2009 Temmuz Bebeklerinin Gün Gün Fotoğrafları

3673.jpg

3679.jpg

4 günlüğüm henüz...
Evimizde ilk sabahımız...

maşallah ya çok tatlı inşallah bizde koyarız bebeklerimizin resimlerini :Saruboceq:

maşşalah canım cok tatlı bebegın,ben dün bebek doktorunun konusmasını dinlemıstım,yaz bebegı olsa bıle 40ı cıkana kadar yada enaz 3 haftalık olana kadar,bi katda olsa giydirmek gerekıyormus.dünyaya alısma süreclerı oldugu için bız nekadar terlesekte yada bbeekler emerken bıle sacları terlesede,iç giyim ayrı üzerine bıkat giyimi ayrı olmalıymıs.çünkü bizim içimizdeyken vucüd sıcaklıkları 36-37 derecede oldugundan giyinik olmalıymıs.nacizane bı öneri sadece ,cocuk doktoruna gittiğindede sorabılırsın daha ayrıntılı anlatırpaylaşmak istedim a.s.

maşallah nazarlardan saklasın rabbim darısı başımıza az kaldı bizde koyalım resimlerini bebeklerimizin ayy çok heyecanlandım.:)
mucize gibi:) temmuz anne adayları ve anneleri hepinize kucak dolusu sevgiler.

:nazar:maşallahhh çok tatlı cnm. alalhım nazarlardan korusun:nazar:.. çok iyi olmuş bu topic

bu da oğlumla mevlütte...
nasıl bakimm benziyo mu bana???

çok güzelsiniz....bayıldım...Allah bağışlasın...emiyormu kuzun?
benim kuzumun dün gece düştü göbeği...Allaha şükür iştahı da yerinde yavrumun...
yalnız ben çok duygusalım...sürekli bebeğime bakıp düşünüyorum,okula gidince ya arkadaşları kavga ederlerse ya ağlatırlarsa kuuzumu diye :oklava:sürekli arkadaşlarıyla kavga olayını düşünüyorum,delimiyim neyim:asigim:
bakmaya koklamaya kıyamıyorum onu ben değilki elinden oyuncağını alıp ağlatırlarsa yakarım valla herkesi:mymeka:

çok güzelsiniz....bayıldım...Allah bağışlasın...emiyormu kuzun?
benim kuzumun dün gece düştü göbeği...Allaha şükür iştahı da yerinde yavrumun...
yalnız ben çok duygusalım...sürekli bebeğime bakıp düşünüyorum,okula gidince ya arkadaşları kavga ederlerse ya ağlatırlarsa kuuzumu diye :oklava:sürekli arkadaşlarıyla kavga olayını düşünüyorum,delimiyim neyim:asigim:
bakmaya koklamaya kıyamıyorum onu ben değilki elinden oyuncağını alıp ağlatırlarsa yakarım valla herkesi:mymeka:

canımm sağoll.. emmeye pek niyeti yok kuzumun ama çabalıyorum işte elimden geldiği kadar.
maşallahh kuzuna hakikaten aynı sen.. benimde endişelerim var emmiyo mamayla ne kadra beslenir gibi.. henüz okulu düşünmüyorum daha çook erken. şimdi onu bırakıp tekrar işe nasıl başlarım diye yiyorum kendimi..

canımm sağoll.. emmeye pek niyeti yok kuzumun ama çabalıyorum işte elimden geldiği kadar.
maşallahh kuzuna hakikaten aynı sen.. benimde endişelerim var emmiyo mamayla ne kadra beslenir gibi.. henüz okulu düşünmüyorum daha çook erken. şimdi onu bırakıp tekrar işe nasıl başlarım diye yiyorum kendimi..

BEN ıŞE GıRMEM UZUN SÜRE..gamyoncuiremsu
YAVRUMU BIRAKAMAM KıCADIARZU
BENCE BIRAKMA EMZıR...BENDEN SÜT GELMEDı ıLK ZAMANLAR...
SÜT SAĞMA MAK.ALDIM ECZANEDEN ŞIRINGA GıBı...
ONUNLA BıRKAÇ KERE SAĞ GELıYOR HEMEN...
ŞıŞ OLUYO GÖĞSÜM SAĞIYORUM MECBUR...
SENDE ÖYLE YAP...BOL BOL HOŞAF ıÇ...
SIVI TÜKET..
BENıM SÜTÜM OLMAZ SANDIM ÇÜNKÜ ÇOK KÜÇÜK GÖĞÜSLERıM AMA ŞUANDA ÇOK ıYı EMıYOR YAVRUŞKAM..
MAMAYA BAŞLAMA...BıZEDE DR.TAKVıYE GEREKıR DEDı AMA EŞıM ALMADI MAMAYI...ıYıKıDE ALMAMIŞ CANIMCIM...:sm_cool:

canımm ben mecbur aldım mama veriyorum yani.. açıkçası sütüm çok geldi ilk zamanlar ama göğüs ucum olmadığı için problem yaşadık. bi de bebeğim erken geldi çok da küçüktü kuzum.. mecburen verdim mama. sağıyorum bende sütümü ama çerez gibi geliyo sanki emiyo emiyo ama mama yemeden uyumuyoo.. sütüm de azalmaya başladı açıkçası. ne kadar sağsam da bebeğimin emmesi gibi olamıyor malesef..

ay yerim ben bunları maşallah Allah'ım esirgesin...

ben de eylül annesiyim..Sizleri görünce çok heyecanlanıyorum..

Hayırlısı ile kucağımıza alırsak inş...

Back
X