2017 İlkbahar/Yaz Erkek Modası

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
34.859
29.815
60
Erkek modası da artık neredeyse kadınlarınki kadar ilgi görüyor. Moda haftaları bittiğine göre, önümüzdeki yılın erkek moda trendlerine göz atmanın tam zamanı…

Günümüzde sadece erkek modasına adanmış birçok Instagram hesabı, web sitesi ve dergi bulunuyor. Bu nedenle geçtiğimiz ay boyunca Avrupa’da düzenlenen çok sayıda defilenin ardından, erkek giyim trendleri en çok konuşulan konular arasındaydı. Ünlü modacıların tasarımlarında en çok göze çarpan detaylardan bazıları ise büyük beden takım elbiseler, bol pantolonlar ve leopar baskılar oldu. Bakalım 2017 İlkbahar erkek modasında başka ne gibi yenilikler var?

Cüretkar Omuzlar
2017 İlkbahar sezonunda erkek modasında en fazla dikkat çekecek trendlerden biri kuşkusuz, neredeyse Amerikan futbolu oyuncularının kıyafetlerinde görmeye alışık olduğumuz kadar geniş omuzlu takımlar olacak. Özellikle Balenciaga defilesinde sıkça gördüğümüz geniş omuzlu ceketler, geniş kesim ve kalıplı kıyafetlerin saltanatını geri döndüreceğe benziyor.


Balenciaga

Y/Project


Juun-J

Lanvin

Eklektik Cesaret
Tropikal çiçekler, board şortları ve optik desenler bu sezon podyumlarda bolca gördüğümüz trendler arasındaydı. Kot pantolonunuzun üzerine board şortunuzu ve desenli gömleğinizi giyerek, siz de önümüzdeki yıl ilkbahar yaz sezonuna damganızı vurabilirsiniz.


Missoni

Thom Browne


Moschino

Fausto Puglisi

Trend Alarmı: Büyük Çantalar
Ünlü markaların koleksiyonlarını süsleyen büyük çantaları defilelerinde bol miktarda kullanan markalar arasında Gucci, Louis Vuitton, Prada, Givenchy, Balenciaga ve Armani gibi ünlü moda evleri geliyordu. Görünen o ki önümüzdeki yıl gri takım elbisenizin üstüne renkli kamp çantanızı atıp, sandaletlerinizi giyerek her an şehrin karmaşasından kaçabilirsiniz. O yüzden ne yapın edin, hemen kendinize büyük bir çanta edinin!


Balenciaga

Prada


Gucci

Louis Vuitton

Salaş Pantolonlar
Uzun zamandır görmeye alışık olduğumuz dar kesimli pantolonların yerini 2017 erkek sezonunda paçaları kısa, bol ve salaş modeller alıyor. Desenli, sportif ve renkli kumaşlardan tasarlanan koleksiyonlarda rahatlık ve hafif kumaşlar göze çarpıyor.


Christopher Kane

Maison Margiela


Issey Miyake

Gucci

Askeri Tarz
Özellikle Paris Moda Haftası’nda büyük beğeni alan tasarımlardan bazıları da militer renklerin ve tarzın öne çıktığı koleksiyonlar oldu. Trendlerin başında gelen kamuflaj desenli pantolonları, ceketleri ve sweatshirt’leri en çok kullanan markalar arasında Givenchy, Bottega Veneta, Valentino ve Dsquared 2’yi sayabiliriz.


Dries Van Noten

Valentino


Givenchy

Dsquared 2

Spotlar Üzerinizde
Leopar baskıların sadece kadın koleksiyonlarına ait olduğunu sanıyorsanız, yanılıyorsunuz. Bu sezon Dolce&Gabbana’dan Alexander McQueen’e kadar çok sayıda markanın pantolon, gömlek ve ceket tasarımlarında gördüğümüz leopar baskılar, görünen o ki 2017 ilkbaharına damga vuracak en önemli trendlerden biri olacak.


Dolce&Gabbana

Marc Jacobs


Faith Connexion

Alexander McQueen
brandlifemag.com/
 
X