2010 Ağustos Anneleri Doğumdan Sonraki İlk Reglinizi Oldunuz mu?

bebeğim 40 günlüktü ilk adetimi oldum doğumdan sonra kanamam 10 gün sürdü doktorum emzirdiğin sürece düzenli görmeyebilirsin dedi ama ben 28 günde bir adet görüyorum:)şuan bebeğim 4 aylık

bebeğim 40 günlüktü ilk adetimi oldum doğumdan sonra kanamam 10 gün sürdü doktorum emzirdiğin sürece düzenli görmeyebilirsin dedi ama ben 28 günde bir adet görüyorum:)şuan bebeğim 4 aylık
bende aynı 45. gün oldum ve 13 gün sürdü

bende henuz olmadım doktorum 1 yıl olmaya bılırsın emzırdıgın ıcın dedı.

bebeğim 5,5 aylık bende olmadım, sıkıntı yapıyordum ama baktım çok kişi var olmayan sanırım anormal bir durum yok...

benimkide bes bucuk aylik bende hala olmadim, ama bir anonce olmayi cok istiyorum

4 ayımız bitince oldum. Emzirme devam ettiği müddetçe hiç adet olmayabilirsiniz. Bebeği 1,5 yaşına gelmiş bir arkadaşım emziriyo ve hala olmadı

doğumdan sonra 45 gün boyunca kanamam oldu şuan 6 aylık oğluşum daha olmadım olmakta istemiyorum doktora gittim birşey mi var yoksa diye yokmuş sütün koruyor demekki dedi :)))

Oğlum 7 aylık oldu, bende hala olmadım. Emzirdiğim için 1 yıla kadar normal olduğu biliniyor bakalım bekliyorum.

kızlarrrr ben oldum aklımda hep 8 inci ayda olurum belkı dıyodum dedığım gıbıde oldu kızım 7 buçuk aylık ve ben 17 mart itibariyle ilk regilimi oldum ay resmen hamılelığımıde hesaplarsak 17 aydır tık yoktu canım doğum yaptığımda geldı tabı ama cok az surdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…