• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kıslar selam bende işe geldim :( hiç bişiyde yok öylecew nette takılıyorum işte karen ben demir hapı kullanıyorum canımcım doktoruma sordum devam edicez kullandıklarına dedi yani sona kadar sanırım devam edicem hem elevite hem demir hapına hemde calsium hapına ayrıca birde balık yağı eklicez ilerki dönemde dedi sanırım 5 aylık olduğumuzda eklicek ona bizi destekleyici olduğu için kullanmamız gerekiyor canımcım bebek senin depolarından alıyor senin depolarına sürekli takviye etmen gerekiyor yoksa hem sen güçten düşersin yorgunluk halsizlik hissedersin hemde bir süre sonra deponda kalmaz bişiy bence kullan canım zorla kendini biraz yemekten 2 saat sonra al portakal suyu ile almaya çalış daha çabuk emilim sağlıyormuş

Cinsiyet öğrenen tüm anneleri tebrik ediyorum Allah hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inş. bu güsel günlerin keyfini çıkarın kıslar herkes gözünün içine bakıyo çok güsel:):)

Kıslar selam bende işe geldim :( hiç bişiyde yok öylecew nette takılıyorum işte karen ben demir hapı kullanıyorum canımcım doktoruma sordum devam edicez kullandıklarına dedi yani sona kadar sanırım devam edicem hem elevite hem demir hapına hemde calsium hapına ayrıca birde balık yağı eklicez ilerki dönemde dedi sanırım 5 aylık olduğumuzda eklicek ona bizi destekleyici olduğu için kullanmamız gerekiyor canımcım bebek senin depolarından alıyor senin depolarına sürekli takviye etmen gerekiyor yoksa hem sen güçten düşersin yorgunluk halsizlik hissedersin hemde bir süre sonra deponda kalmaz bişiy bence kullan canım zorla kendini biraz yemekten 2 saat sonra al portakal suyu ile almaya çalış daha çabuk emilim sağlıyormuş

gaydincim merhaba, kan değerim 10.5 di 8 haftalıkken ama bana 3. ayda başlıyalım dedi dr um.elevit artı demir hapı içtim 1 ay boyunca ama bazen eleviti 2 gunde bir aldım, olabilir dedi.demir hapını ise içmek istemiorum midemi alt ust edio, portakal suyunu bende duymuştum ama zaten içtikten sonra hemen etkisini gösterio hap.başka bir versiyonu yok mu bu kan hapının?.

haklısın tatlım doktorumada sorup içmeye başliyimkaydirigubbakcemile5

karen 8. haftada 10,5 sa çok düşük be canım .yine ölçtür baktırbence.haptan daha etkili olan şurup veya iğnesini verir belki.

Karen hap ne alıyosun demir hapının adı ne canım ben gyno ferro sanol alıyorum pek rahatsız etmedi beni ben daha öncelerden de kullandığım için sanırım vücudum alıştı çok fazla reaksiyon vermiyo :) sadece şu son dönemde midemde kaynama olmaya başladı ama haptan olduğunu sanmıyorum gebelikten dolayı normal diyorlar midede kaynama
Sende acaba demir hapını farklı isimlerdekinden mi denesen belki aldığın ilaçta bi etken rahatsız ediyo seni bi dene bakalım doktorunla konuşup başka bi hap

kızlar ben ce kan hapını çok gerkliyse kullanın çünkü çooook fazla kilo aldırıyor..
Herkez hamilelikte kan hapı kullanacak diye bişey yok....çok gerek varsa için ben sürekli takip ettiriyorum kan,demir..vb eksikliklerimi şu an çok iyi olduğu için hiçbirine gerek duymuyoruz doktoumla hemfikir olarak..........
Doğal yolla vitamin almaya gayret ediyorum bana göre bu daha sağlıklı

gunaydın hanımlar
yazılarınızı kızımla okuyorum
tutturdu hanı bızım bebeğımızın remı dıye kızım 5yasında cok sevıyor kardesım dıye ınsallah sonunda da ole olur

kızlar duş aldım az kalsın bayılacaktım resmen çok kötü oldum duşta nefessiz kaldığımı hissettim allahtan eşim evdeydi...
Yalnız kalmaya korkuyorum ben artık

Karen dr bana da tahlil yapmadan demir hapını verdi. Emzirme döneminde de bu haplara devam edeceğiz dedi. Yani senin devam etmen lazım. Hem kan değerin de düşük. Gece yatmadan önce portakal suyu ile iç. Uyuyana kadar etkisini göstermez herhalde.

Hayırdır melek neden öyle oldun acaba kapıyı hafif aralık bırakıp yapsaydın ani tansiyon düşüklüğü felan olabilir çok sıcak suyla duş alma tansiyonunu oynatır canım geçmiş olsun

kızlar duş aldım az kalsın bayılacaktım resmen çok kötü oldum duşta nefessiz kaldığımı hissettim allahtan eşim evdeydi...
Yalnız kalmaya korkuyorum ben artık

canım nedendir bilmem akşam bana da aynı şey oldu duştan sonra rahat uyurum dedim ama daha kötü oldumm.

Demir eksikliğinde bebek iyi beslenemiyor diye biliyorum. Hatta sakıncalı durum ortaya çıkabiliyormuş. Bu haplar önemli. Bir de eğer depoların çok tükenirse o zaman demir iğnesi veriyorlar ki o hepsinden beter bişey.

valla bilmem kızlar tüm vucudum tir tir titriyor bi ayran içeceğim belki iyi gelir bakalım...
Benim duş compact sistem olduğu için kendinden duş kabini var sanırım içerde buhardan kötü oldum..tüm vucudum salındı resmen bayılcaktım...
Havalandırmayı da açmayı unutmuşum eşim çok kızdı niye açmadın diye...
Ayranım geldi içeyim bakimm

Back
X