2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kızlar ramazandan sonra topicimizi değiştirelim mi ??
Malum artık yaz gelinleri biz olacağız o zaman.Ne dersiniz ?

canım benim teşekkür ederim.Daha iyi gibiyim.Ya eşofman giyiyordum pantolon gibi duruyordu hem bugün ddim artık pantolon giyeyim dedim yine midemi rahatsız ediyor.Allah yardımcım olsun

:teselli: :teselli: :1hug: :1hug: cnm kendıne dıkkat ett cokk bıdenem
ayy bugun ne gordum bılıyon muu bı yatak ortusu ıle saten nevresım gordumm resmen asık oldum yatak ortusune deıl ama nevreımı kesın alcam markaısnı unuttum ama sanada gostercem hasta olcan valla kaydirigubbakcemile3 bıde gondol takımı gordum ayy her yerı şu bı taş varya adını unuttumm ondan ayyy sırnaşık şey

oş geldın şekerrr a.s. a.s. cok ozledım senı dğer topıctede rastlamadımm -tatlicadiarzu- halam geldıı cnm oyuzdenn oructa deılemm cokacimcoook

Oyyyyyyyyy bebem benim bende seni ösledim. Halanmı gelmişş :)) geçmiş olsun canem üşütme ayakcığazlarını emi a.s

açalım gülüm açalım sen aç topiciiii hihoyyyt

yaza evlencekler alanı var böle kalsın adı bence benlı ozmnda yenı arkadaaslarımız olurr

:teselli: :teselli: :1hug: :1hug: cnm kendıne dıkkat ett cokk bıdenem
ayy bugun ne gordum bılıyon muu bı yatak ortusu ıle saten nevresım gordumm resmen asık oldum yatak ortusune deıl ama nevreımı kesın alcam markaısnı unuttum ama sanada gostercem hasta olcan valla kaydirigubbakcemile3 bıde gondol takımı gordum ayy her yerı şu bı taş varya adını unuttumm ondan ayyy sırnaşık şey

nerde gördün kız ben de merak ettim

ben burda ıkı gundr dıye dıyee dılımde tuy bıttı sen ne dıyon yaa demekkı benle ılgılenmıyonnn :kızgın: bundna sonra senlen konusmuycam vir cabııhhh maıllerımı :dilcikar:

Gıız ne bilem benn.:sm_confused:
Sabah sabah hasta oldum deyince gorktum bu gızın nesi var diyee.Ne gızıyon hemen :dilcikar:

nerde gördün kız ben de merak ettim

kız burda bı yerde valla ısmını unuttum ama bayılcann senı once buraya getırem benn kaydirigubbakcemile5 aybıde dun çanta gormustum yaa sordum 40 ytl dedı pahalı bee yaa almam sanırsam yada bı ark aldrırıım uyanıkımda azz :roflol:

Gıız ne bilem benn.:sm_confused:
Sabah sabah hasta oldum deyince gorktum bu gızın nesi var diyee.Ne gızıyon hemen :dilcikar:

ay ayy benı merak ıtmışte ondannn sositososito yırım senı
kız aleve yazdıklarımı okudun muu nevresım gordum yemınle hasta oldum yaa bıde gondol takımı gordumm akşam fıyatlarını sorcamm savarozkı(haa aklıma geldı) taşlı gondol takımı cok hoştu :asigim:

canım bu arada ben hasta olmadan önce bernardodan bir yemek takımı aldım kendime bone china serisinden çok şıktı hem çay takımı olarak da kullanılabilir.Kemik tozundan mı mı ne yapılıyormuş.Yanında da hediyesi renkli saplı çatal bıçak takımı vardıBir de ahşap standlı kahvaltı takımı ve cbell koymuştu resmini boncuklu salata kasesi hem kahvaltı seti ile takım oldu kase de.Yine takside girdim.Yemek takımım vardı ama dayanamadım aldım çok şıktı.6 kişilik zaten 12 kişilğim var bir de 6 kişil cam 6 kişil porselen sade model 4 takım oldu ama bu sondu yani taksit te yok artık peşin alıcam.

kız aleve yazdıklarımı okudun muu nevresım gordum yemınle hasta oldum yaa bıde gondol takımı gordumm akşam fıyatlarını sorcamm savarozkı(haa aklıma geldı) taşlı gondol takımı cok hoştu :asigim:

çok pahalıdır kız o gondol takımı ama nevresim ne kadar acaba

Nevresim takımını iyiden iyiye merak etmeye başladım CADIARZU

Hahahaha ilahi TuRunCu ben de sahah aynı şeyi düşündüm sırnaşık şey Artık yaz bitti ne zaman geçeceğiz diğer topic e diye.
Ben katılıyorum sana canım, geçebiliriz ramazan sonrası. Evlenen yaz gelinlerini de kovalım :roflol:

Back
X