Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
:roflol: Kız tam laf ebesisin ha, avukat olman lazımmıs senin valla :roflol:
böcüükk dilin de pabuç kadarrr heeklava:
bu nasıl bakın bakalımkaydirigubbakcemile2
![]()
Canım çok güzel ama bence evi tutmadan alma böyle şeyleri. Malum fayanslarla da bir uyum içinde olsa daha güzel olur yerimseniben
uyar cnm uyar sen ona bkma kesınlıkle uyarr hemm gold hemde gumus rengı bence herseye uyar
kız bıde kaca aldınneerden aldın ben sana yazdımda tenezzul edıp cvp vermedınnn
aldım bile amaaa:sm_confused: e her renge uymaz mı buu:çok üzgünüm:
kız bacım ben bunu almak ıstedım 250 300 ytl arası bıseydı dıyatı carrefourda gordummmmm anamm sey yapmaya kıyamam ben onlarıı ama cok beğendım alabılır parca parca
all işte yazmışım demekkı :dilcikar:
kızlar günaydın dün hep hastanelerdeydim.Çok rahatsızım.Gastritimin yanında bağırsak tembelliğim de varmış benim.Ve yarın tahlile gidicem yanlarıma doğru gitti ağrı doktor geçmezse idrar tahlili yapalım dedi böbreklere bakacak sanırım
gunaydınnnnnn ben geldımmm dedım yaa ozleyen yok kanımca
ayy yoruldum cok toz olmus buralar yaa ınsan bı temızler demı ama nerde off offf daha cok iş var aslında ama sııznle olmak once gelır
anam anamm bir çeyizler aldım bir çeyizler. nerdeyse bitti çeyiz alışverişi :roflol: ufak tefek şeyler kaldı. tüm yatak odası için nevrem pike uyku seti yorgan yastık. ne aklına gelirse hepsini Taçdan aldık. takside girdik. resimlerini güç bulduğum an ekliycem gepsinin. ama şimdi hiç halim yok sırnaşık şey sonra evkurdan kaşık çatalımı , tencere setimi,çay setimi,çezve takımımı aldım. jumbonun şu indirimli kampanyasını tam anlamıyla uygulayan yer evkur. yerimseniben ordan aldım işte. sonra gündleik yemek takımıyla gündelik kaşık çatalımı,ütümü,tost makinamı,katı meyva sıkacağımı,düdüklü tenceremide alarak küçük ev aletlerimi de bitirdim.
geriye misafir yemek takımım ki modeli belli azcık şunların takstleri hafiflesin gidip alıcam, bornoz takımı juanın brde yatak örtüsü kalmış olacak büyük parçalardan...
gerisi teferruat sütlü tatlılar için kase, dondurma kasesi,tepe homde beğendiğim mavi kadehler, ıvır zıvırlar vs. kalacak... o kadar canikolar.... aklıma bunlar geldi şimdilik... a.s.
haa bıde unutmadan o battanıylerı kaca aldın bende alcamda kıskandım azcıkkk
ne güzel mutluluk
allah güzel günlerde kullanmanı nasip etsin canım
Konu Okuyor eşinizin sizden utandığı anlar oldu mu?
turuncu hanım sankı evlısnde delıı