• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Herkeze kocmannn günaydın....
demetçim maşallah kuzun kocaman olmuş gözünaydın tatlım maşallahh prensesimize...

starduş canım dikkat et kendine...bol kalsiyum alıp doğal yollarla geçirmeye çalış şikayetlerini...

badem inşallah güzel haberlerle dönersin doktordan

bende yarın gidiyorum allahın izniyle sağlıkla görürüm inşallah meleğimi...
Bu gün akşamüstü 6 da randevumuz..Bakalım doktor amca ne diyecek bize...:1rolleyes:
Sana da gunaydin Beyaz Melek.

Aklima takilan bir se var kac gundur unutuiyirum yazmayi. bebeklerin kafasi hep solda mi olur? yoksa kimisi solda kimisi sagda mi olur?
Canım bebekler kese içinde sürekli pozisyon değiştiriyorlar.2 gün evvel en son gittiğimde bir yan yatıyorlar bir arkalarına dönüyorlar bazan de tepe taklak duruyorlardı.O kese içindeki su içinde sürekli pozisyon değiştiriyorlar...
badem inşallah iyi haberlerle gelirsin canım
Çok sağol canım,çok geçmiş olsun bu arada:teselli:
günaydın kızlar bugün doktora gidyorum inanılmaz heyecanlıyım:)
Güzel haberlerle dön inşallah..Akşam görüşelim...Şeniz
kızlar günaydın nasılsınız ben hasta oluyorum galiba
Geçmiş olsun canım,ihmal etme,kendini iyi korumaya çalış..a.s.
Herkese günaydın. 2 gün onceki mide bulantımın sonucu gıda zehirlenmesi cıktı. Serum yedim ama cok sükür bebegimde hicbirsey yoktu. Dün de izinliydim ve dinlendim. Benden güzel dua ve dileklerini esirgemeyen arkadaşlarıma teşekkür ederim. Sizlerde, özellikle çalışan ve ogle yemegini şirkette yemek durumunda kalan bayanlar et ve et ürünlerinden kaçının, salata yapılan malzemelerin iyi yıkanmamıs olma ihtimaline göre yemek seçiminizi yapın derim. Cunku cok acı cektim 2 gündür.
Aman canım dikkat..dışarda pişan etlerin ne kadar piştiğini bilmiyoruz..Mutlaka iyi pişmiş olmalı..Hatta yumurta bile katı olarak yenmeli...Geçmiş olsun tekrar...:teselli:
hoşgeldiniz badem hanım:)))
bugun heyecan dorukta senin için .

Hoşbulduk İLSU hanım:asigim: kaydirigubbakcemile3

Hem de nasıl heyacan var..Umarım doktordan güzel şeyler duyarım...:1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3 KIYAMAM SANA YA SENİNKİ DEĞİŞMEZ İNŞALLAH MELEKCİM AMA BU DÖNEMLERDE DOKTORLARIN YANILMA PAYI DAHA ÇOK OLUYOR HENÜZ ÇOK ERKEN ASLINDA ARKADAŞIMA 9 AY KIZ DEDİLER DOĞUMDA OĞLU OLDU HERŞEYİ PES PEMBE BİR OĞLAN DÜŞÜN ARTIK O YÜZDEN İNSANIN AKLINDA HEP SORU İŞARETLERİ OLUYOR BELKİ ÇEVRENDE HİÇ DUYMADIĞIN İÇİN İNANASIN GELMİYOR

ya canım duymazmıyım duydum duydum da işime gelmiyor:roflol:
yanılma payları var tabi ama inşallah kızım olur...........yerimseniben
ee erkek derlerse de napayım:dilcikar:
doğuma kadar belki değişir de kız doğar diye beklerim...............hihoyyyt
ee doğumda da erkek doğarsa yasakkelime
hemen ikinci bebek çalışmalarına başlarız heraldeeeeeeeeeelülülülülülü

EVET İLSUCUM DOKTORUMUN USG Sİ 3 BOYUTLU RENKLİ....
12+3 KEN EMİN OLAMADI...............ÇOK ŞAŞIRDIM ÇÜNKÜ 11.HAFTADA BİLE 100 DE 100 DOĞRU ÇIKARDI TAHMİNLERİ..BENİM TÜM ARKADAŞLARIMA TEREDDÜTSÜZ SÖYLEMİŞTİİ CİNSİYETLERİNİ..........

fıstık çok kaptırma kendini kıza.inşallah istediğin gibi olur ama erkek olursa çok büyük hayal kırıklığı oluyor.bende eşimde kıza odaklanmıştık %99 erkek deyince doktorumuz buruklatık hale bazen kzım diyorum bebişime ama sonrada kendime kızıyorum öcelikle eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez hem erkekler içinde çok cici şeyler keşfetmeye baş:ecrin_bebek:ladım :)

Hanımlar boğazım çok yanıyor sanırım şişecek bademciklerim ıhlamur içtim bi bardak ama çok fayda etmedi başka önerisi olan varmı sadece boğaz ağrısı ve yanması var grip değilim

bence sende çok yakın zamanda hissedersin benim takvim biraz geri sanırım 15 haftalık olduk ultrasona göre ilk bebemide 16 haftalıkken kelebek kıpırdaması gibi hissetmiştim kesinlikle gaz damar atımı değil çok netti erkek olursa benzemesin ya derya baykala dayılarına benzesin halbuki o kadarada hazırlık yapmıştım pc masa üstü güzel bebek resmi koymuştum ama gafil avlandık olsun bakalım

