2009 Ücretsiz Tüp Bebek Kampanyası Kaçırmayın

Barcman

PR UZMANI
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2007
10.363
30
408
çok kısa süre önce açtığım 2008 ücretsiz tüp bebek çekilişini sitemizden bir üye kazandı
sizler için yeni bir kampanya buldum 2009 senesi boyunca bir çifte her ay ücretsiz tüp bebek yani 2009 yılı boyunca 12 çifti mutlu etmeyi amaçlıyor. ayrıca Çekilişe katılan her çifte durum analiz programı hediye ve tedavileri her ne olursa olsun (tüp bebek,aşılama, ilaç tedavisi vs. konaklama dahil ) %20 indirim sağlanacak

buyrun link burada
2009 yılında anne olun! / Sağlık / Milliyet İnternet

Barçman çok teşekkür ederiz bak bu iyi oldu işte...

Barçman çok teşekkür ederiz bak bu iyi oldu işte...

rica ederim inşallah sizlerden birine çıkar buna en çok sevinen ben olurum açtığım öbür tüpbebek çekilişinde bizim siteden bir üyeye çıktı ( kampanyanın bitimine sadece 5 gün vardı) sitede kazanan talihliler açıklanmış sadece 3 kişi ve biri bizim siteden çıkmaz demeyin şansınızı deneyin lütfen hepiniz bu çekilişe katılın şansınız bol olsun:teytey:

SANIRIM CEVAP BU CÜMLEDE SAKLI

En büyük korkunuzun tedavi sonunda başarılı olamama olduğunu biliyoruz. Bu korkunuz ortadan kaldırmak amacı ile !kişiye özel tüp bebek! konsepti geliştirdik

CEVAP

kişiye özel tüp bebek tedavi konsepti

Son düzenleme:

soru ankalifeın tüp bebek uygulamasında kullandıgı özel konseptin tam adı nedir.
cevabı yazmıştım canımşansın bol olsun

:ecrin_bebek:saol canım teşekkür ederim cevap için bütün çocuk özlemi çeken arkadaşlar bu anketle sevinirler inşallah ben 13 yıllık evliyim hasretim bebegime

bende katıldım teşekkür ederim arkadaşım
ayrıca nur ertürk te her ay istanbultüpbebekmerkezi ile beraber bir çifte ücretsiz tüp bebek imkanı sağlıyor onuda inceleyn katılın derim ben bugün ikisinede katıldım

nasip bakalım sizlerde şansınızı deneyin
selamlarımla

canım ben katıldım ve kazandım eşimle gittik ankaraya ankalife tüp bebek merkezine yani konuştuk muayene olduk eşimle bana mikroenjeksiyon yapacaklarını söylediler
ama ilaç parasını biz karşılacakmışız 2600 lira dediler fazlasıda olabilirmiş şimdilik 2600 lira vereceksiniz dediler konaklamada onlara ait ama yemek içmek 3 öğün bize aiit anlayacağın 3500 falan paran olması lazım ama biz yaptıramıyoruz inanırmısın kazandığıma çok sevinmiştim ama hayal kırklığına uğradım gidince ben bu kadarını beklemiyordum bide şans oranı % 20 dediler çok üzüldüm indirim yapmalarını istedik yapamayız dediler bizde buruk bi şekilde ayrıldık oradan yani yaptıramıyoruz canım sadece hastane 3750 miş onu almıyorlar ilaçlar yeme içme hepsi sana ait nerde kaldı bedava tüp bebek bu kadarda ilaç parası olurmu sence herkes çok dedi en fazla 1750 tutuyormuş ilaçlar sence nasıl hiç tüp bebk yaptırdınmı?inşallah hayırlıs ile herkes bebklerine kavuşur ben umudumu yitirdim canım sevinemedim bile :teselli::1hug:

ya yazdıklarını okuyunca gerçekten çok üzüldüm madem kazandın sana bir kolaylık yapmaları gerekirdi şans yüzden tabiki senin sağlık bilgilerinle ilgili bir durum ama denemeye değerdi bencesenağlama

Merhaba,
Beni yanlış anlamayın ama kampanya yapılırken bu bilgi verilmiş size. Kampanya şartlarını okudum. Aynı durum diğer kampanyalarda da mevcut. ılaç fiyatları sabit fakat her bünyeye göre alınan ilaç miktarı farklı olacağından ilaçların toplam yekünü farklılık gösterecektir. En önemlisi tüp bebek tedavisi için 3.750 YTL'nin alınmaması çok büyük bir avantaj. Bunu değerlendirmenizi öneririm, sadece ilaç parası ödeyerek böyle bir şansa sahip olacaksınız. ılaçları dışarıdan almanız ile hastaneden tedarik etmeniz arasında da pek fiyat farkı olacağını sanmıyorum hastaneden almanızın en büyük avantajı ilaçlara yok denmiyecek olmasıdır. Dönem dönem bu ilaçlarda bu sıkıntı yaşanmaktadır.

Tekrar beni yanlış anlamayın ama yeme içme konusunda da haklılar. Size verilen sadece konaklama hizmeti, bunu da belirtmişler kampanyada.

yok sizi yanlış anlamıyorum onlarda haklılar am ilaç parasını benim burdaki dr umda çok dedi en fazla 2000 lira tutar senin gibilerin durumundaki dedi benim fsh ım yüksek ama yumurtalarım varmış dr çok iyi dedi buna rağmen şans oranı çok düşük verdi konaklama hizmeti güzel evet kampanyada ilaç parası hariç olduğunu belirtmişler ama bu kadar yüksek mebla olacağını biz tahmin etmiyorduk durumumuz olsa hiç sorun değil ama durumumuz yok bende istemezmiyim yaptırmak ama yapacak bişeyim yok çaresizim çok hemde üzgünüm morallerim çok bozuk beni anlıyorsunuzdur herhalde

Yok yok bende sizi çok iyi anlıyorum ama kaç adet ilaç kullanacağınız önceden kestirilemez. Bu açıdan rakam size tahmini ve fazla olarak ifade edilmiştir. Şahsi fikrim bu güzel fırsatı değerlendirin şans gülmüşken bu gülüşü devam ettirim derim veya hakkınız baki kalsın böyle bir teklif sunun.

gerçekten bende çok üzgünüm hem böylesine bir şansı ele geçirip hemde değerlendirememek çok acı ben sizi çok iyi anlıyorum ve dünden beri durmadan sizin için ne yapabiliriz diye düşünüyorum

eğer ayıp olmayacaksa size bir soru sormak istiyorum isterseniz cevaplamayabilirsiniz ama siz bu miktarın ne kadarını ödeyebilirsiniz acaba?

benim ist bildiğim başarı oranı çok yüksek olan bir merkezde ilaç dahil fiyat 4000 tl kaldıki hani bu kampanya ücretsizdi????????????????????

benim ist bildiğim başarı oranı çok yüksek olan bir merkezde ilaç dahil fiyat 4000 tl kaldıki hani bu kampanya ücretsizdi????????????????????

şüphesizki merkezden merkeze fiyatlar değişir ayrıca bu kampanyaların hepsinde ilaç parası talep ediliyor ne yazıkki

ıŞte ama dedıĞım gıbı benım dedıĞım merkezde ılaÇda tÜp bebekte fıyatın ıÇınde herŞey dahıl 4000 tl sÜper yanı o bedava tÜp bebek veren merkeze gÖre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…