2009 yılı anneleri buluşuyoruz:)))

thanderc

dünyanın entatlı kenesi:)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2008
1.021
4
156
İstanbul
selam 2009 yılı güzel anneleri ve tatlı bebişler. artık havalar biraz daha düzelmeye başladı buluşalımmı ne dersiniz? 21 mart pazar günü diye düşündük. yer olarak altunizade capitol alışveriş merkezi yada kadıköy natilus alışveriş merkezi olabilir. böylece avrupa yakasından anneler de rahatca gelebilirler. evet arkadaşlar fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorumzemuszemusa.s.

kaç kişi olur diye düşünürsün?
5-10-15 alış veriş merkezinde bu kadar kalabalık bebelerle nasıl buluşuruz sence...
o tarafını da düşündün mü arkadaşım boshayallersmile

pardon canım senin bebek değil çocuk olmuş ..1 yaşına girmiş..bizimkiler henüz 7-8- aylık alış veriş merkezlerinde çok zorlanıyoruz henüz şu aralar..
ama tabi hjerkes kendisi bilir ben kendi adıma konuşltum...

ben ilk buluştugumda 6 aylıktı bebegim benim. daha öncede buluştum 3 kezbebek odaları var alışveriş merkezlerinde. açık hava daha zor olur. bebek emmek istese altını kirletse napabilirsin açık havada. bence alışveriş merkezi daha uygun. bu arada kimseyi zorlamıyorum. gelip gelmeme konusunda serbestsin arkadaşım...

ewett bana uygun uygun olan ark lar ok lesin ya capitol yada natıluss fark etmezzz benim için 1 haftayı da ark larımıza ayırabilirizzz her pazar eşlerin olmak zorunda değilll.... birşey daha bebek arabalarıyla mı gelelim yaksa ana kucağımı nasıl yapalımmm hangisi rahat olurrrr yine bu konuda bilgi verin ark larrr

bebek arabaları daha rahat olur canım. tavsiyem bebek arabasıyla gelin. bir orta yol bulalım cteside bana uyar pazarda herkesa önerilerini yazsın

ok cmt de uygunnnn hem daha az kalabalık olur alışveriş mrk leri uygundurrrrr :))) 20 mart cmttt okkk yere de karar verinnn ark larrrr

bence natilus olsun daha büyük ve daha ii. hem yemek katı daha az ayak altında. daha rahat ederiz

bence uygun sonuç olarak buluşalımdaaaa bana daha yakın hemm natilussss tek otobüsss

evt bnada uyar nautilus merkezi yer ben şişliden gelicem arabayla gelcem çok sorun olmaz ama bildiğim yer olması lazım tabi azcık yol özürlüyümdekaydirigubbakcemile5 hatta bu taraftan gelcek arkadaşları alabilirim

20 mart ctesi kadıköy natilus alısveriş merkezi saat: 14,00 uygunmu arkadaşlar gelecekler:
thanderc
zeyon
jasminellam
neslihang
yasemin1
gelecekler adını eklesin

Back
X