• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

merhaba kızlar nasılsınız hamişlik nasıl gidiyor? yaa size bir şey sormak istiyorum benm 3gün önce ilişkiden birkaç saat sonra biraz kanamam oldu çok şükür ertesi gün filan olmadı sadece koyu renkte 1kaç damla gelmişti.çarşamba da doktora gittik serum filan takıldı,doktor ilişkiyi yasakladı,böyle durumla karşı karşıya kalan var mı ne kadar süre beraber olmamamız gerekiyor lütfen beni bilgilendirir msnz?

hoşgeldin canım.. iyiyiz çok şükür.. biz hamile olduğumu öğrendiğimizden beri max. 4-5 kere beraber olmuşuzdur. ilk kez dr a gittiğimizde ve keseyi gördüğümüzde doktor 10 gün sonra gelin ve bu süre içinde ilişki olmasın demişti. ondan sonraki kontrolde ise tamam bundan sonra olabilir dedi. ama hiçbir ilişkimden sonra herhangi bir farklılık ağrı veya kanamam olmadı herşey normaldi canım.

aynen bizdede yasak ama üç ay geçtiği için geçenlerde kaçamak yaptık bakalım doktora söyleyeyim diyorum bizimki kesinlikle hayır diyor dktordan tırsıyoruzda biraz kızar diye ne yapacağım anlamadım valla

bizde yapmıştık kanama oldu 1 hafta yattım şimdi bizede yasak ilişki eşim atlıyıcak bigün üstüme zor tutuyorum valla yanında üstümü değiştiremiyorum:))

Bize de sadece haftada 1 serbest oysa ne kanamam ne ağrım oluyor. Neyse o iyi olsun da.

siz de istek var mı kızlar? valla ben öle yapmak için yapıyorum eşim üzülmesin diye zaten yapmamak için bir sebebim de yok. eskisi kadar isteğim yok. acaba doğumdan sonra düzelir mi? ya hep böyle olursa hiiii

canım hepimiz öyleyiz bir gece öncesi uyku haram..artık ne senaryolar ne senaryolar..ne dualar..takii görene kadar .ne zamanki kıpr kıpır birşey var ekranda işte o zaman zaman duruyor..

yemekteyizi seyrediyor musun bu adamın ne yapacağını deli gibi merak ediyorum...

Biz de akşama arkadaşlara gideceğiz malum konken gecemiz :)) 1 aydır oynamıyorduk , king oynuyoruz bakalım akşama hangi çift batacak ....

CANIM KİM O 10 KİŞİ ÇOK MERAK ETTİM BEN DE KOVULUR MUYUM DİYODUM:içelim:

annem, kayınvalidem, eşim, görümcem, eltim,2 ablam,2 yiğenim ve eşimin 1 yiğeni,babanemi zor vaz geçiridk.

bebeişi gördükçe heyacanlarını görmeniz lazım. ağlama gözyaşı vs. dr tuhaf tuhaf bakıyo bize. deli olduğumuzu düşünüyor sanırım

merhaba kızlar nasılsınız hamişlik nasıl gidiyor? yaa size bir şey sormak istiyorum benm 3gün önce ilişkiden birkaç saat sonra biraz kanamam oldu çok şükür ertesi gün filan olmadı sadece koyu renkte 1kaç damla gelmişti.çarşamba da doktora gittik serum filan takıldı,doktor ilişkiyi yasakladı,böyle durumla karşı karşıya kalan var mı ne kadar süre beraber olmamamız gerekiyor lütfen beni bilgilendirir msnz?

merhaba canım hoşgeldin
ben hamileliğimi öğrendiğimden beri 1 kere beraber olduk o da kociş 1 hafta eğitimdeydi dönüşünde :kedi:
bize dr hiçbişey demedi ama ben istemedim kocişte istemedi hiç, bişey falan olur 3 ayı atlatalım diye:)))

Bizde yasak falan yok hiç olmadı ama ben artık zevk alamıyorum ağladım hatta geçen gün , inşallah doğumdan sonra düzelir...

bizde yapmıştık kanama oldu 1 hafta yattım şimdi bizede yasak ilişki eşim atlıyıcak bigün üstüme zor tutuyorum valla yanında üstümü değiştiremiyorum:))

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

siz de istek var mı kızlar? valla ben öle yapmak için yapıyorum eşim üzülmesin diye zaten yapmamak için bir sebebim de yok. eskisi kadar isteğim yok. acaba doğumdan sonra düzelir mi? ya hep böyle olursa hiiii

olmaz merak etme düzelirsin sende:kedi::kedi:

merhaba canım hoşgeldin
ben hamileliğimi öğrendiğimden beri 1 kere beraber olduk o da kociş 1 hafta eğitimdeydi dönüşünde :kedi:
bize dr hiçbişey demedi ama ben istemedim kocişte istemedi hiç, bişey falan olur 3 ayı atlatalım diye:)))

saol canım hoşbulduk,yaa kanama olana kadar normal bir şekilde oluyordu bizde fakat doktor yasaklayınca süresini merak ettim...inş. sagsalim atlatırsın 3ayını canım benm.. :Saruboceq:

yemekteyizi seyrediyor musun bu adamın ne yapacağını deli gibi merak ediyorum...

Biz de akşama arkadaşlara gideceğiz malum konken gecemiz :)) 1 aydır oynamıyorduk , king oynuyoruz bakalım akşama hangi çift batacak ....
ay Ebrucum yeminle demin ben yazacaktım sana seyrediyormusun diye ..ayneeennnn bende merak ediyorum ama bak gör bi şeyim yapamayacak herif..çok konuşan boş konuşuyor malum...

ya bize de kesin yasak hem de ilk 3 ay değil hep yasak dedi bu myomdan dolayı fialn galiba ama biz arada bir kaçamak yapıyoruz şu ana kadar da kanama filan olmadı çok şükür walla bende durum tam tersi yasak bir kalksa ayyyyyyyyyyy aman aman
walla bu bebişler nelere kadir :)

hoşgeldin canım.. iyiyiz çok şükür.. biz hamile olduğumu öğrendiğimizden beri max. 4-5 kere beraber olmuşuzdur. ilk kez dr a gittiğimizde ve keseyi gördüğümüzde doktor 10 gün sonra gelin ve bu süre içinde ilişki olmasın demişti. ondan sonraki kontrolde ise tamam bundan sonra olabilir dedi. ama hiçbir ilişkimden sonra herhangi bir farklılık ağrı veya kanamam olmadı herşey normaldi canım.

hoşbulduk canım saoalsın, inş. bundan sonrada olmaz kanama filan Allah kimseye vermesin,kanı görünce okadar korkmuştum ki anlatamam...bakalım bir ay sonra doktor ne dicek...:bbo:

Back
X