2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Yaw ne bilim kızlar 1300ytlyi görünce böyle oldummmm :1shok:
Benim herifin toplam maaşı anca 1300 eder yaw.Uğur böcüğü sen sen ol zengin koca çıkmadan evlenme kız.Bak halimize :mymeka:

sen bendekı şu gozlere baksana evlenmem merak ıtme sen sengözlerimebaksanab kayserıdesın dıye uyanıklık yapma bacıı ıst bura ıst yemezler adamı yerler ank aynı seyy balıkesırr anadolu ınsanım benım neyse bunuda öğrendn hadı kısa gunun karıı daha ne ıstıyon :roflol:

Yaw ne bilim kızlar 1300ytlyi görünce böyle oldummmm :1shok:
Benim herifin toplam maaşı anca 1300 eder yaw.Uğur böcüğü sen sen ol zengin koca çıkmadan evlenme kız.Bak halimize :mymeka:

Yok canım ben sana birşey demedim zaten. Kayseri'de kiralar yıllık ödendiği için o geldi aklıma senin mesajını görünce şutarafagitti Eeee bir Kayseri gelin adayı olarak az çok biliyoruz sırnaşık şey

Saolun kızlar beni aydınlattığınız için..:lepi:
Bu arada bizim kira limitimiz 500 ytl:CüvCüv:.Allah'tan Osmaniyede kiralar ucuzmuş.O yönden biraz şanslıyız yani .

Kızlar ben bu nevresim takımınıda almaya karar verdim.Haftaya ikisinide sipariş edeceğim

200861719515699927oe2.jpg

ayy bıde baa alsana markası nee kaç yetale

böcüğüm markası taç.Fiyatı siteden siteye değişiyor :sm_confused:.Bende daha karar veremedim.Taçın kendi sitesinde 100ytl diyor.Çeyizevinde 95 diyor.Ben bi site daha buldum.Ordada 69 ytl diyor.Sitenin güvenilirliğini biraz araştırıp burdan alayım diyorum.

Güle güle kullan canım yerimseniben
Bu arada Osmaniye cidden ucuzmus yaaa CADIARZU Bakalım biz ne yapacağız Ankara'da fisfisfis

Saolasın canım...
Osmaniye ucuzmuş evet..Duyduğuma göre ankara baya pahalıymış güzelim yaa.Valla Allah herkesin yardımcısı olsun.Zor bu maddiyat işleri vesselam

eğr guvenılırse tabıkıde ucuz olanı al bıde aldığın urunu ac bak ıade et beğenmezsen anında ceyızevınde olede bu arada sıze ıkea dan bıkac parca koyamda ıcınız acılsın

Back
X