2009 yılında tüp bebek yaptıracakların paylaşım alanı

merhaba ben bugün 2.aşılamamın sonucunu beklerken adet oldum sebepsiz infertilite 3 yıldır istiyoruz hiç gebelik olmadı şimdi artık tüp bebek yaptırcaz hayırlısıyla.ne kadar ara vermem gerek bilmiyorum..doktorumla konuşacağım.

canım yolun açık olsun...inşallah ilk denemende bebişlerine kavuşursun...

meraba arkadaşlar çok mutluyum 30 ekimde trannsfer olmuştu ve şuan 3 hafatlık gebe gözüküyorum ve bu benim ilk tüp bebk dnemem nerde yaptırdımı sorcak olursanız bahçeli evler medikal hastanesi tüp bebk servisi dr.latif küpeli oğlu doktorumun adı muhteşem bi ekip bu duyguyu tatmak isteyen herkes gitmeli darısı tüm bebk isteynlerin başına

tüp bebekte ilk şey moral ve bunu bu ekip mükenmmel yapıyo ve araştırdım medikal hastanesi tüp bebk konusubda %85 oranında başarılı internetten araştırın doktoru ama ben güldüm işallah sizide güldürürler rabbim isteyn herkese bu duyguyu tattırsın işallah

merhaba arkadaşlar
ben bugün üye oldum.benimde önümüzdeki ay tedavim başlıyor.yani yaz hamişi olmak istiyorum.bilgi paylaşımında bulunmayı çok isterim :kedi: beni de aranıza kabul eder misiniz?vereliniortak

inşallah canım...sizdeki sorun neydi * aslında bizim sorunumuz çözüldü gbi ama ben yinede korkuyorum.eşimin sperm sayısı az 70 bin tane buldular dondurduk.doktor benim her şeyimin normal olduğunu söyledi ama ben yine de çok endişeliyim . burda paylaşarak sitresimi biraz olsun azaltabilirim diye düşndüm senağlamafisfisfis

selam kızlar. bende şuan hastane araştırıyorum. avrupa yakasında. eşimin sperm sayısı yok. iistanbul tüp bebek merkezinde bikere ön görümeye gitmiştim. doktar bana yumurta sayın az ama onu dışında tahlillerinde bi sorun yok dedi. eşimin tahlil sonuçları ise iç açıcı değil. kurumumda karşılamıyor :( benden gidecek ve ev aldığımız için çok borcumuz var. allah rızası için yardımlarınızı bekliyorum. duyduğum kadarıyla paranın hepsini bir defada almıyolarmış.görüş ve önerilerinize ihtiyacım var..................

canım ben bahcecı klınıgıne gıdıyorum suleyman beye tedavımın sımdılık bırıncı asamasındayım ıgnelerımı yapıpm yumoslarımı buyutuyorumm...benım eltımde bahcecı klınıgınde tup denedı ve sımdı ıkızlerı var

Merhaba, Ben bu sitede çok yeniyim:) Vee önümüzdeki ay yani Aralık sonuna doğru tüp bebek için iğnelere başlayacağım. Bu ay da cyclo-prognova ilacını kullanacağım. İlk hapımı da bugün içtim. Çok endişeli ve heyecanlıyım. Çok kilo alacak mıyım acaba??

arkadaşlar slm.aralık ayının 4ü adetimin 21. günü.iğne kullanmaya başlayacam.toplam tedavi ayın 4ünden itibaren kaç gün sürecek?uzun protokölle hamiş kalan varsa bilgi verebilir mi??:emir_bebek:

herkese selam arkadaşlar, beni de aranıza alırmısınız?, ben 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım yaklaşık 2,5 yıldır da bebek için uğraşıyorum, sebepsiz infertiliteyim bende de eşimde de hiç bir sorun yok rahim filmi temiz,adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir olurum, birkaç ay klomen tedavisi ve 2 kez aşılama oldum tutmadı, şimdi tüp bebek düşünüyoruz ama bu konuda çok bilgim yok uzun protokol nedir? kısa protokol nedir? ben transferim 15 tatile gelsin evde rahatça yatayım istiyorum, o yüzden ocak ayının ilk haftası olacağım adette gideyim dr a diyorum, sizce geçmi olur? 2 gün sonra regl olcam yoksa bu regl de de gitmelimiyim ne dersiniz?
şimdiden teşekkürler

merhabalar bende yeniyim sitede transferim yapıldı 6.günüm bekliorum 8 aralık test günüm.
kısa protokolde reglin 2veya3. günü başlıo ilaçlar uzun protokolde 21. günübaşlayıp devam edio yumurtlama durumuna göre ve doktorun seçimine bağlı bu bişi değiştirmio bildiim kadarıyla.
ben memorialda tedavi oldum çok profesyonel ve ilgililer sonuç ne olur bilmiorum tabi
1900 euro hastane masrafı 650-900 gibi ilaçlar 1200 gibide tahliller tutuo toplamda 6000 gibi bişi.
allah herkesin yardımcısı olsun...

