2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kızlar birşey soracağım, benim yatak odam siyah beyaz tamamen. Yatak örtüm hala yok, aşağıdakine ne dersiniz? (Tabi ben de kırmızı birşey yok, yatak başım da siyah deri)

mutluev.jpg

Son düzenleme:
double'cım başka renk kullanmayı düşünmüyorum, halıları uzun tüylü beyaz yaptırıyorum, o yüzden yatak örtüsünü siyah düşünüyorum.

gece kızz sadece siyah beyaz mı yapıcaksınn:)))
çok şık olur ben extra renk düşünüyosun diye kırmızı olsun demiştimm:)))

Kızlar birşey soracağım, benim yatak odam siyah beyaz tamamen. Yatak örtüm hala yok, aşağıdakine ne dersiniz? (Tabi ben de kırmızı birşey yok, yatak başım da siyah deri)

mutluev.jpg

Kırmızı kullanmayacaksan o olmaz. Sırf siyah yerine, siyah üzerine gümüş desenliler var onlara da bir baksan.

tubiş canım yeni adres ne peki???

http://www.kadinlarkulubu.com/forum.php adres böyle tatlım sık kullanılanlara ekledim.
Ama ben her zamanki gibi mesajları sonradan görüyorum bunu bir çözemedim.
Gecenin yatak örtüsünü daha yeni gördüm.

hee tubiş canım ben hep o adresten açıyodum anasayfaya girmemek için:)) şimdi anasayfadan gireyim dedim uyarı mesajıyla karşılaştım:))

gecenin resmi bende de çıkmamaıştı şimdi gördüm

Tünaydın kızlarrr
Elif halılar süper devamınıda bekleriz güle güle kullan cnmm

cnm siyah beyazın içine kırmızı katabilirsin bence hem renk olur halılarındada ufaktan kırmızı desenler koyabilirsin

ayy kızlar yaa deli oldum ka. gündür yaa..
koptuk birbirimizden vallahi şansa bak yaa..
KK sız hayatta çokk sıcıkı kuzularr...:(
ne var ne yok...

lokum, Tekirdağ içinde de akrabalar varmış ama ben bilmim kocişimin tarafı orada.

ayy kızlar yaa deli oldum ka. gündür yaa..
koptuk birbirimizden vallahi şansa bak yaa..
KK sız hayatta çokk sıcıkı kuzularr...:(
ne var ne yok...

walla ben misler gibi kocişimle yuvarlanıp gidiyorum mutlu mesut.
Dün kkya giremedim sıkıntıdan patladım.
sen napıyosun?

Selam kızlar.evet aynen bende kk ya giremedim sıkıntı bastı.zaten bi moral bulduğum yer burası

Back
X