2009 yazı evleneceklerin paylaşım alanı !!

Kızlar yarın tatil diye sevinirken şimdi ücretsiz izne çıkarıldığımı öğrendim senağlama
artık işsizimm senağlama

aaaa bismillah o nerden çıktı kuzumm :1shok:
ve ne zamana kadar:çok üzgünüm:

2 ay dediler burcu ama iş bulursan başla dediler belki bizde ofisi kapatıp ruayaya gidebiliriz biraz daha düzelmezse dediler senağlama

2 ay dediler burcu ama iş bulursan başla dediler belki bizde ofisi kapatıp ruayaya gidebiliriz biraz daha düzelmezse dediler senağlama

ayyyyy kıyamam yawruşum yaaa:teselli:
üzme sakın kendini ay deminden beri seni düşünüyordum gidip gelip sayfayı yeniliyorum aklım sende kaldı yaa
sabahtan beri gülüp eylenirken olana bakk
tam düğün arifesinde
peki taksidin falan varmıydı kuşum çok sarsacak mı senii :teselli:

evlilik teklifinden sonra diğer kıslar nişanlılarıyla kavga ettiler
bu konudan dolayıda ben kavga edeceğim anlaşılan :mymeka:

ama dün akşam iş çıkışı gittim yanına birlikte gezdik biraz biryerde oturduk sıcak çikolata içtik
sonra kulenin tepesine çıktık 40.kat mı ne
konya ayaklarımızın altındaydı
asansörle inerken kimse yoktu bende biraz yaramazlık yaptım :asigim: :utangac:

kulesıte özledim yaww hele hacıoğullarında lahmacun yemeyisenağlama, 2008 selçuk mezunuyum bnde 4 yıl orda kalınca alışıyo insan arkadaşlarını falarımı falan çok özledimsenağlama

Kızlar yarın tatil diye sevinirken şimdi ücretsiz izne çıkarıldığımı öğrendim senağlama
artık işsizimm senağlama

ayyy balım yaa sakın kendını uzmee hemen iş bakmaya başla bence umarım ıstedıgın bı iş bulursun bu durumlara alışkın olmalıyız çünkü bı krızdır gıdıo ne olcak bu memleketın hali bılmıorum ben bıle korkar oldum..bızım işlerde pek iç açıcı deıl:((
balım taksıtlerın felan varmıydı pekı?

selam kızlar.khenacım canım çok üzüldüm,seni en iyi ben anlarım herhalde nişanlım işsiz kaldığı için ama bi şekilde idare ediyoruz üzülme sakın.
benide annem çıldırtıyor kızlar yaaa.tekirdağa arabayla gidilecek benide yol tutar.14 saat yol cılkım çıkacak.dedim ki ben uçakla gideyim geberirim o yolda diye.o zaman bende şarköye gelmiyorum işte diye tutturdu.manyak yaaa.kızının düğününe gelmeyecekmiş hasbam.
neyse bi geçmişi okuyayım sinirlerim çok bozuk umarım başka kötü haberlerle karşılaşmam.

Hoppla niye gelmicekmiş elifcim ben onu anlamadım.ne fark olacak yani sen uçakla gidince.ne değişecek ki annen için.yani problem ettiği nokta ne acaba ? zaten gelmek zorunda o ayrı mesele.istemese de gidecek başka şansı yok yani herlde

Hoppla niye gelmicekmiş elifcim ben onu anlamadım.ne fark olacak yani sen uçakla gidince.ne değişecek ki annen için.yani problem ettiği nokta ne acaba ? zaten gelmek zorunda o ayrı mesele.istemese de gidecek başka şansı yok yani herlde

benim annem manyaktır canım ne zaman ne yapacağı belli olmaz.valla gelmiyorum derse gelmez haa.bana zehir edecek başka derdi yok.onlarla gitmiyorum ya ondan :kızgın:

elıfcım şaka maka 2 haftan kaldı cnm yaa umarım herşey guzel geçer..

valla minilyacım bana hala aylar varmış gibi geliyor.sanki başkası evlenecek.hiçbişey yapmak istemiyorum.hatta düğüne bile gitmek istemiyorum. :1no2: herkes gitsin eğlensin düğünden sonra bana evlilik cüzdanını getirsinler istiyorum.çünkü artık milleti mutlu etmeye çalışmaktan çok yorulddduuuuuuummmmmmmmmmmmm kafamçokkarıştı

O zman boşver elifcim bi tatsızlık çıkmasın en iyisi sen sana düşeni yap annenle git canı sıkılmasın

zaten hatun nasıl isterse öyle oldu bugüne kadar herşey tatsızlık çıkmasın diye.ama bu sefer bende inat ettim hadi bakalım hangimizin eşşeği erkek.eğer kızının düğününe bu yüzden gelmeyecekse hiç gelmesin zaten!!!bunu aynen onada söyledim

Sakin ol biraz elifim ya dur bi bu gece yat uyu uyan öyle karar verirsin.şimdi sinirle hareket etme tatlım.ama sende bi yerde haklısın zor çünkü o kadar yol gidip birde orda gelin olcaksın

ahhh elifim ahh
işte bizim anlayışa ihtiyacım varken biz duygusal ve hassasken en destek olması gereken insanlar birde böyle sanki kendi evlenecek gibi kapris yapmıyor mu sinir oluyorum:)
çok üzüldüm canım alttan almaya çalış neicesinde annendir.
hayır yani kızım zaten düğünde yorulacak, bari yolda yorulmasın demesi lazımken:(
genede sen annene manyak deme kuzum had büyüklük sende kalsınn az kaldı sık dişini kuzummm

slm kıslarrrrr a.s.
elif cnm sakin olmaya calıs sorun nedir tam bilmiyom ama sonucta annen

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istioyurm.ben mobilyaları seçmiştim.şimdi nişanlım başka bi yerden daha uyguna bulmuş.ama modeli göremiyorum çünkü foto çekmek yasakmış.napayım sizce?nişanlımın zevkine güvnip acaba tamammı demeliyim yoksa kendim beğendiğim modelde ısrar mı etmeliyim?acil lütfen yorumlar...

Yorumları yarın okuycam kızlar bekliyorum...

Back
X