2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

ayyyy elifcim son 9 gün mü kaldıııı Şeniz canım benim yaa,haftaya evleniyorsun demek, duygulandım bak :a015:

evettttttt 9 gün sonra evleniyorum.ama 4 gün sonra ilk gelinliğimi giyicem kısmetse.evimin resimlerini ekledim baktın mı?görüşemiyoruz uzun zamandır.özledim valla.sen naptın?

evet canım burcu güzel reklam yapmış hemen döndüm geçmiş sayfalara evine bakmak için çok sevimli bir ev olmuş çok beğendim huzurla mutlulukla oturursun inşallah Şeniz

bende çok fazla giremiyorum siteye özlüyorum kızlarrı ama çok yoğunum eve gelincede yorgunluktan ölüyo oluyorum :((

tuttuk elifcim
hatta boya ve temizlik işi de bitti
bu hafta perdelere karar vercez
haftaya da eşyalar yerleşmeye başlayacak :teytey:
sona geliyoruz artık :))

sağol bitanem.allah sanada o evi yerleştirip içinde mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.biz sona geldik.gün sayıyoruz artık.herşey çok kolay oluyor merak etme sakın.sadece biraz stresli geçiyor o kadar.

yok eskisi kadar stres yapmamaya çalışıyorum
zaten geriye de çok az şey kaldı
gelinliğimi aldım,davetiyeleri bastırdık yarın elime geçecek,nikah şekerlerini de seçtik... dediğim gibi geriye bir tek perde bir de halı işi kaldı

sen nasıl hissediyorsun kendini heyecanlanmaya başladın mı yavaştan

yaa bu arada sen ne güzel iki kere gelinlik giyceksin
düğün fotolarını sabırsızlıkla bekliyo olcam haberin olsun

valla aysunum hiç heyecan yok inanır mısın?mısrayı kınıyordum,başıma geldi :(
gelinlik giyicem,benim düğünüm olacak,evim olacak diye sık sık aklımdan geçirip kendimi heyecanlandırmaya çalışıyorum ama faydasız.düğün günü nasıl olucam merak ediyorum.

canım aslında ben de öyle çok heyecanlı sayılmam
ama bazen gerçekten günler geçsin diye dört gözle bekliyorum
yalnız düğün günü kesin heyecanlı olursun ondan eminim

sayfa açılmadı bir türlü elifçim, walla seni en iyi anlaynlardan biriyim içim kıpır kıpır oluyor seni düşündükçe.
İyi yolculuklar canım inşallah çook güzel olucaksın, merakle seni ve resimlerini bekleyeceğiz.

sağol bitanem.sen ne zaman gidiyosun tekirdağa?
bu arada keşke benim içimde biraz kıpır kıpır etse çok sevinicem.mal gibi oldum iyice fisfisfis

canım aslında ben de öyle çok heyecanlı sayılmam
ama bazen gerçekten günler geçsin diye dört gözle bekliyorum
yalnız düğün günü kesin heyecanlı olursun ondan eminim

işin kötüsüde o ya zaten.şimdi azcık heyecanlansam da alıştırma olsa bana.yoksa o gün zart diye heyecan gelirse ayvayı yer millet
kaydirigubbakcemile3

:))) dur ben azcık heyecanlandırayım seni
elif kız 9 gün sonra medeni halin değişcek :)))
başka bir evde yaşayacaksın ve yatağında caner olcak :))
heyecanlandın mı peki şimdi :))

:))) dur ben azcık heyecanlandırayım seni
elif kız 9 gün sonra medeni halin değişcek :)))
başka bir evde yaşayacaksın ve yatağında caner olcak :))
heyecanlandın mı peki şimdi :))

bak renkli bölüm heyecanlandırdı beni işte kaydirigubbakcemile3 alkisalkisalkis hihoyyyt

Back
X