• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri Hediyeleşiyor..

hallisna

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2008
2.450
8
316
İstanbul

[table="head"] |****GÖNDERıCı****|***ALICI***|****DURUM****|

|mercan76 | aysunelmas | göndermedi |

[/table]

hihoyyytişte hediyelerimiz
hihoyyyt

8fe78aac.jpg
2379a93f.jpg
34qoj0h.jpg
84335b7d.jpg

..................chroma'dan herwood'a..............................................................herwood'dan alyildiz'a..............................................................sinemyet'ten fotokolik'e...........................................serdemm'den onat'a......................

197d4546.jpg
4fa9cda4.jpg
0def1a88.jpg
ce0ad276.jpg
ec54ad92.jpg

...........................didoba'dan defne25'e..................................daisy6595'ten efsanur'a..............................defne25'ten hallisna'ya......................................................_angel'dan
blackberry34'e...............................esterya'dan canzi3445'e....

a8539f1b.jpg
otzxgk.jpg
94f857ca.jpg
f01025c1.jpg

...meltemcim'den soho'ya..........................alyildiz'dan diildemker07'ye.................................................hallisna'dan _angel'a...........................................................sevilsul'dan didoba'ya.................................

8a939128.jpg
2ajxi5f.jpg
16jijya.jpg
6fv5ts.jpg

.........................soho'dan sevilsul'a...............................................................onat'tan sinemyet'e................................................efsanur'dan serdemm'e.................canzi3445'ten meltemcim'e..

2bccf16e.jpg
zxpo3c.jpg
24cif6s.jpg
2bc2222c.jpg

.....................
blackberry34'ten chroma'ya...............................................aysunelmas'tan esterya'ya....................................fotokolik'ten toxicdaisy'e...................................sersuma'dan daisy6595'e..................................

Son düzenleme:
halisnacım biraz daha ayrıntı verir misin bz biraz uzak kaldık nasıl olacak çekiliş nasıl bişiler alınabilir,fiyat aralığı felan,gönderim vsss :)

halisnacım biraz daha ayrıntı verir misin bz biraz uzak kaldık nasıl olacak çekiliş nasıl bişiler alınabilir,fiyat aralığı felan,gönderim vsss :)
tatlım fikir sizlerden çıktı konu açmak bana düştü:)
sizler belirleyeceksiniz.. fiyat aralığını.. ne alınması gerektiği tamamen sizlere kalmış..
kişiler tamamlansın kurayı çekeriz,süpriz olsun diye kimin kime çıktığını özellerden msj atarım..kimse söylemez umarım sen bana çıktın diye:) adres bilgilerini herkes bana yollar bende kim kime çıktıysa ona yollarım.. sonrada gelen hediyelerimizin resimlerini buradan paylaşırız..

benide eklermisiniz?
ekledim canım..

ben de bir soru sormak istiyorum...
hediyelesme anneler gunu icin felan mi
yoksa genel bir sey mi olacak?

annelere hediye mi alcaz yoksa bebeklerine de olabilir mi?

beni de ekle lütfen opuyorumnanaktan
ekledim canım..

ben de bir soru sormak istiyorum...
hediyelesme anneler gunu icin felan mi
yoksa genel bir sey mi olacak?

annelere hediye mi alcaz yoksa bebeklerine de olabilir mi?
gönülden kime geçiyorsa canım.. o alacak kişiye kalmış..
özel bir gün için değil.. genel..

halissinacım ,onat nickli arkadaşımız da hediye listesine girmek istiyor,benden rica etti adını yazdırmamı,kendiside müsait olunca teyit edecektir.

limit 20 lira uygun,zaten hediyeyi alan kişi isterse daha fazlasını bütçesine göre attırır.öncelik bebişler olsun ,isteyen anneye ve aileye de gönderir.. ayrıca adreslerimizin sende olması ve çekilişi senin yapman da mantıklı.bize de süpriz olur..:)

Ben de nasıl birşeyler alınır acaba felan fikir olsun diye 2009 ağustos annelrin hediyelrine bakıyordum tavsie ederim fikir açısından :))

halissinacım ,onat nickli arkadaşımız da hediye listesine girmek istiyor,benden rica etti adını yazdırmamı,kendiside müsait olunca teyit edecektir.

limit 20 lira uygun,zaten hediyeyi alan kişi isterse daha fazlasını bütçesine göre attırır.öncelik bebişler olsun ,isteyen anneye ve aileye de gönderir.. ayrıca adreslerimizin sende olması ve çekilişi senin yapman da mantıklı.bize de süpriz olur..:)

ekledim şekerler..

fikirlerin beğenilmesine çok sevindim.. umarım kimse kimseye söylemezde güzel bir süpriz olur..

ekledim şekerler..

fikirlerin beğenilmesine çok sevindim.. umarım kimse kimseye söylemezde güzel bir süpriz olur..
Bu arada kime hediye alacaımızı da mı bilmeyeceğiz.O zman bari bebişinin kız mı erkek mi olduunu söylersiniz sadece de ona göre alırız

Bu arada kime hediye alacaımızı da mı bilmeyeceğiz.O zman bari bebişinin kız mı erkek mi olduunu söylersiniz sadece de ona göre alırız

canım kime hediye alacağımızı halisina çekilişi yapınca bize özelden bildirecek,biz o kişiye alıcaz,ancak bize kimin hediye göndereceğini bilemicez..

Alt limit 20 güzel bence üst limit konmasını da öneriyorum 30 yada 40 olabilir böylece kimse açılmaz fazla. Adres vermek istemeyen olursa kargo şubesinden teslim alınmasını öneriyorum. Mersela bana yollayacak arkadaş benim adıma yurtiçi kargoya versin ben gider şubeden alırım(eşim adrese sinirlenebilir de) BU yüzden katılmaya çekinen olursa bu önerimi de düşünün derim

Kargo da bence hediye yi alan kişi karşı ödemeli yapsın.Hediye geldiinde kargocuya ya da şubeye öderiz...

Back
X