2010 Ağustos Anneleri

canım hoşgeldin nasılsın
ben geçen gittim sağlık ocağına:) 22.haftada dedi doktor nisan 15 gibi gitcem 1 ay sonrada 2.olcakmış

selam tatlışım hoşgeldin
nasılsın meleğin nasıllopuyorumnanaktan

canım iyiyiz allaha şükür şimdi dört gözle bir ayın geçmesini beklicez ayrıntılıdanda hayırlı haberler aldıkmı çok daha rahatlıcaz canım benim hemşire ardaşlarım aşıyı beşinci ayın bitince gelip yaparız biz dediler son adet tarihim 25 ekim yani martın 25 inden sonra yapcaklar sağolsunlar sen gelme biz gelir evde yaparız dediler sen nasılsın senin meleğin iyimi tatlım ıhlamırı ihmal etme günde 2 fincandan çok içme tatlım
merhaba kızlar sizlere pek iyi haberlerim yok hepinizin dualarına ihtyicaım var yalnız

iki gün önce genel muayeneye gittiğimde doktorum bebeğin beyninde sıvı birikimi tespit etti bunun kromozom sorunlarından olabileceğini bişey olmayabileceğinide söyledi beni cerrahpaşada bi prof a yönlendirdi amniyosentez yaptırmak için
dünde o prof a gittim amniyosentezim yapıldı 3 hafta sonra çıkmak üzere ama doktorum dünde başka bir beyin sorunuda olabileceğini belirterek bebeğin beyin mr ının çekilmesi gerektiğini söyledi yarında beyin mr ı çekilecek dandy walker varienti diye bir durum çekilen mr beyin cerrahlarına inceletilecek aynı zamanda şoktayım iki gündür şoktayım nolur dualarınızı esirgemeyin
aynı zamanda bebeğimin erkek değil kız olduğunu söyledi ben anlamadım duymadım bile söylenenlerden sonra hakkımızda hayırlısı kızlar ne diyim

canım ne desek boş ama allahım hakkında hayırlısını versin tüm dualarımız sıkıntı çeken arkadaşlarımız için ama inanki sağlıcakla bebişin iyi olacak sen yeterki iyi düşün allahtan hayırlısını iste tatlım mucizeler var hayatta alahım senin içinde güzel hayırlı bir mucize yaratsın ve bebişinin sağlıklı haberlerini alasın canım
Merhaba kızlar ciçek arkadaşım rabbim bebeğini korusun inşallah sonuçlar güzel çıkar.YA kızlar ben hala bişey hissetmiyorum sanırım bebğini hissetmeyen varmı 16 haftada ..
canım ben halan çok net hissetmiyorum ama çukukata yiyince hareketleniyor gerçekten artık bu haftadan sonra yavaş yavaş netleşmeye başlar benim
kızlar şu detaylı ultrason olayı var ya.. ona girdikten sonrada sonuç bekleme aşaması olacak mı? hemen vermiyor mu sonuçları doktor???
hemen sonucu veriyor canım bizimki cd de veriyor beklemek yok yani canım

canım bende 17. haftamı doldurdum ama bariz bebek hareketiir gibi bir şey hissetmiyorum. internette karnında kelebek uçması gibi bir his diyor ama ben pek farketmedim ne yazık kibilmiyorumkismile

merhaba arkadaşlarım 18 haftamdayım ama henüz hareket hissetmedim çok moralim bozuluyo kız kardeşim tik hareketleri olur ya karnında öyle hissediyormuşsun bu gün doktora gideceyim kontrole arkadaşlar benim için dua edin:Saruboceq:

canım iyiyiz allaha şükür şimdi dört gözle bir ayın geçmesini beklicez ayrıntılıdanda hayırlı haberler aldıkmı çok daha rahatlıcaz canım benim hemşire ardaşlarım aşıyı beşinci ayın bitince gelip yaparız biz dediler son adet tarihim 25 ekim yani martın 25 inden sonra yapcaklar sağolsunlar sen gelme biz gelir evde yaparız dediler sen nasılsın senin meleğin iyimi tatlım ıhlamırı ihmal etme günde 2 fincandan çok içme tatlım

canım ne desek boş ama allahım hakkında hayırlısını versin tüm dualarımız sıkıntı çeken arkadaşlarımız için ama inanki sağlıcakla bebişin iyi olacak sen yeterki iyi düşün allahtan hayırlısını iste tatlım mucizeler var hayatta alahım senin içinde güzel hayırlı bir mucize yaratsın ve bebişinin sağlıklı haberlerini alasın canım

canım ben halan çok net hissetmiyorum ama çukukata yiyince hareketleniyor gerçekten artık bu haftadan sonra yavaş yavaş netleşmeye başlar benim

hemen sonucu veriyor canım bizimki cd de veriyor beklemek yok yani canım

ben de iyiyim canım genel olarak bugün sağ kalçamda bi ağrı var ayağımı bastıkça kemiğim ağrıyor ama iyiyim yani bebeğimde iyidir inşallah teyzesi hareket falan yok henüz salı görücez bakalım herşey yolundamı cinsiyeti ne inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz:Saruboceq:
oh sen şanslısın aşılar ayağına geliyorrropuyorumnanaktan ne güzell canım opuyorumnanaktan
ıhlamuruda yapıyım akşam dedim 1 bardak içerim yeterkaydirigubbakcemile5
peki artarsa ertesi günde içilirmi o yoksa dökeyimmi:kedi:

