2009 ve 2010 temmuz bebekleri manevi kardeşler listesi

benim rümeysam da 2 temmuz dogumlu var mı manevi kardesimiz

benim arda bebeğimde 2 temmuz doğumlu şimdiden bi manevi kardeş bulduk bile hatta doğumdan 1 gün önce heyacanlarımızı paylaşmıştık :)))))))))))

huricim benim adım var ama bebeğimin adı yazmıyor bebişimin adı ARDA bakalım daha manevi kardeşlerimiz varmı rümeysa kızımız dışında

evet canım aynı gün dogum yapmıştık oglun nasıl akıllımı benim kızım çok akıllı gelişimi nasıl kızım 1.ayında 5 kilo olmuş boyuda 57 cm olmuş 16 eylüldetekrar kontrolümüz var bakalım

huricim süper bir konu daha eline sağlık canım.benim oğlum Arda 9 Temmuz doğumlu.Listede 9 temmuz göremedim.inşallah bizim de manevi kardeşimiz vardır:)

oğluşum ege 19 temmuz doğumlu bakalım kimmiş kardişimiz :ecrin_bebek:

Biziz biz.olumunekankayizsmile.Benimde oğlum oldu 19.07.2010 adı da eymen eşim pek bu tarihi sevmedi çünkü 1907 fenerbahçenin kuruluş tarihimiş kendisi koyu galatasaraylı olduğundan bozuldu...

benım melegımde 15 temmuz dogumlu ılkenaz ın manewı kardesı taaaa samsunlardaymıss:)

Biziz biz.olumunekankayizsmile.Benimde oğlum oldu 19.07.2010 adı da eymen eşim pek bu tarihi sevmedi çünkü 1907 fenerbahçenin kuruluş tarihimiş kendisi koyu galatasaraylı olduğundan bozuldu...

eşimde koyu fb li mutluluğu iki kat arttı :lepi:
bakalım oğluşumuz hangi takımı tutacak bilmiyorumkismile

maşallah kızına benimde ardam çok akıllı gaz problemlerimiz var ama her erkek bebekte var o zaten abisi kadar üzmedi bizi şimdilik arda bebek 1 ayımızda 4.800 56 cm di boyumuz birdaha ayın 2siznde yani 2ci ayımızda gidicez hem aşılarımız var hemde rota virsü içine ağızdan damlamız var bakalım o zman ne çıkıcak sağlılı olsun gelişimleri yerinde olsun farketmez yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…