Cicilikiz Popüler Üye Kayıtlı Üye 24 Ağustos 2009 1.972 10 116 49 Konya 5 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Cicilikiz #1 Kürk detaylı kıyafetler, kısa balon havasında etekler, bele takılan kemerler, deri pantolonlar, rengarenk opak çoraplar, drape elbiseler ve tüylü kıyafetler öne çıkıyor. Ayrıca leopar desenleri az da olsa kullanılmaya devam edilecek BALENCIAGA LANVIN PRINGLE OF SCOTLAND JASON WU PROENZA SCHOULER GIVENCHY ALEXANDER WANG
Kürk detaylı kıyafetler, kısa balon havasında etekler, bele takılan kemerler, deri pantolonlar, rengarenk opak çoraplar, drape elbiseler ve tüylü kıyafetler öne çıkıyor. Ayrıca leopar desenleri az da olsa kullanılmaya devam edilecek BALENCIAGA LANVIN PRINGLE OF SCOTLAND JASON WU PROENZA SCHOULER GIVENCHY ALEXANDER WANG
N nidap Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Haziran 2010 22 0 36 İstanbul 5 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Cicilikiz #2 ben de deri pantalon istiyorum hatta guessde baktım bi tane ama istanbul sokakların nasıl giyilirki :'(
ben de deri pantalon istiyorum hatta guessde baktım bi tane ama istanbul sokakların nasıl giyilirki :'(
dReam.Ruya YaLnızLaRdayım.. Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2009 41 0 86 İzmir 5 Haziran 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi Cicilikiz #3 değişik ama hoşlar:)