• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 triko elbiseler

• Konu Sahibi Konu Sahibi pembe_bal10cuk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben buralarda bu tur elbiseler hic gormuyorum,yurtdisindaki arkadaslar hangi magazalardan aldiklarini soylerse,daha kolay olur bulmak benim icin........

pembem ,hic iyi etmedin bunlari koymakla,ruyama girecek ,gece gece kulaklarin cinlarsa benden bilnaniknanika.s.

Fizik düzgün olunca çarşafı dola, beline bir kemer tak o bile güzel durur kaydirigubbakcemile

Çok ciciler sevdim hepsini:jeyyar: tarzıma uygun. gamyoncuiremsu

hepsiiii süper çok hoş zarifler valla.tam kışlık.altına çizme giyeceksin harika durur..tabi ona görede fizik lazım ondan ben almıyım..pörtler her yerim :roflol:

bende çok severim bu tarz elbiseler ama hiç rastlamadım ki alayım hangi mağazalardan bulabilirizki. Birde bu resimdekiler sanırım victoria secret olması lazım

çok güzeller

ama koymayın artık şu resimleri burda nerden bulucaz biz bunları.canım sıkılıyo bak.

buunların bir kısmı çok bilinen bir alış veriş sitesinde satılmakta kızlar! markası victoria secret ,bilginize ;)

adszws7.png

:lepi:kaydirigubbakcemile5
benim tarsımm

ahh benim canlarım burda olsa alıcazda
marka istemişsiniz victoria's secrettır malesef

kışın çok rahat oluyor bu elbisler altına bi çizme süper oluyor
tabi burda böyle güzel mdeller bulma zor oluyor ama ben mangodan almıştım geçen kış
onu giycem

bende çok begendim mor olunca daha da bi begendim

Dün kayınvalidemle alışverişe çıkmıştık. İki tane böyle elbise aldık bana. Biri Koton diğeri Batik'ten. Çok seviyorum elbiseyi. Kayınvalidemden çekinmesem 2-3 tane daha alırdım.naniknanik

Çok güzeller. Ama bu elbiselerle her aynaya baktığında basenlerini görmemek için önce kilo vermek lazım !!

Back
X