2010 Ağustos Anneleri Haydi Artık Şafak Saymaya...

son 35 gün ve hala çalışıyorummm
iş yerinden ambulansla doğuma gitmezsem iidir
izinler oğluşuma kalsın die direniyorumm

son 20 gün....
tabi beyfendinin keyfine bağlı sempatiksalakcinni

benım 25 ağustosda sezeryan olcak sızın bellımı doğum şeklınız kızlar bebeişim ırıymıs ole dedı doktorumuz

benım 25 ağustosda sezeryan olcak sızın bellımı doğum şeklınız kızlar bebeişim ırıymıs ole dedı doktorumuz
Aramızda 1 gün var, ama benim doktorum 16 Ağustos- 29 Ağustos arasında sezaryen diyor. Kesin gün vermedi henüz. 16 Ağustos olursa da 1 aydan az kalmış oluyor benim de... opuyorumnanaktan

Evet bir tanemm.Aynen dünki gibi hatırlıyorum müjdeli haberimii...Aminnn cümlemizee

Ben de geçen sene buraya ilk üye olduğumda hamilelikle ilgili bilgi toplamaya, tecrübeleri okumaya gelmiştim.. O zamanlar çok aktif çalıştığım için katılımcı olamamıştım. Bu sıralar artık evden çok çıkamadığım için beni en mutlu eden şey burada sizlerle paylaşmak oluyor olumunekankayizsmile

Sooon 16 gün 40. haftamın dolmasına.
Ama ben son 7 gün olarak hesaplıyorum dahada durmasın yeter en geç ayınbaşı gelsin :))

Benimde normalde 7 agustos ama doktor her an doguma hazir olmami soyledi. Muhtemelen bebegim beklemeyecek o kadar.
Acikcasi bende sabirsizlaniyorum ama gene de temmuzda dogurmak istemiyorum. Bende agustosta dogdum, bebisim de agustosta dogsun isterim. Ama hayirlisi neyse Allahim onu nasip etsin, herkese.

Yani anlayacaginiz safak X - her an gelebilir bebisim.

şafak 26 ama doktor agustos 5ten sonra bebek heran gelebilir diyorrrrr.benim içime 9 agustos doğuyor bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…