2009 yılından beklentilerimiz..

NohutluPilav

:))))))))))))))))))))))))
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2007
8.246
8
156
- Yurtdışı
ÖNCELİKLE YENİ YILIN HEPİNİZE SAGLIK HUZUR VE MUTLULUK GETİRMESİNİ DİLİYORUM
Arkadaşlar yeni yıldan neler beklıyoruz hadi bunları paylaşalım...:lepi:

evet konu sahibi olarak önce ben istek ve dileklerimi beyan edeyim:asigim:Yeni yılda ben çok yeni umutlara koşacagıma inanıyorum allah nasip ederse çünkü anlamımla evleniyorum.:asigim:.öncelikle mutlu bir yuva sonrasında kayınvalıdem için şifa :Saruboceq: kendi ailem için huzur vee sonrada onları ve bizi çok ama çok mutlu edecek kocişimle beni daha anlamlı kılacak bir bebiş allahım herkezin gönlüne istegine göre versin inşallah:Saruboceq:
evet arkadaşlar sizin beklentileriniz peki:lepi:

allah herkezın hreseyı gonlune gore versın
ve allah gonluu bılıyo herseyı gonlume gore versın busene
huzur mutluluk saglık aılemı yanımda ıstıyorum
bı yuvm hayırlı esım olsun
pararmızın ekmegımızın bereketı olsun
daha ne ıstıyım herseyın hayırlısı olsun ısallah

benı cok sevecek hayırlı bır eş aılem ıcın uzun ve saglıklı omur..
yıgenım ıcın cok guzel bır gelecek...

Öncelikle bana ve tüm aileme sağlık getirmesini dilerim.
Gerisi zaten gelecektir sağlık olduktan sonra.
Birde kendim ve kocam için küçükcük, minicik bir istiyorum. :Saruboceq:

ben de hepinizin yeni yılınızı kutlar,sağlık ve mutluluk dilerim,
benim beklentim 3 ay önce kaybettiğim bebeğimden sonra bebek istiyoruz,allah nasip eder inşallah.sağlıklı bir bebek nasip eder inşallah.
sağlık mutluluk istiyorum,yani devamını diliyorum.
eşim denizci,seyirleri azalsın,burada daha çok olsun istiyorum
ülkemizde krizin bitmesini istiyorum.
artık şehit vermeyelim istiyorum.
insanların bakamayacakları kadar çok çocuk yapmamalarını istiyorum.
insanların birbirine zarar vermemelerini istiyorum.
herkes birbirine güvensin istiyorum.
çok oldu galiba ama daha sayabilirim...

:asigim:öncelikle sağlık başta oğlum ,eşim ve aileme 2009'un tüm insanlıga hayır getirmesi dilegiyle umarım tüm dilekleriniz yüce rabbim tarafından kabul görür sevgi ve sağlık olsun arkadaşlar bu oldumu gerisi gelir inanın:lepi::teselli::hooray:

2009 dan herkese mutluluk getirmesini..hastalara şifa yurtsuzlara yuva..bekarlara mutlu bir evlilik..işsizlere iş..aşksızlara aşk..evsizlere ev..diliyorum..ama en önemli herkese SAĞLIK ve HUZUR diliyorum.

2009 dan tek beklentim önce bebeklerimii sağ sağilim kucağıma almak
sonra sevdiğim herkese rabbim sağlık huzur ve biraz maddi rahatlık vermesii

herşeyin başı sağlık ve huzur...rabbim herkese sağlık ve huzur versin gerisi gelir diye düşünüyorum...daha sonrada iş rastlığı versin inş...ve yeni yıl için huzurumuza huzur katacak bir melek :))))) umarım herkesin beklentileri gerçekleşir...burda yeniden paylaşırız hep birlikte....

Allah dan dileğim çok mutlu bir evlilik di bundan 4 ay önce

4 ay da bıkmışım, bezmişim, nefret etmişim evlilikden

Kocam annesinin yanında 2 gündür yine yalnızım ben.