ben de iyiyim canım genel olarak bugün sağ kalçamda bi ağrı var ayağımı bastıkça kemiğim ağrıyor ama iyiyim yani bebeğimde iyidir inşallah teyzesi hareket falan yok henüz salı görücez bakalım herşey yolundamı cinsiyeti ne inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz:Saruboceq:
oh sen şanslısın aşılar ayağına geliyorrropuyorumnanaktan ne güzell canım opuyorumnanaktan
ıhlamuruda yapıyım akşam dedim 1 bardak içerim yeterkaydirigubbakcemile5
peki artarsa ertesi günde içilirmi o yoksa dökeyimmi:kedi:

valla gerçekten şanslıyım canım allah razı olsun onlardan canım inşallah canım salı günü sağıklı haberlerini alıcaz canım cinsiyetide belli olcak bıdığın kalça ağrıları normal canım oluyor dün ben doktora şuram ağrıyor buram ağrıyor saydım oda normal dedi durdu valla canım küçücük bir organ içinde hareket eden sürekli büyüyen bir canlı yaşatmaya çalışıyorsunuz dedi gayet normal dedi
ıhlamuruda hergün taze yap canım etkisi gider

Canım ben mesela buradan kredi kartımla alırım o da benim kartımı öder :)) demokrasilerde çareler tükenmez :)))

Canım yatağı , dolabı - şifonyeri - yatağının tepesine sinekliği- yatak takımı - ortopedik yatağı falan filan toplanda 3500 euro tutuyor..

Hatta dur bakiyim internette resmini bulursam göstereyim..

ayyyy gerçekten azcuk pahalıymış emme süper mobilyalar.... Allah alıp bebeğinin kullanmasını nasip etsin :)))

çok güzel canım yaa çok beğendim ben de beyaz istiyorum... bakalım bize kimse bişey almak isteyecek mi? sanmıyorum ama... neyseeeeee....

merhaba arkadaşlarım 18 haftamdayım ama henüz hareket hissetmedim çok moralim bozuluyo kız kardeşim tik hareketleri olur ya karnında öyle hissediyormuşsun bu gün doktora gideceyim kontrole arkadaşlar benim için dua edin:Saruboceq:

canım hiç bozulmasın bende daha adam akıllı hisetmiyorum günde bir iki sefer geneldde akşam oda bu haftada başladı tatlım dualarımız tüm arkadaşlarımız ve senin için canım

pınarcım merhaba nasılsın?
oda da çok güzelmiş çok beğendim ben beyaz hem sade hem şık duruyor yaaaopuyorumnanaktan

canım gerçekten çok güzel güle güle büyüsün odasında inşallah bende beyaz çok beyeniyorum ama ilk etapta oda yapmıyacağım yaşına girdikten sonra yapmayı düşünüyorum ama içimde gidiyor bakalım o güne br gelelim fikrim nasıl olur bilmiyorum

ayyyy gerçekten azcuk pahalıymış emme süper mobilyalar.... Allah alıp bebeğinin kullanmasını nasip etsin :)))

çok güzel canım yaa çok beğendim ben de beyaz istiyorum... bakalım bize kimse bişey almak isteyecek mi? sanmıyorum ama... neyseeeeee....

Kızlarrrrrrr çokkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim..Daha iyileri daha güzelleri sizlerin olsun inşallah..Allah bebeklerimizi o yatakların içinde huzur içinde uyurken görebilmeyi nasip etsin başka birşey istemem...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

valla gerçekten şanslıyım canım allah razı olsun onlardan canım inşallah canım salı günü sağıklı haberlerini alıcaz canım cinsiyetide belli olcak bıdığın kalça ağrıları normal canım oluyor dün ben doktora şuram ağrıyor buram ağrıyor saydım oda normal dedi durdu valla canım küçücük bir organ içinde hareket eden sürekli büyüyen bir canlı yaşatmaya çalışıyorsunuz dedi gayet normal dedi

anaaammm canziiiiiiii senin 5. ayın bitiyor yaakaydirigubbakcemile3 ayyy Allaha çok şükür bugünleri de gördüm burada aranızda :)))

canım hiç bozulmasın bende daha adam akıllı hisetmiyorum günde bir iki sefer geneldde akşam oda bu haftada başladı tatlım dualarımız tüm arkadaşlarımız ve senin için canım

teşekür ederim canım iyi dileklerin içina.s.

okadar para vermene gerek yok canım yataşta bebek odası takımları açık renk 1300 tl falan 3500 beide aşar hem bunlarda çok kaliteli

hmm ağrılara hep normal diyolar zaten:sinifsinif:
neyse bunada şükür dimi ama...
inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız canım:Saruboceq:
bu sefer dr gitceğimde sezeryan olayını sorcam bide hastane işini falan
bakalım ne dicek zaten verdiği vitaminde bitti o yenilencek bide cinsiyeti öğrenirsim ohh:emir_bebek:
deymeyin keyfimeeebayanssulusmile
ıhlamur içinde sağol tatlım tamam bekletmem az az yaparımmŞeniz

Kızlarrrrrrr çokkkkkkkkkkkkkk teşekkür ederim..Daha iyileri daha güzelleri sizlerin olsun inşallah..Allah bebeklerimizi o yatakların içinde huzur içinde uyurken görebilmeyi nasip etsin başka birşey istemem...:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

amin canım inşallah meleklerimiz sağ salim gelirler dünyaya:Saruboceq:

Bu mart annelerinin sitesine baktım ya kafam öyle karıştıki..ne kadar çok almak gerekn şey var ve insan nerden başlayacağını da bilemiyor..Sağolsun başkanım güzel bir liste hazırladı ve sundu bize ama yinede bir heycan basıyor bana eyvahedigeldismile

Back
X