ben göztepe medikale gidiyorum temiz , ferah , doktorları iyi olan bi hastane mennunum ben
ipeğimu eşin çok haklı hakikaten ben de 4 düşük yaşadığım için hep içimde korkum vardı ben de araştırdım ilk haftalarımda akıntım gelse kan sanıyordum peniktim onun için girmedim bi ara nete herşeyi kendinle bağdaştırıyorsun elinde olmadan çok kötüü bişi yaa((
allah ım kimseye yaşatmasın..
hahaha, bizim dogum tarihler degisiyor ozaman degilmi??
Allah iyliiiini versin , çekirge ha :roflol::roflol::roflol:
benim eşim de internetten bilgi yiyip yutmam konusunda endişeli .. gerekli-gerkesiz şeylerle kafamı bulandırıyormuşum , çok biliyo o :dilcikar:
ben eskiden kustugumu hic hatirlamiyorum, hic birseyden tiksinmezdim, yemegimde sac gorsem o saci bir kenara alip yemegimi yine yerdim, ve hamileligimdede hic kusucagimi tahmin etmezdim, hep anneme cekerim diyordum, cunki annem 4 cocugundada midesi bulanmamis, ama maalesef...........
bende de oluyordu o nefes kesilmesi.nefes alamama.çok kötü birşey.doktora söyledim.sonra demir hapına başlattı.bir kutu bitirdim demir hapını.şu an öyle sıkıntım kalmadı.kan sayımı yaptırdınmı
canım sen balıkesir merkezdemisin? hemşeriyizkaydirigubbakcemile5cok saol gulistan senın de hep boyle devam eder ıns