• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

canım istersen sende benim gibi yap artık ben eleviti gunduz gyno ferro sanol u ise gece yatmadan 1 saat önce içiyorum ki etkisini hissetmiyeyim diye.faydası da oldu.[/Q

cnm doktorum bna akşamüstü iç dedi o yüzden akşamüstü içiorumm....dha doğrusu içemiorum...mirmirmirmir

İlk aylarda sürekli yatak istirati yapmak zorunda kaldım. Hamilelikle ilgili ne var ne yok o kadar araştırmışım ki şimdi ne yapsam bir okuduğum aklıma geliyor. Sürekli düşük tehlikesinde olduğum için eşim internetten araştırma yapmamı istemiyordu. Öğrenirsem psikoya bağlayacağımı düşünüyordu.
Bilgeliğim bundandır çekirgem.kaydirigubbakcemile3

Allah iyliiiini versin , çekirge ha :roflol::roflol::roflol:
benim eşim de internetten bilgi yiyip yutmam konusunda endişeli .. gerekli-gerkesiz şeylerle kafamı bulandırıyormuşum , çok biliyo o :dilcikar:

kızlar benim hiç bulantım kusmam olmadı sadece reflümden dolayı yanma, gaz şikayetlerim var öncedende vardı.ama şimdide bir an nefesim kesiliyor çarpıntım başlıyor ondan sonra bütün günümü huzursuz geçiriyorum hamileliktenmidir acaba kalbime yeterince oksijen gitmiyor gibi hissediyorum....:1no2:

sibel o carpintilar bendede oluyo arada, neden bilmiyorum hatta bazen kalp krizi gecircekmis gibi oluyorum ve korkuyorum acikcasi,

ben eskiden kustugumu hic hatirlamiyorum, hic birseyden tiksinmezdim, yemegimde sac gorsem o saci bir kenara alip yemegimi yine yerdim, ve hamileligimdede hic kusucagimi tahmin etmezdim, hep anneme cekerim diyordum, cunki annem 4 cocugundada midesi bulanmamis, ama maalesef...........

çok zor ya bi ara kızlar neden bulanmıo çocuğumun bişi mi var diolardı çok kızıodumm 3 ayda gecer dediler 4 ay olcak hala gecmedi....:1shok:

kızlar benim hiç bulantım kusmam olmadı sadece reflümden dolayı yanma, gaz şikayetlerim var öncedende vardı.ama şimdide bir an nefesim kesiliyor çarpıntım başlıyor ondan sonra bütün günümü huzursuz geçiriyorum hamileliktenmidir acaba kalbime yeterince oksijen gitmiyor gibi hissediyorum....:1no2:

bende de oluyordu o nefes kesilmesi.nefes alamama.çok kötü birşey.doktora söyledim.sonra demir hapına başlattı.bir kutu bitirdim demir hapını.şu an öyle sıkıntım kalmadı.kan sayımı yaptırdınmı

ipeğimu eşin çok haklı hakikaten ben de 4 düşük yaşadığım için hep içimde korkum vardı ben de araştırdım ilk haftalarımda akıntım gelse kan sanıyordum peniktim onun için girmedim bi ara nete herşeyi kendinle bağdaştırıyorsun elinde olmadan çok kötüü bişi yaa:(((

allah ım kimseye yaşatmasın..

Evet ilk zamanlar düşük yapanların hikayelerini okuyup kendimi daha kötü hissediyordum. Sonra herkesin hikayesinin farklı olduğuna karar verdim. Bu tip sitelere girmemeye çalıştım. Allaha emanet ettim. Bir de bişey diyeyim mi. Beklenmedik zamanda gelen bebekler daha sağlam oluyor galiba. Ben ona kaderlerini kendi çizenler diyorum. İmkansız dediğim ay hamile kaldım. Bu bebek doğacak allahın izniyle. Allah hepimizinkini korusun.
Araştırmak öğrenmek de güzel ne bileyim dozu fazla aşmamak en iyisi galiba.

Allah iyliiiini versin , çekirge ha :roflol::roflol::roflol:
benim eşim de internetten bilgi yiyip yutmam konusunda endişeli .. gerekli-gerkesiz şeylerle kafamı bulandırıyormuşum , çok biliyo o :dilcikar:

Doğru diyo. Dinlesene azıcık adamcağızı.:oklava:
Biz birbirimize çok benziyoruz senlelaelaelaelaelae

ben eskiden kustugumu hic hatirlamiyorum, hic birseyden tiksinmezdim, yemegimde sac gorsem o saci bir kenara alip yemegimi yine yerdim, ve hamileligimdede hic kusucagimi tahmin etmezdim, hep anneme cekerim diyordum, cunki annem 4 cocugundada midesi bulanmamis, ama maalesef...........

selamm arkadaşlar...
sizleri böyle gördükçe halime o kadar çook şükrediyorum kii :Saruboceq:
şimdiye kadar ne aş erdim,ne mide bulantısı nede bi başka şakilde rahatsızlanma oldu..karnımda hafif şişlik olmasa hamile olduğumu bile unutacam az kalsın kaydirigubbakcemile3
sadece hamile olduğum sürece çok uykum geliyo..o da işime geliyo aslında:dance:

13 haftaya kadar folik asit kullanıyordum.sonra dr um onuda kesti.şimdi ne bi vitamin nede demir hapı kullanıyorum..şükür değerlerim çok iyi,bebişiminde maşallahı var..Rabbim nazarlardan korusun inş..:nazar::nazar:

Rabbim yardımcınız olsun arkadaşlar..inş sıkıntılarınız en kısa zamanda geçer.rahat bi hamilelik geçirirsiniz a.s.a.s.

Bu arada dün yakın bi arkadaşımın hamile olduğunu öğrendik çok mutlu olduk beraber büyütcez..... Aramızda tam 10 hafta var... Onun 4 haftalık bnm 14 haftalık.....

bende de oluyordu o nefes kesilmesi.nefes alamama.çok kötü birşey.doktora söyledim.sonra demir hapına başlattı.bir kutu bitirdim demir hapını.şu an öyle sıkıntım kalmadı.kan sayımı yaptırdınmı

O nefes alamama bende de vardı. Daha doğrusu sürekli burnum tıkanıyordu. İnternette hamilelikten diye yazıyordu. Damarlar şişermiş v.s. Bu yüzden nefes alamazmışız.
Gynoferol'ü ben de kullanıyorum. Dr yenekten 1 saat sonra portakal suyu ile iç dedi. C vitamini demirin emilimini arttırıyormuş. Siz diyene kadar yan etkisinin olduğunu bilmiyordum.

kızlar dokrorum beni 8 hafta sonraya atmıştı ama ben yarın gidiyorum dayanamıcam 2 hafta geçti doktora gitmeyeli meraktan gidiorum işte yarın 12de geçermi bu zaman bilmem:)

Ben de kan sayımı yaptırmadım ayrıca. Dr bişey demedi. Ne kadar sıklıkla yaptırıyorsunuz? Sağlık ocağında ücretsiz mi yapıyorlar merak ettim. Son bir soru daha. Tetanoz hakkında geçen gün yazışmıştınız. Aşı yaptıran var mı. Ateş yapıyormuş galiba. Ne kadar yapıyor? Bu bebek için iyi bişey değil. Ben korktum açıkçası. Yaptırmamak daha iyi gibi sanki.

Back
X