Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah,Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah...kızlar doktordan geldim kızım oluyorrrrrrrrrrrrr

Canım orası nerde tam olarak? Asya tarafında mı Avrupa mı?tepe naitilusda var canım.
kızlar doktordan geldim kızım oluyorrrrrrrrrrrrr
kızlar bebişlere ilk aylarda alt-üstten ziyade tulumlar çok yakışıyor aklınızda bulunsun, hemde belleri daha derli toplu duruyor.
Alabildiğiniz kadar patikli alt ve çıtçıtlı bady alın onlar çok kullanılıyor.
Ve aldığınız tulumların illaki eldiven ve şapkaları olmasına dikkat edin ilk zamanlar tırnaklarını kesemiyorsunuz ve elleri hep yüzlerinde oluyor, en çok da başlarından üşütüyorlar illaki şapka gerekiyor.
Yerim onları ben yaaaa:1hug:
Maşallah,Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah...
Canım orası nerde tam olarak? Asya tarafında mı Avrupa mı?

İşte buda bizzz,bugün daha bi indi sanki karnım ya,daha kimse hamile olduğumu anlamıyo benim :)

İşte buda bizzz,bugün daha bi indi sanki karnım ya,daha kimse hamile olduğumu anlamıyo benim :)

Maşallah,Sağlıkla dünyaya gelsin inşallah...
Canım orası nerde tam olarak? Asya tarafında mı Avrupa mı?

canım tebrıkler.a.s.kızlar doktordan geldim kızım oluyorrrrrrrrrrrrr

canım verdiğin bilgiler için çok teşekkürler deneyimli annelere ihtiyacımız var gerçekten
ben biyerde eldiven giydirmeyin ellerinde mikroorganizmalar çoğalır havasızlıktan diye okudum
tırnaklarını sık kesin yazıyordu.ayyy ben kesemem minicik bu görevi eşime verecem herhalde