Bu sene birşey beklemiyorum beklentilerimin tümünü yıkmış sevdiğim insan

Güven=0, Sevgi=0, Evlilik=0, Umutlarım=0, İsyan=asla.....

Şükürler olsun Allah'a

Herkese hayırlı, mutlu yıllar

mezun olmayı ve super bı ıse gırmeyı yuksege kabul edılmeyı sonra ısımden ıstıfa edıp okulda asıstanlıga baslamayı umuyorum..

tabı bu arada aılemın yanından ayrılırsam super olacak.

Yeni yıldan istediğim başarıyı getirmesi..
Bunu dilicemm..
Tabiki aşk olursada fena olmaz haniyerimseniben=)
Aslında aşk bi çok şeyin anahtarı ardından başarıyıda geitriyor ama son zamanda bi sürü acı getirdiği için bana ben -başarı -diliyorum sengözlerimebaksanab

Herşeyden önce sağlık getirmesini diliyorum. Gerçekten hayatta en önemlisi bu.
Herkesin evine huzur ve mutluluk gelsin dilerim.

2009dan sağlığımızı ve sevgimizi eksik etmemesini diliyorum....
bende kucağıma yastık değil bebiş almak istiyorum artık.........:CüvCüv: :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
2009 yılında CADIARZUCADIARZU
öncelikle sağlık diliyorumm
soyut oluyor biraz ama huzur istiyorum.
aşk.. evet kesinlikle.. ama bu sefer acıtmayacak bir aşk istiyorum.
ya kısacası mutlu olmak istiyorum. bu zamana kadar hiç olmadığım kadar mutlu olmak...
omuzuma taktığım nazarlıkla gezerdim 2008de bir kaç ay.. asla nazarlıksız durmazdım. ya nazar değer de hayatım mahvolursa diye..
nazarlığım vardı ama hayatım mahvoldu genede..
bu sene hiç mahvolmasın istiyorum.
ay çok isteğim yok be.. güzel olsun işte.

öncelikle sağlık sıhhat diliyorum. sonra eşimle evladımla mutlu ve huzur dolu yıllar diliyorum.
geçmiş yıllarda yaşadığım tüm kötü zamanları tekrar yaşamamak istiyorum.

HERKESE MUTLU YILLAR:teytey:ÇOK IYI BIR YIL GEÇIRMENIZI DILERİM..YENI YIL GECENIZ NASIL GEÇTİ?NELER YAPTINIZ KIZLAR?
BU YILA KADAR YAPMAK ISTEYIP YAPAMADIĞINIZ NE VARSA BU YIL İÇİN GERÇEKLEŞME ŞANSI VARMI? YADA YENI HEDEFLERINIZ,YENI UMUTLARINIZ,YENI İSTEKLERINIZ VS... NELER?
MESELA BENİM İÇİN İLK SIRADAKİ, EHLİYETIM OLMASINA RAĞMEN ARABA KULLANAMIYORUM.ELIMDE DEĞİL ÖLÜM KORKUSU İŞTE..AMA BU SENE BU KORKUMU YENMEYI VE ARABAMIZI KULLANMAYI ALLAHIMDAN HAYIRLISIYSA TUM KALBIMLE DILIYORUM..SONRA .EŞİM VE KAYINVALIDEMLE IYI GEÇİNECEĞİMİZ BIR YIL ÜMİT EDIYORUM...SONRA :ecrin_bebek:BIRICIK KIZIMLA :CüvCüv:1 YAŞINA GIRERKEN SAĞLIKLI BIR GELİŞİM DÖNEMI GEÇIRMESINI DILIYORUM..VS VS . SEVGIYLEa.s.....

geçmiş yıllarda yaptığım hataları yapmadan yeniden bi yuva kurmak istiyorum,kendi evimin sıcaklığını hissetmek,beni seven bi insanla bebek hayelleri kurmak istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…