2009 temmuz anneleri kiloları nasıl vericez

yserez

hayat paylaşınca güzel
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
582
0
296
39
Balıkesir
KIZLAR KİLO TOPİĞİMİZİDE AÇMIŞ BULUNUYORUM HADİ BAKALIM DOĞUMDAN SONRA KAÇAR KİLO WERDİK KAÇ KİLOMUZ KALDI NASIL WERİCEZ:lepi:

hönk hönk hönk güzel sorular canım cevap veriyorum...bilmiyorum hiç bir fikrim yok.....eşim şimdiden başladı kilolarla ilgili yorum yapmaya hiç sevmiyor kiloyu ....hadi bakalım nasıl olcak bi doğuralım da...

kızlar nasılsa herkes birşeyler deneyecektir eğer hep beraber vermeye çalışırsak hem eğlenceli olur hemde birbirmizden güç alır daha çabuk veririz kiloları emziren anneler nasıl diyet yapabilir onlara bakar birbirimizi teşvik ederiz ne dersiniz

ark. ben hamileliğim boyunca sadece 6 kilo aldım .3 hafta oldu doğum yapalı çok hafif bir göbek dışında kilom kalmadı ama sanırım sütüm olsun diyede abartılı yemeye başladım bundan sonra kilo vermek değil kilo alabilirim

ark. ben hamileliğim boyunca sadece 6 kilo aldım .3 hafta oldu doğum yapalı çok hafif bir göbek dışında kilom kalmadı ama sanırım sütüm olsun diyede abartılı yemeye başladım bundan sonra kilo vermek değil kilo alabilirim

maşallah canım hiç kilo almamışsın benim şu an 22:lepi:
süt olsun diye çok yeme tatlım inan en güzel sütü su yapıyormuşş boll bol su içç
kızlar ben sıcaktan o kadar su içtim ki son 15 gün normalde 2 kilo alıyordum haftada inanın almak bi yana azcıkında vermişimm:lepi:

hayırlısınla bi doğuralım bakın nası vercez el ele heo birlikteee fıstık anneler olcez inşallahhhh:sm_cool:

selam kizlar kilolari dert etmeyin derim
95 ile doguma girdim gecen yil bu zamanlar.. simdi 72 kilodayim.

insan isteyince herseyi basarir.
dogumdan sonra su süt yapar bu süt yapar die herseyi yemeyin sakin emi güzellerim :roflol:
inanin denedimm süt deil kilo yapiyorr
2 bucuk ay emzirebildimm
halbuki ne dediyseler yedim :))

önce hayırlısıyla bi doğurmayı diliyorum ben .. kilolardan öyle yada böyle kurtuluruz nasıl olsa .. çok dert etmiyorum bu konuyu .. zamanında tedavilerden kalan kilolardan kurtulmak için çok uğraştım , bi arpa boyu yol alamamıştım , ne zamanki pes edip az yiyerek verebilirem kilo da vereyim düşüncesini zihnime kazıdım o zaman dikkate değer kilo kayıplarım olmuştu ..

benim şişlikler az kaldıı 75 le doğuma girdim şuan 67 yim şimdi 5 kilo fazlam kaldı inşallah onuda vericemm kızlarrkaydirigubbakcemile2

bende bu yolculuğa 71 le başladım doğuma giderken aldığım 15 kiloydu yani 86
doğumdan sonra3.gün tartıda 81 dim
şimdi 8.gün 80 kilo inşallah dikişler iğleşsin hafiften hareketlerimiz hızlansın bunlarda gider

ilk bir kaç ay kilo verebileceğimizi sanmıyorum. ben sütüm olsun diye bol bol sıvı tüketiyorum. ama kilom da azalmıyor. sanırım süt mevzuları bitene kadar kilo vermeye başlayamayacağız.

53 kilo ile hamile kalmıştım.............
toplamda 9 kilo aldım 62 ile doğuma girdim
bu gün doğumumun 12.günü ve 55 kiloyum şu anda 2 kilo fazlam var pek bişey kalmadı

Son düzenleme:
59 ile hamile kaldım. 16 kilo aldım. 75le doğuma girdm.. şu an 66 kıloyumm.. 9 kılo verdm.7 kılo fazlam var. rabbime şükürler olsun. doğum yapalı 11 günn oldu....

Bende 24 kılo almıŞtım ılk 2 haftada 12 kılo verdım Şımdı hala verıyorum erıyorum resmenn :)

15 kilo aldım 11 kiloyu verdim. Kaldı 4 kilo. Hamileliğime zaten -1 ile başlamıştım. Kaldı 3 kilo. O da karnımda. 40 gün rahim toplanıyormuş. ınşallah 1 ağustosta karnımdaki de gitmiş olur.

50 kilo ile hamile kalmıştım 62 kilo ile doğuma girdim
doğumdan 10 gün geçti ve şu anda 53 kiloyum
nasıl kilo veriyorum ben de anlamadım

Back
X