canım hoşgeldin nasılsın
ben geçen gittim sağlık ocağına:) 22.haftada dedi doktor nisan 15 gibi gitcem 1 ay sonrada 2.olcakmış
selam tatlışım hoşgeldin
nasılsın meleğin nasıllopuyorumnanaktan
canım iyiyiz allaha şükür şimdi dört gözle bir ayın geçmesini beklicez ayrıntılıdanda hayırlı haberler aldıkmı çok daha rahatlıcaz canım benim hemşire ardaşlarım aşıyı beşinci ayın bitince gelip yaparız biz dediler son adet tarihim 25 ekim yani martın 25 inden sonra yapcaklar sağolsunlar sen gelme biz gelir evde yaparız dediler sen nasılsın senin meleğin iyimi tatlım ıhlamırı ihmal etme günde 2 fincandan çok içme tatlım
merhaba kızlar sizlere pek iyi haberlerim yok hepinizin dualarına ihtyicaım var yalnız
iki gün önce genel muayeneye gittiğimde doktorum bebeğin beyninde sıvı birikimi tespit etti bunun kromozom sorunlarından olabileceğini bişey olmayabileceğinide söyledi beni cerrahpaşada bi prof a yönlendirdi amniyosentez yaptırmak için
dünde o prof a gittim amniyosentezim yapıldı 3 hafta sonra çıkmak üzere ama doktorum dünde başka bir beyin sorunuda olabileceğini belirterek bebeğin beyin mr ının çekilmesi gerektiğini söyledi yarında beyin mr ı çekilecek dandy walker varienti diye bir durum çekilen mr beyin cerrahlarına inceletilecek aynı zamanda şoktayım iki gündür şoktayım nolur dualarınızı esirgemeyin
aynı zamanda bebeğimin erkek değil kız olduğunu söyledi ben anlamadım duymadım bile söylenenlerden sonra hakkımızda hayırlısı kızlar ne diyim
canım ne desek boş ama allahım hakkında hayırlısını versin tüm dualarımız sıkıntı çeken arkadaşlarımız için ama inanki sağlıcakla bebişin iyi olacak sen yeterki iyi düşün allahtan hayırlısını iste tatlım mucizeler var hayatta alahım senin içinde güzel hayırlı bir mucize yaratsın ve bebişinin sağlıklı haberlerini alasın canım
canım ben halan çok net hissetmiyorum ama çukukata yiyince hareketleniyor gerçekten artık bu haftadan sonra yavaş yavaş netleşmeye başlar benimMerhaba kızlar ciçek arkadaşım rabbim bebeğini korusun inşallah sonuçlar güzel çıkar.YA kızlar ben hala bişey hissetmiyorum sanırım bebğini hissetmeyen varmı 16 haftada ..
hemen sonucu veriyor canım bizimki cd de veriyor beklemek yok yani canımkızlar şu detaylı ultrason olayı var ya.. ona girdikten sonrada sonuç bekleme aşaması olacak mı? hemen vermiyor mu sonuçları doktor???