12+3 KEN EMİN OLAMADI...............ÇOK ŞAŞIRDIM ÇÜNKÜ 11.HAFTADA BİLE 100 DE 100 DOĞRU ÇIKARDI TAHMİNLERİ..BENİM TÜM ARKADAŞLARIMA TEREDDÜTSÜZ SÖYLEMİŞTİİ CİNSİYETLERİNİ..........

fıstık çok kaptırma kendini kıza.inşallah istediğin gibi olur ama erkek olursa çok büyük hayal kırıklığı oluyor.bende eşimde kıza odaklanmıştık %99 erkek deyince doktorumuz buruklatık hale bazen kzım diyorum bebişime ama sonrada kendime kızıyorum öcelikle eli ayağı düzgün sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez hem erkekler içinde çok cici şeyler keşfetmeye baş:ecrin_bebek:ladım :)

malesef ılk bebegımde bende kendımı kıza adapte etmıstım
doktor erkek dıyınce sok gecırdım son zamanlarıma kadar kabul edemedım bı turlu ve oğlumu 7 aylık hamıleyken kaybettım
ne olursa olsun yeterkı saglıklı ve hayırlı olsun nankorluk yapmamak gerekıyormus

Hanımlar boğazım çok yanıyor sanırım şişecek bademciklerim ıhlamur içtim bi bardak ama çok fayda etmedi başka önerisi olan varmı sadece boğaz ağrısı ve yanması var grip değilim
cnm sahlep iyi gelir üzeri bol tarçınlı ama çokta sıcak içme biraz içi soğusun daha çok boğazın yanar sonra ama ben denemişimdir hep sahleple toparladım boğaz iltihabını

:bbo:uff tamam canım kaptırmam kendimi..........
ama çoktannnnnnnn daha hamilelik öncesinden kaptırdım kendimi.....................kaydirigubbakcemile3
hayırlısıkaydirigubbakcemile5

:1rolleyes:Kızlar bu cinsiyet bebeğin duruşuyla ilgili sanırım nasıl karışıklı olabilirki biz bebişi o kadar net gördükkü kıza dönme ihtimali hiç yok yanii adamın her tarafı ortadaydı yawww

ya canım duymazmıyım duydum duydum da işime gelmiyor:roflol:
yanılma payları var tabi ama inşallah kızım olur...........yerimseniben
ee erkek derlerse de napayım:dilcikar:
doğuma kadar belki değişir de kız doğar diye beklerim...............hihoyyyt
ee doğumda da erkek doğarsa yasakkelime
hemen ikinci bebek çalışmalarına başlarız heraldeeeeeeeeeelülülülülülü

Sonunda bir bakarmışız ki kız oluncaya dek Beyaz Melek hamile..

Flash flash..6 erkek sonunda kızı buldu...:utangac: kaydirigubbakcemile3

Şaka yaptım,umarım kızmadın :1hug:

malesef ılk bebegımde bende kendımı kıza adapte etmıstım
doktor erkek dıyınce sok gecırdım son zamanlarıma kadar kabul edemedım bı turlu ve oğlumu 7 aylık hamıleyken kaybettım
ne olursa olsun yeterkı saglıklı ve hayırlı olsun nankorluk yapmamak gerekıyormus

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaayyy allah korusun canım ya...............tüm vücudum diken diken oldu...senağlama........
çok haklısın bitanem..sağlıklı olsun sağlıkla doğsun........ayyyyyyyyy
çok üzüldüm ben çok kötü oldum...............................senağlama

Sonunda bir bakarmışız ki kız oluncaya dek Beyaz Melek hamile..

Flash flash..6 erkek sonunda kızı buldu...:utangac: kaydirigubbakcemile3

Şaka yaptım,umarım kızmadın :1hug:

:roflol::roflol::roflol::roflol: ayyyyy doğru valla.........
allah korusun yok tatlım 2. bile şüpeli allahım buna uzun ömür versin...
niye kızayım tatlım olurmu öyle şeyŞeniz

senağlamasenağlamasenağlamasenağlamaayyy allah korusun canım ya...............tüm vücudum diken diken oldu...senağlama........
çok haklısın bitanem..sağlıklı olsun sağlıkla doğsun........ayyyyyyyyy
çok üzüldüm ben çok kötü oldum...............................senağlama

canım ınsallah kızın olur allah gonlune gore versın
ama egerkı oğlun olursa üzülmenı ıstemem
sonucta kızda olsa erkekte olsa o bızım canımız yeterkı saglıklı olsun

:roflol::roflol::roflol::roflol: ayyyyy doğru valla.........
allah korusun yok tatlım 2. bile şüpeli allahım buna uzun ömür versin...
niye kızayım tatlım olurmu öyle şeyŞeniz

Ha şöyle oh beee...ne olursa olsun sağlıklı,hayırlı evlat olsun...kaydirigubbakcemile5 Şeniz

Herkese merhaba,
Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Bu gruba kendimi de dahil ediyorum.
Dilara sen de benim yaşadıklarımı yaşamışsın. Tıpa tıp. Dr benim şaşırmam karşısında kız diyemedi. Sonra tekrar bakalım dedi. Biz senle hamilelik haftası olarak ileride olduğumuz için mi bunlar başımıza geldi bilmiyorum. Bakalım kimlerin dr'ları cinsiyeti tutturacak.
Hüzün Yılı bebeğine çok üzüldüm. Düşük, anne karnında kalbi duran bebekler beni feci üzüyor. En korktuğum şey Allah başımıza vermesin. Bence de nankörlük etmemek lazım. Hayırlı evlat olsun. Ben de kız olmasını çok istiyordum. Dr erkek dedikten sonra oğluma o kadar alıştım ki şimdi kız derse ne yapacağım diye düşünüyorum.

Back
X