- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
Geçmiş olsun böcüküm neyin var kuzum ?
oş geldın şekerrr a.s. a.s. cok ozledım senı dğer topıctede rastlamadımm -tatlicadiarzu- halam geldıı cnm oyuzdenn oructa deılemm cokacimcoook
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun böcüküm neyin var kuzum ?
canım benim teşekkür ederim.Daha iyi gibiyim.Ya eşofman giyiyordum pantolon gibi duruyordu hem bugün ddim artık pantolon giyeyim dedim yine midemi rahatsız ediyor.Allah yardımcım olsun
oş geldın şekerrr a.s. a.s. cok ozledım senı dğer topıctede rastlamadımm -tatlicadiarzu- halam geldıı cnm oyuzdenn oructa deılemm cokacimcoook
Kızlar ramazandan sonra topicimizi değiştirelim mi ??
Malum artık yaz gelinleri biz olacağız o zaman.Ne dersiniz ?
Allah hayrını vere emiii
Adet mi oldun yoksa :icecream:
:teselli: :teselli: :1hug: :1hug: cnm kendıne dıkkat ett cokk bıdenem
ayy bugun ne gordum bılıyon muu bı yatak ortusu ıle saten nevresım gordumm resmen asık oldum yatak ortusune deıl ama nevreımı kesın alcam markaısnı unuttum ama sanada gostercem hasta olcan valla kaydirigubbakcemile3 bıde gondol takımı gordum ayy her yerı şu bı taş varya adını unuttumm ondan ayyy sırnaşık şey
ben burda ıkı gundr dıye dıyee dılımde tuy bıttı sen ne dıyon yaa demekkı benle ılgılenmıyonnnbundna sonra senlen konusmuycam vir cabııhhh maıllerımı :dilcikar:
nerde gördün kız ben de merak ettim
Gıız ne bilem benn.:sm_confused:
Sabah sabah hasta oldum deyince gorktum bu gızın nesi var diyee.Ne gızıyon hemen :dilcikar:
ay ayy benı merak ıtmışte ondannn sositososito yırım senı
kız aleve yazdıklarımı okudun muu nevresım gordum yemınle hasta oldum yaa bıde gondol takımı gordumm akşam fıyatlarını sorcamm savarozkı(haa aklıma geldı) taşlı gondol takımı cok hoştu :asigim:
Aleev dün alacağım nevresim takımlarının resimlerini koydum.Gördün mü ?
ay ayy benı merak ıtmışte ondannn sositososito yırım senı
kız aleve yazdıklarımı okudun muu nevresım gordum yemınle hasta oldum yaa bıde gondol takımı gordumm akşam fıyatlarını sorcamm savarozkı(haa aklıma geldı) taşlı gondol takımı cok hoştu :asigim:
Kızlar ramazandan sonra topicimizi değiştirelim mi ??
Malum artık yaz gelinleri biz olacağız o zaman.Ne dersiniz ?