Merhaba, Ben bu sitede çok yeniyim:) Vee önümüzdeki ay yani Aralık sonuna doğru tüp bebek için iğnelere başlayacağım. Bu ay da cyclo-prognova ilacını kullanacağım. İlk hapımı da bugün içtim. Çok endişeli ve heyecanlıyım. Çok kilo alacak mıyım acaba??

mrb ...valllahi ben çok kilo aldım..ve ilaçlardan olduğuna inanıyorum.bende 19 kasımda trnsferim oldu ve şu an hamileyim..iğnelerim devam ediyor ve bunlarda kilo yapıyor.ama kilolara kafanı takma..sağlıklı bebişlerin olsun..kiloyu zamanla verirsin..İNŞALLAH GÜZEL SONUÇLAR ALIRSIN BAŞARILAR............

herkese selam arkadaşlar, beni de aranıza alırmısınız?, ben 3,5 yıllık evliyim 28 yaşındayım yaklaşık 2,5 yıldır da bebek için uğraşıyorum, sebepsiz infertiliteyim bende de eşimde de hiç bir sorun yok rahim filmi temiz,adetlerim çok düzenlidir 28 günde bir olurum, birkaç ay klomen tedavisi ve 2 kez aşılama oldum tutmadı, şimdi tüp bebek düşünüyoruz ama bu konuda çok bilgim yok uzun protokol nedir? kısa protokol nedir? ben transferim 15 tatile gelsin evde rahatça yatayım istiyorum, o yüzden ocak ayının ilk haftası olacağım adette gideyim dr a diyorum, sizce geçmi olur? 2 gün sonra regl olcam yoksa bu regl de de gitmelimiyim ne dersiniz?
şimdiden teşekkürler

canım durumum senle aynı..bende 2.5 yıldır istiyorum 4 yıllık evliyim 29 yaşındayım sebepsiz dendi 2 kez aşılama oldu sonuç negatif şimdi tüp bebek olcak geçen ay 2.aşılamam oldu doktor adet olunca gel dedi bugünlerde olcam aklım çok karışık acaba 1 ay daha beklemelimiydi bende tüp bebekle ilgili hiçbişi bilmiyorum

canım durumum senle aynı..bende 2.5 yıldır istiyorum 4 yıllık evliyim 29 yaşındayım sebepsiz dendi 2 kez aşılama oldu sonuç negatif şimdi tüp bebek olcak geçen ay 2.aşılamam oldu doktor adet olunca gel dedi bugünlerde olcam aklım çok karışık acaba 1 ay daha beklemelimiydi bende tüp bebekle ilgili hiçbişi bilmiyorum

selam canım aşılamalardan sonra kendiliğinden hamile kalanlar oluyormuş ilaçların etkisi bir kaç ay devam ediyormuş çünkü , ben 3 ay bekledim olmadı bu ay da beklicem 4 ay olcak, ben bir tüp bebek merkezi seçip drla görüştüm dr bana çok profesyonel geldi yani güvendim adama, şimdi ocak ayında tüp bebek yapcaz,
bekleyip beklememe konusunda ne tavsiye edeyim bilemiyorum açıkçası, bu senin kendini nasıl hissettiğinle alakalı, biraz bekleyebilirim diyorsan bekle, ama artık beklemelerden sıkıldım diyorsan ve çok kafana takıyosan bekleme, drunda madem devam edelim demiş elimizden birşey gelmez onlara inanmak durumundayız Allah hakkımızda hayırlısını nasip eder ve inşallah emeklerimiz boşa çıkmaza.s.

bende 3 yıllık evliyim ve 18 kasımda tedaviye başladım kadiköy acıbadem hastanesinde Dr.Cem Demirele..çok araştırdım bende çok kafam karıştı ve doğru kararı verdim sonunda,çokta memnunum hastaneden,doktorumdan,çalışanlardan...yarın sonucu öğrenicem inşallahh bebişlerim benimle kalır:emir_bebek:

Dün transferim gerçekleşti tedavimden 3 kutu cetrotide ile 1 kutu gonal f arttı embriyolarımı da dondurduğum için artık bana lazım değil ihtiyacı olanlar bana mail ile ulaşabilirler.Herkezin sağlıklı hayırlı uğurlu bebek sahibi olmalarını dilerim.

bende 3 yıllık evliyim ve 18 kasımda tedaviye başladım kadiköy acıbadem hastanesinde Dr.Cem Demirele..çok araştırdım bende çok kafam karıştı ve doğru kararı verdim sonunda,çokta memnunum hastaneden,doktorumdan,çalışanlardan...yarın sonucu öğrenicem inşallahh bebişlerim benimle kalır:emir_bebek:

angelus canım sonuçtan bizi de haberdar et inşallah hayırlı sonuç almışsındır

Back
X