• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Herkese günaydın. 2 gün onceki mide bulantımın sonucu gıda zehirlenmesi cıktı. Serum yedim ama cok sükür bebegimde hicbirsey yoktu. Dün de izinliydim ve dinlendim. Benden güzel dua ve dileklerini esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sizlerde, özellikle çalışan ve ogle yemegini şirkette yemek durumunda kalan bayanlar et ve et ürünlerinden kaçının, salata yapılan malzemelerin iyi yıkanmamıs olma ihtimaline göre yemek seçiminizi yapın derim. Cunku cok acı cektim 2 gündür.

çok çok geçmiş olsun canım.çok dikkat etmek lazım yediğimiz içtiğimiz şeylere

cok geçmiş oslun zuzum .
Alalhtan sana ve bebeğine bişey olmamış ,gıda zehirlenmesi ciddi bişey sonuçta .
Ben dışarıda tavuk ve etten elimden geldiğince uzak duruyorum güvenmediğim yerlerde yemiyorum.

bana 14. Haftada %90 kız demişlerdi ,hem de 2 doktor.
Geçen hafta erkek gibi duruyor dedi
hatta biz şaşırınca , çekindi galiba ,gelecek muayene de belli olur dedi.

o halde ben kendimi şartlandırmayayım:sm_confused:
Banada %90 kız dedi doktorcum çünkü
ayy bide değiştirirlerse bak şu işe yaakaydirigubbakcemile

Hayırlısı olsun ne diyelim swetcim:emir_bebek:

bana 14. Haftada %90 kız demişlerdi ,hem de 2 doktor.
Geçen hafta erkek gibi duruyor dedi
hatta biz şaşırınca , çekindi galiba ,gelecek muayene de belli olur dedi.

BELKİ BİZİMKİDE DEĞİŞİR kaydirigubbakcemile3 HAYIRLISI SAĞLIKLI OLSUNLARDA KUZUCUK GÖSTERMEYİNCE BOZULDUM BİRAZ AMA NASİP NE ZAMANSA O ZAMAN KESİNLEŞİR ARTIK yerimseniben

Zuzucum çok gemiş olsun allah daha kötülerinden korusun canım...
Ben kesinlikle evden ve annemlerden başka biyerde et ve türevlerini tüketmiorum..işte de sadece çorba ve yoğurt yiyorum yada sebze yemeği......

sizinki yin %lide olsa göstermiş benimki hiçgöstermedi tahmin bile edemedik

Herkese günaydın. 2 gün onceki mide bulantımın sonucu gıda zehirlenmesi cıktı. Serum yedim ama cok sükür bebegimde hicbirsey yoktu. Dün de izinliydim ve dinlendim. Benden güzel dua ve dileklerini esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sizlerde, özellikle çalışan ve ogle yemegini şirkette yemek durumunda kalan bayanlar et ve et ürünlerinden kaçının, salata yapılan malzemelerin iyi yıkanmamıs olma ihtimaline göre yemek seçiminizi yapın derim. Cunku cok acı cektim 2 gündür.

cok gecmıs olsun canım ınsallah bırdaha ble uzucu olaylar yasamazsın senın ve bebegının ıyı olmasına sevındım:nazar::1hug:

Evet bende kız göstermez diye duydum ama inanmıyorum komşumuzunda öyle olmuştu oğlu oldu nazlı senin bebişin nurcum annesini meraklansın istiyo demekki :)

BELKİ BİZİMKİDE DEĞİŞİR kaydirigubbakcemile3 HAYIRLISI SAĞLIKLI OLSUNLARDA KUZUCUK GÖSTERMEYİNCE BOZULDUM BİRAZ AMA NASİP NE ZAMANSA O ZAMAN KESİNLEŞİR ARTIK yerimseniben

