allah sağlıklı kucağımıza almayı nasıp etsın benımde son 35 gunson 20 gün....
tabi beyfendinin keyfine bağlı sempatiksalakcinni
benım 25 ağustosda sezeryan olcak sızın bellımı doğum şeklınız kızlar bebeişim ırıymıs ole dedı doktorumuz
daha yeni hamileyim müjdeni verdiğin gün dün gibi....zaman çok çabuk geçiyor, inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alaırız bebişlerimizi....
Aramızda 1 gün var, ama benim doktorum 16 Ağustos- 29 Ağustos arasında sezaryen diyor. Kesin gün vermedi henüz. 16 Ağustos olursa da 1 aydan az kalmış oluyor benim de... opuyorumnanaktanbenım 25 ağustosda sezeryan olcak sızın bellımı doğum şeklınız kızlar bebeişim ırıymıs ole dedı doktorumuz
Evet bir tanemm.Aynen dünki gibi hatırlıyorum müjdeli haberimii...Aminnn cümlemizee
Ahh ahh şafakta kalmadı sat 8 ağustostu şimdi bugün -1 mi oluyorSooon 16 gün 40. haftamın dolmasına.
Ama ben son 7 gün olarak hesaplıyorum dahada durmasın yeter en geç ayınbaşı gelsin :))
Sooon 16 gün 40. haftamın dolmasına.
Ama ben son 7 gün olarak hesaplıyorum dahada durmasın yeter en geç ayınbaşı gelsin :))
Evet canım yaa hiç aklıma gelmez di kaydirigubbakcemile3bunları yazarken hiç düşünmüodun demi -1 olacağını :roflolpuyorumnanaktandelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?