2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

canikolarım çay makinası almayı düşünüyorum da ,
hangisini tavsiye edersiniz?

adsız.bmp

lkşliş.bmp

tefal olanın normal fiyatı 173YTL civarı fakat indirimde olduğu için 114' e denk geliyor ,
arzum olan da 110 YTL kahve robotu ile birliktegamyoncuiremsu
karar veremedim canikolarımsüprizzzzz

canım kesinlikle tefalin bu modelini tavsiye etmiyorum. babam anneme almıştı evlilik yıl dönümlerinde. çayı çok çabuk soğutuyor. birde bizde arzumun gösterdiğin modeli varya odan var çok memnunuz. çelik olan. ama bence kahve cezvli olanda olabilir. kendime alacak olsam ondan alırdım. ama ne benim neden nişanlmın çayla arası yok. gelenede çaydanlıkta demlerim die düşündüm... yerimseniben

adsız.bmp

lkşliş.bmp

tefal olanın normal fiyatı 173YTL civarı fakat indirimde olduğu için 114' e denk geliyor ,

canım kesinlikle tefalin bu modelini tavsiye etmiyorum. babam anneme almıştı evlilik yıl dönümlerinde. çayı çok çabuk soğutuyor. birde bizde arzumun gösterdiğin modeli varya odan var çok memnunuz. çelik olan. ama bence kahve cezvli olanda olabilir. kendime alacak olsam ondan alırdım. ama ne benim neden nişanlmın çayla arası yok. gelenede çaydanlıkta demlerim die düşündüm... yerimseniben

seven nerelerdesın sen be yaa bence altıustu porselen daha şık oluyo ama sureklı kullanman ıcınde altının daha sağlam bısı olması gerekır
perle hadı hadı gule gule kullan barıı

Bu k.k ne zaman düzene girecek yaaaaaaaa.Sabah beri siteye girmek için çabalıyorumkötükedihüso.
Bide o kadar alışmışım ki kk olmayınca nette yapacak bişeyde bulamıyorum :enbuyukkk:

adsız.bmp

lkşliş.bmp

Ay 4 tür bir cevap yazamadım, inat ya 5. kez deniyorum. Ben Arzum aldım 2 ay kadar önce; ama mor olanını aldım. Etrafımda kullanan kişiler memnunlardı, bir de kahvecisi de olunca direk aldım. Kullanmasam da tavsiye ederim kaydirigubbakcemile5

evt yok mu ben gordum hep gordumm
yahu elınız yokmu sızın bee kahve mı yapcaksınız durmadan onuda makına mı alınırmış su ısıtıcısı caycı neysede bıde kahvecısı sızı ıstemeye gelenler aman duymasın keısnlıkle almazlar benım oğlum olsa almazdım koyun bı cezveye yapın ışınız nee

yahu elınız yokmu sızın bee kahve mı yapcaksınız durmadan onuda makına mı alınırmış su ısıtıcısı caycı neysede bıde kahvecısı sızı ıstemeye gelenler aman duymasın keısnlıkle almazlar benım oğlum olsa almazdım koyun bı cezveye yapın ışınız nee

yok işte şeker senin yalnışın varrrrgamyoncuiremsu
bu arada pratik kızlarız bizz 2 saat cezvenin başında mı beklicez yaa:kızgın:

Niye böcüğüm ne olacak, bunlarda daha guzel yapılıyor kahve diyorlar. Hem bu da cezve yani sonucta kaydirigubbakcemile4 Kendi pişirmiyor ki sen olmadan. Cezveye vereceğim emegi buna da veriyorsun... :dilcikar:

laa ben yanlıs mı bılıyomm alla alla kahvaltı takımındakı caydanlıktan bahsedıyoz demı seramık mı denıyo ona porselen mı ayy delırdım aclık vurdu benı kanımca ama bu akşam keısnlıkle bakcam gene yanlışım yok
seven ben 1 hafta tatıldeydım yenı geldım cnm dun bugunde işbaşı

Niye böcüğüm ne olacak, bunlarda daha guzel yapılıyor kahve diyorlar. Hem bu da cezve yani sonucta kaydirigubbakcemile4 Kendi pişirmiyor ki sen olmadan. Cezveye vereceğim emegi buna da veriyorsun... :dilcikar:

hadı bee tembel avratlar sızı :roflol: benım gıbı becerı yok sızde ondann :dilcikar:
ben gelem sızede bakem naıl yapılıooo içmeye gelırımm acı kahvenıızı :içelim:

Kızlar yaa ben size birşey soracağım. Çeyizinize nasıl bir fırın aldınız veya alacaksınız? Fırın konusunda çok kararsızım, multifonksiyonel fırınlardan mı alacaksınız, yoksa set üstü ve mini fırınla ikili mi yapacaksınız? Aslında bana kalsa en güzel pişireni davul fırın denilen Karabük fırınları, gerek yemekleri gerek kekleri çok kısa sürede ve çok güzel pişiriyor. CADIARZU
Haydi fikirlerinizi bu kararsız arkadasınızla da paylasın kaydirigubbakcemile5

Back
X