:sm_confused:YAWW NAIL DEĞİŞİYOR Kİ BU BEBKLERİN CİNSİYETİ HİÇ AKLIM ERMEDİ....fisfisfis
BENCE DEĞİŞMEMELEİ İLK NE DERLERSE O..................
YADA EMİN OLMADAN SÖYLEMESİNLER.................
BAKALIM YARIN BENİM KESİNLEŞİR DİYE UMUT EDİYORUMdelikafadulden

merhaba kızlar herkese hayırlı cumalar:Saruboceq: bende 2 gün önce doktora gittim ve bugünde ssk hastanesine gittim gitmişken ordada muayne olayım dedim ve inanmıcaksınız ama ben bebişin cinsiyetini öğrendiğimde tam 16 haftalıktım zaten 1 hafta geçti tam bu gittiğim iki doktorda sanırım erkek gibi ded i%70 ihtimal ay kafam çok karıştı CADIARZU benim bebiş kızmı erkekmi herhalde en garantili doğunca olacakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

slm anneler hayırlı cumalar bir kaç gündür keyifsizdim nete girip sadece okuyup çıkıyordum malesef .hasta annişlere çok geçmiş olsun.zuzuumm sana da çok geçmiş olsun .keyfimi yerine getiren bebişim oldu dün akşam tv seyrederken birden karnımın alt kısmına kuvvetli iki üç tekme yedim hihoyyyttabiki içerden bebiş mesaj verdi heralde canlan biraz diye ben bir kaç haftadır zaten hafif kıpırdamalar hissediyorum ama bu sefer resmen okkalı bir temke oldu eğer bir inanç vardır ilk tekmede kime bakarsan ona benzer derler benimki ya derya baykal yada oya inci ye benzeyecek çünkü tamda deryalı günlerin tekrarını seyrediyordumkaydirigubbakcemile3

:sm_confused:YAWW NAIL DEĞİŞİYOR Kİ BU BEBKLERİN CİNSİYETİ HİÇ AKLIM ERMEDİ....fisfisfis
BENCE DEĞİŞMEMELEİ İLK NE DERLERSE O..................
YADA EMİN OLMADAN SÖYLEMESİNLER.................
BAKALIM YARIN BENİM KESİNLEŞİR DİYE UMUT EDİYORUMdelikafadulden

kaydirigubbakcemile3 KIYAMAM SANA YA SENİNKİ DEĞİŞMEZ İNŞALLAH MELEKCİM AMA BU DÖNEMLERDE DOKTORLARIN YANILMA PAYI DAHA ÇOK OLUYOR HENÜZ ÇOK ERKEN ASLINDA ARKADAŞIMA 9 AY KIZ DEDİLER DOĞUMDA OĞLU OLDU HERŞEYİ PES PEMBE BİR OĞLAN DÜŞÜN ARTIK O YÜZDEN İNSANIN AKLINDA HEP SORU İŞARETLERİ OLUYOR BELKİ ÇEVRENDE HİÇ DUYMADIĞIN İÇİN İNANASIN GELMİYOR

slm anneler hayırlı cumalar bir kaç gündür keyifsizdim nete girip sadece okuyup çıkıyordum malesef .hasta annişlere çok geçmiş olsun.zuzuumm sana da çok geçmiş olsun .keyfimi yerine getiren bebişim oldu dün akşam tv seyrederken birden karnımın alt kısmına kuvvetli iki üç tekme yedim hihoyyyttabiki içerden bebiş mesaj verdi heralde canlan biraz diye ben bir kaç haftadır zaten hafif kıpırdamalar hissediyorum ama bu sefer resmen okkalı bir temke oldu eğer bir inanç vardır ilk tekmede kime bakarsan ona benzer derler benimki ya derya baykal yada oya inci ye benzeyecek çünkü tamda deryalı günlerin tekrarını seyrediyordumkaydirigubbakcemile3

Geçmiş olsun nar, o tekmelerin darısı bizim başımıza olsunhihoyyyt

Hiç güleceğim yoktu valla iyi güldüm demek derya bayla a benzicek heekaydirigubbakcemile3
İyiki Reha Muhtarı izlemiyodun:roflol::lepi:

Back
X